Ne znam baš da li je ovo za Hardver ali mislim da nemamo neku bližu oblast za ovakve stvari, mada ovi LCD televizori se mogu spajati na kompjuter pa eto kao neke veze sa hardverom. Mada ne bi bilo loše razmisliti o novoj oblasti za svu vrstu tehničke robe koja ne spada u kompjuterski hardver.
Dakle...
Trebao bih uskoro da kupim neki LCD TV koji može biti širok maksimalno 70 centimetara da bi stao tamo gdje će biti smješten pa u obzir dolaze samo 26" modeli i to modeli koji nemaju zvučnike sa strane kao neki Samsung model koji sam vidio i koji je širi od 70 cm. Koliko vidim po radnjama i na internetu najmanje ima 26" modela kao i nekih komentara o njima.
Ovde kod nas sam zasad pronašao tri modela koji se uklapaju u ovaj uslov oko dimenzije a uklapaju se i u cijenu pa me zanima šta mislite o njima, koji bi predložili:
Sony KDL-26U3000
LG 26LB76
Philips 26PFL5522
Cijena im je približno ista pa je sa te strane svejedno. Nisam uspio naći nešto posebno o njima na internetu, tek tu i tamo ponešto specifikacija, i to čak nisu ni iste na svim sajtovima.
Dakle koji se izdvaja? Da li imate iskustva sa nekima od ovih modela i šta možete reći o njima?
Konkretno, zna li neko nešto o ovom Sony modelu? Koliko sam primjetio Sony je iz nekih razloga osjetno skuplji od ostalih proizvođača mada ovaj model nije već je tu negdje kao i ovaj LG i Philips, tek nešto skuplji.
Ili možda neki model koji nisam naveo a koji se može naći ovde?
Gledao sam u Eurospletu i drugim radnjama na Malti, ne znam više ni gdje sam koji model našao

, znam da Techno Market ima isto ovaj Philips i cijena je potpuno ista kao u jednoj od ovih radnji na Malti.