banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 22:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 65 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Maj 2009, 14:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
Banjalucki_Behar je napisao:
Sinny je napisao:
Naravno problem je u tome sta ja gledam stvari po geografskoj pripadnosti,,,a ti naravno po nacionalnoj,,,koja za mene nije bitna......

Naravno da u Banjaluci zive Banjalucani,,a za mene je banjalucanin onaj koje roden u Banjaluci,,,,,,mene neinteresuje njihova vjerska pripadnost,,,a ovaj Filozof je roden u Sarajevu,,,zivio je tamo,,,i on Sarajlija.......

Pokusaj izbaciti te vjerske predrasude,,,mozda ti stvari na trenutak postanu malo jasnije.....

Pozdrav.....

Kakva vjerska predrasuda covjece,pa zar ne vidis kakve gluposti govoris. U jedno recenici kazes da je crno i bijelo. Odluci se.
U BL zive banjalucani, a ovaj koji je dosao iz Sarajeva i zivi u BL on nije banjalucanin. Ne moze to behar tako, prosto ne moze.
Ti nama sad ovdje hoces da kazes da si ti rodjeni banjalucanin, i ok.
Sad mi reci koliko ja treba da zivim u BL da bi bio banjalucanin, i ne zaboravi prije nego sto odgovoris da si vec 2 ili 3 puta napisao da u BANJALUCI ZIVE BANJALUCANI. U mena veoma dug staz zivota u BL, pa me interesuje kada ja to po tebi pogu postati banjalucanin. Dok budes razmisljao, isto to vrijedi i za pripadnost jednoj drzavi ili regiji.

Naravano ja shvatam da je tebi tesko izbaciti te predrasude,,jeli se automatski mnogo stvari mjenja....
Ali ako nisi roden u BL,,,znaci da nisi Banjalucanin,,, Eh sada sto trenutno 70% ljudi koji zive u Banjaluci i Sarajevu nisu rodeni tu,,, to je druga prica,,,a ovi ostali su naravno Sarajlije i Banjalucani.... Nadam se da si upalio na guranje,,,ali eto,,,, .....Meni su pardjedovi rodeni u BL,,,i ja za sebe mogu reci da sam banjalucanin,,,..... Ako si roden u Srbiji,,onda si onda si srbijanac itd.......

Pozdrav...

Tebi ni guranje ne pomaze jer vec nekoliko puta napisa da banjalucani zive u BL. Ponavljas to stalno i automatski negiras.
Znaci da zavrsimo ovo off-topic smaranje. Pripadnost gradu se po tebi dobija samo rodjenjem.
Znaci rodio se u BL i posle 2 godine otisao da zivis recimo u Singapur,tamo ostao cijeli zivot............ ti si banjalucanin.
Sta cemo sa onim "banjalucanima" koji su se rodili recimo na putu, u avionu, vozu, za vrijeme ljetovanje, zimovanja........................

Drug moj, postoje pravila i ZAKONI po kojima se nesto postaje.
A to pripadnost gradu je najmanje vazna. Mogu zivjeti 50 godina tu, pa da lokalna jalija vice da sam dosljo, i obratno. Totalno nebitno.

A sad za ovo ako si rodjen u Srbiji, onda si Srbijanac. Glupo do bola. Dosla zena na ljetovanje ili u goste, porodila se i automatski klinac Srbijanac :roll:
Ma nece moci behar, ne ide to tako.
ZAKONI I PRAVILA da jos jednom ponovim kako se stece drzavljanstvo neke drzave.
Vas heroj - terorista Abu Hamza nije rodjen u BiH ali je gradjanin BiH, znaci Bosanac.
I da ne navodim jos jedno milion drugih slucajeva. Jednostavno ne ide.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2009, 15:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Citiraj:
Tebi ni guranje ne pomaze jer vec nekoliko puta napisa da banjalucani zive u BL. Ponavljas to stalno i automatski negiras.
Znaci da zavrsimo ovo off-topic smaranje. Pripadnost gradu se po tebi dobija samo rodjenjem.
Znaci rodio se u BL i posle 2 godine otisao da zivis recimo u Singapur,tamo ostao cijeli zivot............ ti si banjalucanin.
Sta cemo sa onim "banjalucanima" koji su se rodili recimo na putu, u avionu, vozu, za vrijeme ljetovanje, zimovanja........................

