banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 15:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 617 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Maj 2009, 17:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
UEFA negira zaveru protiv Čelsija

UEFA je odbacila optužbe engleskih medija po kojima je meč polufinala Lige šampiona Barselona - Čelsi namešten kako bi se sprečilo novo englesko finale.

Norveški sudija Tom Hening Evrebe u nekoliko navrata oštetio je Čelsi, što je za posledicu imalo burne reakcije svih igrača, a najviše Balaka i Drogbe. "Takve priče me zaista nerviraju jer su gomila besmislica. Pre će biti da je u pitanju zavera medija protiv UEFA", izjavio je Dejvid Tejlor, generalni sekretar Evropske fudbalske unije.

Zaveru po kojoj bi se Barsa 'progurala' u finale odbacio je i Grejem Pol, engleski arbitar.

"Sudio sam pod znakom UEFA 13 godina, a 11 sam bio u kontaktu sa 30 najboljih sudija. Delio sam pravdu i na dva Svetska prvenstva. Nikada, za sve to vreme, nije mi ni na koji način sugerisano da bi nekom timu trebalo da pomognem, u to budite sigurni", kaže Pol.

"U životu ništa ne možete tvrditi baš maksimalnom sigurnošću, ali 99,9% sam siguran da se nije dogodilo ništa neregularno. To se ne dešava", dodao je Pol.

Sudija Hening je posle meča dobio pretnje smrću, a norveška policija pomno prati situaciju.

"Pažljivo pratimo sve što se u vezi sa tim objavljuje na internetu. Svaki napis za koji smatramo da ugrožava Evrebovu bezbednost tretiraćemo veoma ozbiljno", saopštila je norveška policija.
Čelsi osudio pretnje

Iz Čelsija su se takođe oglasili rekavši da ne odobravaju pretnje smrću sudiji Evrebeu.

"Fudbalski klub Čelsi želi da istakne da osuđuje bilo koju vrstu pretnje igračima, zvaničnicima ili navijačima. Ukoliko nam se pokažu dokazi da su navodne pretnje smrću, preduzećemo odgovarajuće korake protiv onih koji su učestvovali u tome", piše na zvanićnom veb-sajtu kluba, ali se i naglašava da nema nikakvih potvrda da su medijski navodi tačni:

"Svi koji imaju bilo kakve veze sa Čelsijem veoma su razočarani sinoćnjim događajima. Međutim, moramo da istaknemo da nema dokaza da je bilo koji navijač Čelsija sudelovao u sličnim radnjama".

Barselona je prošla u finale Lige šampiona zbog većeg broja golova u gostima, pošto je u sredu na Stamford bridžu Andres Inijesta u nadoknadi vremena pogodio gol za 1:1, posle 0:0 u Kataloniji.

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2009, 19:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
mala prednost ronaldu u odnosu na mesija, samo zato sto je ovaj stariji od mesija dvije godine, ronaldo sa 21. je bio daleko od mesija danas, a i to sto pokriva svoju stranu terena, zavisi od taktike mancestera, mada mesi ne bi imao snage za takvo nesto. fenomenalni igraci obojica, mada kristina zakaze kad je najvaznije, ne uvijek ali uglavnom.
sad je celziju kriv sudija, pa poklonio im je igraca vise pola sata prije kraja i mogli su tad zavrsiti posao, samo da su malo htjeli napasti, ali su se i dalje drzali svoje polovine i na kontre, a glatko su mogli da ih dotuku.

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2009, 19:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2005, 17:55
Uh, objektivnost na nivou ...

Gdje je oskar za Anelku i glumu za crveni karton Abidala? Potom kompenzacija nooba sudije nakon ociglednog igranja rukom Pikea ... Ostali "penali", ne budite smjesni.

Sudija jeste sux, ali ostetio je i Barselonu :)

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2009, 21:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Drogba se posuo pepelom: Pogledao sam snimku i nije se dogodilo ništa što bi me opravdalo

http://www.index.hr/sport/clanak/drogba ... 32837.aspx

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2009, 12:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Nista sto bi opravdalo njegovo ponasanje kada se svadjao sa onim celavim lopovom, ...
Ai ne i cinjenicu da je sudija pokrao Celzi i nije dosudio nekoliko cistih penala,...

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2009, 22:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
ma kako da nije kristina bolja, ma i u napadu i u odbrani i u sredini. a tek u bacanju po travi kad neko prdne u njegovom smijeru. a tek u promasivanju odlucujucih penala i nevidljivosti u kljucnim utakmicama (ova sa arsenalom je bila izuzetak). ne budite smijesni.
a ovi iz celzija su ko i svi ostali englezi. nisam gledo ni jednu utakmicu premier lige ove sezone a da se trener jedne ekipe poslije utakmice nije zalio da su "izgubili zbog tog sto ih je sudija pokro". jbt, totenhem izgubi 5:2 od mancestera (a mogo je i 10:2), a rednap prica da su izgubili zbog sudije. seronje obicne

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2009, 15:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Slika

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2009, 16:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
Slika

puuu, smecar jedan... 8)

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2009, 16:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dobro mu stoji dres Barce......

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2009, 17:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Udri Ovreba >>> http://www.littlehooliganz.com/drogbaby/ <<<

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2009, 23:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
Smatram da Barcelona treba izgubiti. Bice ovo jedna od najtezih utakmica za gledati. Barcelona mora izgubiti. Sva prica oko taktike, suspendovanih igraca i tradicije danas pada u vodu, ostaje samo momenat koji ce odluciti utakmicu. Barcelona ce izgubiti. Kakve su sanse da Vidic odluci utakmicu? Barcelona nema sanse ako Vida da gol. A i vrijeme mu je, nije odavno zabio.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2009, 00:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ja mislim da Barcelona nema šanse bez Dani Alveša koji drži kompletnu desnu stranu jer se Messi ne vraća na svoju polovinu... Nedostaju im još i Abidal i Marquez, tako da će Puyol vjerovatno na desnog beka, Yaya na štopera, a Sylvinho na lijevog beka. Pokazali su u susretu protiv Chelsea da jednostavno nemaju tako jakih protivnika u Španiji, toliko taktički disciplinovanih i jednostavno kad im se zaustave bokovi, nemaju plan B. Prvih 20min bi moglo sve odlučiti, ako ne bude golova, biće tvrdo do kraja, ali ako neko zabije rano, ima da bude utakmica vijeka :)

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2009, 02:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2005, 19:12
Once again...
Milion teorija, predvidjanja, zavjera, prognoza, taktika, proroka, sportskih strucnjaka, fanatika...pred veliko finale!!
Ahhh, neprocjenjivo! :D

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2009, 08:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Puyol je nasa sansa :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2009, 09:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
100 evra na Barcu............. :wink:

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2009, 09:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Ja veceras prosto ne vidim favorita,moze svasta biti,ipak bih voleo da Mancester pobedi zbog toga sto su Barsu vile pronosale u utakmici sa Celzijem

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2009, 19:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Eto'o 1:0 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2009, 20:32 
Patnja za Manchester...

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2009, 20:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2005, 10:00
kralj komentarisanja...Zeljko Vela poluvrijeme...
"Manchester je zaboravio doci na utakmicu." 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2009, 21:13 
2:0...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 617 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]