banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 19:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 124 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća

Vjerujete li u horoskop?
Da 35%  35%  [ 19 ]
Ne 65%  65%  [ 35 ]
Ukupno glasova : 54
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Maj 2009, 15:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Nakon religije horoskop mi je druga najgora stvar...
Evo ja koji sam blizanac i neke stvari u gornjim tekstovima si mogu pripisati, ali ih isto mogu pripisati još nebrojeno velikom broju ljudi koji nisu taj horoskopski znak...
Jednostavno horoskop kao i religija daje ljudima neku sigurnost tako što im nadu da je nešto već i isplanirano, da zvijezde u svemiru nisu slučajnost, odnosno da život možda ima neki smisao. Astrolozi nisu ništa drugo nego malo suptilnije vračare i gatare. Ljudi jednostavno vole horoskope zato što im proricaju sreću. Ima tu i poneka negativna stvar ali ništa konkretno (tipa problemi sa kašljem/vidom/putovanjem), dok nam pozitivne stvari preuveličavaju i naglašavaju (danas je tvoj dan, sad ili nikad i sl.).

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2009, 15:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
mislim, imas svoje misljenje, ok.
ne bih se slozio. ja ne citam dnevne horoskope, niti ih citam ono po novinama, po sajtovima.
ne vjerujem u te budalastine.
ali, ako se neko bas zainrigira i postavi polozaj zvijezda u trenutku u kojem si rodjen i na geografskoj sirini na kojoj si rodjen, pa utjecaj ovoga, utjecaj onoga, i kad sve to saberes, naravno osoba koaj u tome ima iskustva, e onda se zapitas...
niej u profesiji tim ljudima da ti kazuu eto danas si sretan sutra nisi, ali ti moze reci, bit ces sretan sa djecom, ozenit ces se dva puta, ta ti osoba ne odgovara jer ima karakternih osobina koje tebi ne pasu itd itd.
mislim nesto normalno.
a dajte, ne govorim ni ja o milanu tarotu.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2009, 17:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Al opet pazi, ja se divim astrolozima, samtram ih jako talentovanim u njihovom poslu iako je njihov posao...hm...varanje naroda.
Citiraj:
ne bih se slozio. ja ne citam dnevne horoskope, niti ih citam ono po novinama, po sajtovima.
ne vjerujem u te budalastin

Zašto ne bih vjerovao u njih ako vjeruješ u astrologiju. I te horoskope prave astrolozi, isto kao što astrolozi prave astralne mape, ili kako već, po svojim ordinacijama
Iskreno mislim da i astrolozi tebi ili bilo kome ko dođe kod njih kažu upravo ono što ti želiš da čuješ. Ti likovi izvrsno čitaju ljude pomatraju tvoj način govora držanja i sl. shvate kakav si kao čovjek i onda ti jednostavno serviraju stvari koje ti izgledaju moguće...
A zaista mislim, bez uvrede ikom, da je ideja da užarene lopte gasova milijardama kilometara daleko od nas čije svijetlo vidimo nekoliko godina od njihovog polaska imaju ikakav uticaj na naše male i gotovo univerzumski beznačajne živote. Al da ipak moram birati izabrao bih imanentnu astrologiju u odnosu na transcendetalne religije.
Samo jedna osoba zaista može da vidi budućnost a to je Yoda.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2009, 22:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
ne vjerujem u horoskop i mislim da je to budalastina za besposlicare. gledao sam skoro dokumentarac na nekom programu i ti neki strucnjaci kazu da ima tih 13 znakova, da je jedan izostavljen, sto znaci da to racunanje ko kojem znaku pripada nije tacno.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2009, 22:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dzontra Volta je napisao:
Al opet pazi, ja se divim astrolozima, samtram ih jako talentovanim u njihovom poslu iako je njihov posao...hm...varanje naroda.
Citiraj:
ne vjerujem u te budalastin

Zašto ne bih vjerovao u njih ako vjeruješ u astrologiju. I te horoskope prave astrolozi, isto kao što astrolozi prave astralne mape, ili kako već, po svojim ordinacijama
Iskreno mislim da i astrolozi tebi ili bilo kome ko dođe kod njih kažu upravo ono što ti želiš da čuješ. Ti likovi izvrsno čitaju ljude pomatraju tvoj način govora držanja i sl. shvate kakav si kao čovjek i onda ti jednostavno serviraju stvari koje ti izgledaju moguće...
A zaista mislim, bez uvrede ikom, da je ideja da užarene lopte gasova milijardama kilometara daleko od nas čije svijetlo vidimo nekoliko godina od njihovog polaska imaju ikakav uticaj na naše male i gotovo univerzumski beznačajne živote. Al da ipak moram birati izabrao bih imanentnu astrologiju u odnosu na transcendetalne religije.
Samo jedna osoba zaista može da vidi budućnost a to je Yoda.