Drug moj, postoje pravila i ZAKONI po kojima se nesto postaje.
A to pripadnost gradu je najmanje vazna. Mogu zivjeti 50 godina tu, pa da lokalna jalija vice da sam dosljo, i obratno. Totalno nebitno.

A sad za ovo ako si rodjen u Srbiji, onda si Srbijanac. Glupo do bola. Dosla zena na ljetovanje ili u goste, porodila se i automatski klinac Srbijanac :roll:
Ma nece moci behar, ne ide to tako.
ZAKONI I PRAVILA da jos jednom ponovim kako se stece drzavljanstvo neke drzave.
Vas heroj - terorista Abu Hamza nije rodjen u BiH ali je gradjanin BiH, znaci Bosanac.
I da ne navodim jos jedno milion drugih slucajeva. Jednostavno ne ide

Svarano mi nije jasno kao nemozes izbaciti te nacionalne predrasude.......Kao prvo Abu Hamza nije moj heroj,,,za mene je obicna fukara....Zasto sve stvari globalises,,, kada nema potrebe......Svijet nije crnobjel,,,ima tu i drugih boja......

Naravno da postoje neka pravila.,,i naravno da banjalucani zive u BL,,ja sam jedan od njih,,,a veliki dio njih nezivi u BL.... Nije to ultimativno pravilo,,,medutim ako te korjeni vezu za jedno mjesto,,,stices pravo da sebe nazivas navedenim nazivom.....
Tako ti je uvjek bilo u Banjaluci,,,a sada sto su Banjalucani manjina u Banjaluci a Glamocani,Peterovacani,Kuprescani i ostali vecina,,,takvo vrijeme doslo drug,,,sta se moze,,,,,

Pozdrav.........

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2009, 15:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
Svarano mi nije jasno kao nemozes izbaciti te nacionalne predrasude.......Kao prvo Abu Hamza nije moj heroj,,,za mene je obicna fukara....Zasto sve stvari globalises,,, kada nema potrebe......Svijet nije crnobjel,,,ima tu i drugih boja......

Naravno da postoje neka pravila.,,i naravno da banjalucani zive u BL,,ja sam jedan od njih,,,a veliki dio njih nezivi u BL.... Nije to ultimativno pravilo,,,medutim ako te korjeni vezu za jedno mjesto,,,stices pravo da sebe nazivas navedenim nazivom.....
Tako ti je uvjek bilo u Banjaluci,,,a sada sto su Banjalucani manjina u Banjaluci a Glamocani,Peterovacani,Kuprescani i ostali vecina,,,takvo vrijeme doslo drug,,,sta se moze,,,,,

Pozdrav.........

Mozes li ti meni pokazati gdje ti vidis nacionalnu predrasudu.
Mi ovdje polemisemo o DRZAVNOJ, REGIONALNOJ i na kraju i GRADSKOJ pripadnosti.
Gdje ti tu vidis nacije?

Otisli smo veoma daleko od teme.

Ono sto je Ceric palamudio ima veze sa pripadnosti vjerskoj zajednici, a nicemu od ovoga sto smo mi naveli.
Nece on da se Sandzak pripaja ili odvaja od Bosne drzavno vec vjerski (IVZ)

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2009, 17:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Бехар смараш за медаљу!

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2009, 08:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
I ova se uscula,vrijeme za smece?

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2009, 08:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
SÄFFLE je napisao:
I ova se uscula,vrijeme za smece?

У праву си...

Ја сам поставио тему која је требала да говори о понашању појединаца унутар Исламске вјерске заједнице, а овдје људи мени говоре да нисам Србин него босански православац и износе ирелевантна искуства са пословних посјета Србији!

