Dzontra Volta je napisao:
Al opet pazi, ja se divim astrolozima, samtram ih jako talentovanim u njihovom poslu iako je njihov posao...hm...varanje naroda.
Citiraj:
ne bih se slozio. ja ne citam dnevne horoskope, niti ih citam ono po novinama, po sajtovima.
ne vjerujem u te budalastin
Zašto ne bih vjerovao u njih ako vjeruješ u astrologiju. I te horoskope prave astrolozi, isto kao što astrolozi prave astralne mape, ili kako već, po svojim ordinacijama
Iskreno mislim da i astrolozi tebi ili bilo kome ko dođe kod njih kažu upravo ono što ti želiš da čuješ. Ti likovi izvrsno čitaju ljude pomatraju tvoj način govora držanja i sl. shvate kakav si kao čovjek i onda ti jednostavno serviraju stvari koje ti izgledaju moguće...
A zaista mislim, bez uvrede ikom, da je ideja da užarene lopte gasova milijardama kilometara daleko od nas čije svijetlo vidimo nekoliko godina od njihovog polaska imaju ikakav uticaj na naše male i gotovo univerzumski beznačajne živote. Al da ipak moram birati izabrao bih imanentnu astrologiju u odnosu na transcendetalne religije.
Samo jedna osoba zaista može da vidi budućnost a to je Yoda.
iskljucivo zato sto je to copy-paste nacin izbacivanja horoskopa.
sto ej raku bilo prosli mjesec, ovaj bi mogao biti Lavu (ili djevici)
nema tu studioznog pristupa, ni minute.
a sto se tice astroga, milsim ima i njih svakakvih, eto ja sam naletio na ovoga, fakat lik em prvi put vidio ocima, rekao mi je da sam blizanac, i rekao da ce se nesto desiti, sto se i desilo, nakon nepuna dva mejseca, ja sam se smijao, i onda sam ga nakon pola godine trazio, nasao, rekao mi jos par stvari iz proslosti, niej nista govorio o buducnosti, desio mi se nemili dogadjaj, lik je ispricao pojedinosti kad je radio natalnu kartu, i mozda slucajno, mozda ne, poklopilo se dosta stvari.
pomenuo je neku mogucnost u bidicnosti, da ce biti tezak saobracajni udes, ali da ce ostati ziv, i bilo ej 3 godine nakon.
sta ja sad na to kazem, da je ispirao gomilu gluposti, kad je sve sto je rekao ili se obistinilo ili je vec bilo, a lik je iz Zagreba, nisam ga znao niti me je znao, sreli se u kafani, slucajno.
dalje niti sam pitao niti zelim da znam. da se ne bih usmjeravao u tom pravcu.
ali da ima nesto, tad sam vidio.
toliko, pa sad... mene oparilo, sta da ja kazem sad, da ne vjerujem, kad se eto tako potrefilo...