iskljucivo zato sto je to copy-paste nacin izbacivanja horoskopa.
sto ej raku bilo prosli mjesec, ovaj bi mogao biti Lavu (ili djevici)
nema tu studioznog pristupa, ni minute.
a sto se tice astroga, milsim ima i njih svakakvih, eto ja sam naletio na ovoga, fakat lik em prvi put vidio ocima, rekao mi je da sam blizanac, i rekao da ce se nesto desiti, sto se i desilo, nakon nepuna dva mejseca, ja sam se smijao, i onda sam ga nakon pola godine trazio, nasao, rekao mi jos par stvari iz proslosti, niej nista govorio o buducnosti, desio mi se nemili dogadjaj, lik je ispricao pojedinosti kad je radio natalnu kartu, i mozda slucajno, mozda ne, poklopilo se dosta stvari.
pomenuo je neku mogucnost u bidicnosti, da ce biti tezak saobracajni udes, ali da ce ostati ziv, i bilo ej 3 godine nakon.
sta ja sad na to kazem, da je ispirao gomilu gluposti, kad je sve sto je rekao ili se obistinilo ili je vec bilo, a lik je iz Zagreba, nisam ga znao niti me je znao, sreli se u kafani, slucajno.
dalje niti sam pitao niti zelim da znam. da se ne bih usmjeravao u tom pravcu.
ali da ima nesto, tad sam vidio.
toliko, pa sad... mene oparilo, sta da ja kazem sad, da ne vjerujem, kad se eto tako potrefilo...

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2009, 00:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2009, 22:01
Манипулисање са људима од давнина постоји, па тако и хороскоп.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2009, 15:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
obozavam znati sta je ko u horoskopu, to daje neki osjecaj da znas "kakav je neko".

procitala sam jednu suuuper knjigu o OPSTIM OSOBINAMA po znakovima onako bas kroz neke zivotne situacije je opisano i tad sam skontala da bas te neke osobine govore dosta o tome i da ima neke "istine" u tome, taj neki uticaj datuma (mjeseca, godisnjeg doba i tako to) rodjenja (bas sam nasla neki staroslovenski horoskop po mjesecima su razlike i kao svaki znak ima svoje drvo hehe)

a ti dnevni horoskopi i to su cista glupost, nikad to ne citam.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2009, 16:48 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Maj 2009, 20:43
Definitivno ne vjerujem u horoskop. U knjigama je opisano 50 osobina koje kao pripadaju nekom znaku :book: Svaki čovjek bi mogao da prepozna sebe u bar 25 tih osobina, i to još, kao, opet :P ako ih čovjek nije sam svjestan onda ih je sigurno svjesna njegova okolina. Ispade da sam čovjek nema pojma kakav je! :salute:
Najbolje je horoskop shvatiti kao razonodu a astrolozi neka se tripaju sa natalnim kartama.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2009, 21:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OPQiS2e1Ac4[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2009, 23:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2009, 02:35
Vidite kako je to ovaj covjek fino objasnio... Njemu je bas sve jasno... :D

- Pjevaj kao da te niko ne cuje.
- Zivi kao da je Raj na Zemlji.

http://www.youtube.com/watch?v=YXdAIJK6 ... re=related

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2009, 23:52 
A da vi bacite pogled na prvu stranicu? :D :D

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2009, 13:42 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
tensSa je napisao:
A da vi bacite pogled na prvu stranicu? :D :D

Vidim ja men poznat link. :D

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2009, 17:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A da vas dvoje pametnjakovica malo bolje pogledate i skontate da nije isti klip?

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2009, 18:09 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
aha. ok . evo jedan veliki Slika

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2009, 20:24 
Leona je napisao:

I od mene, ali ovo bolje na muzika... 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2009, 22:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

tensSa je napisao:
Leona je napisao:

Pa te idiote koje vidite na klipu,to smo mi,nasa,ako se moze tako nazvati,muzicka grupacija :)
I pjesma je nasa.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2009, 23:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

i dakle, Elvise, sta si ti u horoskopu?
da vidimo kakav si lik

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2009, 23:10 
Elvis Presley je napisao:
tensSa je napisao:
Leona je napisao:

Pa te idiote koje vidite na klipu,to smo mi,nasa,ako se moze tako nazvati,muzicka grupacija :)
I pjesma je nasa.

A lipo, lipo...

Jel i vokal vas? :D :D

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2009, 00:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sve ja nase,osim ovog delije na pocetku klipa,on ipak pripada malo kvalitetnijim prolupima :D
A ja sam vam skorpija,pa de, izgatajte mi licnost :)

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2009, 08:10 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2009, 16:35
Ne vjerujem u horoskope ali moram priznati da imam osobine svog horoskopskog znaka skorpiona.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 124 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]