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2009, 08:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

A da je pokusamo spasiti?

Moje vidjenje stvari je da se ovdje ispreplicu 2 lose stvari. Jedna je ta sto reis,inace pohlepan i vlastoljubiv,kao i obicno,vodi vise politiku,te upravlja neukim pukom u svrhu nekih svojih ciljeva,umjesto da se okrene vjeri i onom sto vjera propagira.On licno ima pohlepu i zelju da bude najveci za sve muslimane u regionu,koje je po meni besmislena funkcija,i najvise smisla ima za njega samog,te one kojim on pomaze i tali se s njima. Niska posla.
Druga je to sto vlast u Srbiji,koja bi tu trebala da bude jos opreznija ,s obzirom na dosadasnju "brigu" koju su vodili prema muslimanima,radi. Da su muslimani istocno od Drine jedinstveni po pitanju pripadnosti beogradskom ili sarajevskom "dzematu",ne bih sporio,ali u ovom slucaju,kada su duboko podijeljeni i zavadjeni,najpametnije im je da se drze duboko po strani i ne daju podrsku ,niti povod za neku sumnju ni jednim.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2009, 09:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Podjela među njima je ravna podjeli Ugljanin-Ljajić, jedan gleda prema SA, drugi prema BG. Hvala Bogu pa te podjele nema kod Srba u BiH.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2009, 09:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

SÄFFLE je napisao:
A da je pokusamo spasiti?

Moje vidjenje stvari je da se ovdje ispreplicu 2 lose stvari. Jedna je ta sto reis,inace pohlepan i vlastoljubiv,kao i obicno,vodi vise politiku,te upravlja neukim pukom u svrhu nekih svojih ciljeva,umjesto da se okrene vjeri i onom sto vjera propagira.On licno ima pohlepu i zelju da bude najveci za sve muslimane u regionu,koje je po meni besmislena funkcija,i najvise smisla ima za njega samog,te one kojim on pomaze i tali se s njima. Niska posla.
Druga je to sto vlast u Srbiji,koja bi tu trebala da bude jos opreznija ,s obzirom na dosadasnju "brigu" koju su vodili prema muslimanima,radi. Da su muslimani istocno od Drine jedinstveni po pitanju pripadnosti beogradskom ili sarajevskom "dzematu",ne bih sporio,ali u ovom slucaju,kada su duboko podijeljeni i zavadjeni,najpametnije im je da se drze duboko po strani i ne daju podrsku ,niti povod za neku sumnju ni jednim.

Aјде да пробамо...

Слажем се око вог виђења улоге Реиса. Има сличних примјера и код СПЦ (посебан примјер је владика Качавенда), али ипак на нижем нивоу. Никад нисам чуо изјаву Патријарха Павла о границама и политици на тај дневнополитички начин.

Власт у Србији... Постоје те приче, теорије завјере како УДБА или БИА стоје иза Исламске заједнице на чијем челу је ефендија Зилкић. Не знам... Има ту неке логике у постојању посебне организације муслимана у Србији. Какве везе имају Роми из Србије који су муслиманске вјероисповјести са Босном, бошњаштвом или Сарајевом? Или београдски муслимани? Постоји посебна Исламска заједница Црне Горе, не знам да ли је Церић њима надређен, али има логике да буду аутономни (јер у Црној Гори живи добар дио Албанаца муслимана који немају никакве везе ни са Босном ни са Сарајевом).

А саопштење Министарства вера у Влади Србије по мени јесте преоштро, мада је генерално став Владе Србије да се не мјеша у питање Исламских заједница у Србији...

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2009, 09:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja ne bih Bošnjacima objašnjavao kako da se dijele tj. vjernicima. Njihova je stvar hoće li im Teheran ili Beograd biti duhovni centar. Samo mi je to nevjerovatno da se jedan dio Sandžaklija okrenuo prema Beogradu.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2009, 10:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

filozof sa vrbasa je napisao:
Ja ne bih Bošnjacima objašnjavao kako da se dijele tj. vjernicima. Njihova je stvar hoće li im Teheran ili Beograd biti duhovni centar. Samo mi je to nevjerovatno da se jedan dio Sandžaklija okrenuo prema Beogradu.

Sandzaklijama duhovni centar treba da bude Bograd,,,jeli je to je njihov glavni grad.....I trebaju da imaju svoga Reisa.....Problem je sa Cericom sto on ima ogromnu moc,,,i on bukvalno vlada iz sjene,,,sto nikako nebi smijo,,,i po bozim i po ljudskim zakonima,,,,,Ali etooooo------

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2009, 10:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/inte ... etbegovica

Јасан став против избора Тихића за новог/старог предсједника СДА:
Citiraj:
Kao najbrojnija politička stranka u Bošnjaka, očekujem da oni koji odlučuju na Kongresu, da će dobro razmisliti i preispitati svoju savjest, pitajući se kakva nama to budućnost slijedi ako ostane sve po starom, ako se ne bude bilo spremno mijenjati i ne bude imalo hrabrosti da se mijenja ono što može.

Став како му недостаје утицај на власт који је имао раније:
Citiraj:
Kako koji dan prolazi, sve mi više nedostaje predsjednik Alija Izetbegović, koji je bio velik i po tome što je i za manja pitanja koja su ga mučila imao potrebu da čuje šta ulema misli.

Дакле, на страну мијешање у односе Србије и њених грађана, али ово је директно мијешање у унутарстраначке ствари једне странке у БиХ...

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2009, 21:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

filozof sa vrbasa je napisao:

Sandzaklijama duhovni centar treba da bude Bograd,,,jeli je to je njihov glavni grad.....I trebaju da imaju svoga Reisa.....Problem je sa Cericom sto on ima ogromnu moc,,,i on bukvalno vlada iz sjene,,,sto nikako nebi smijo,,,i po bozim i po ljudskim zakonima,,,,,Ali etooooo------

A ko sam ja ili ti da kazemo gdje i kome se ko treba okretati? Sto rece Micko jednom(jesam opterecen njim),ne moze se narediti ko ce sta da voli,Srbi iz RS -Beograd,Sandzaklije -Rajvosa,Hercegovci-Zagreb...
Ok,ovdje se ne radi bas o raspravi ko sta voli ili ne voli,ali ako je od davnina (ne znam tacno),samo jedan reis za sve muslimane u bivsoj Yu,a to se sad stocilo na Cericevu fotelju+ po ugledu na druge,priklanjanje "matici",ne vidim tu nista cudno,zasto i kako Sa,a ne Beograd kao duhovni centar.

Sto se tice Nj V Reisa u politici,e tu se vec radi o uobicajenoj ljudskoj pohlepi za moci.Kako su Bosnjaci,ne samo danas,inace kolebljivi,rastrkani,politicki i nacionalno nezreli,ovo se moze gledati i kao dobro i kao lose. Dobro je zbog toga sto nakon i pored svih nezrelih politickih lidera i opcija,koji jasu ili su nam prejahali preko ledja,postoji neko ko imalo moze da objedini i usmjeri vecinu Bosnjaka.Na stranu to sto se on isprovaljivao,moralno nije bas dorastao poziciji,njegova funkcija ipak ima respekt i kod ne bas vjerski aktivnih Bosnjaka.
Lose je zbog toga sto je bas on zasjeo na tu poziciju,cas podrzava ovog,cas onog,a nisu mu strani ni neki kriminalci.

Nadati se samo da ce sledeci koji dodje na tu poziciju(ovo mu je zadnji mandat),biti neko s vise morala,pameti i obrazovanja,te da ce znati kako i kuda s tom odgovornosti.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2009, 21:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Koga Ceric "aminuje",taj ce da pobijedi na izborima.Mislim na Bosnjake,naravno.
Zivi bili pa vidjeli.
Inace,covjek ima bas nebuloznih izjava.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2009, 22:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Flavoure-Flave je napisao:
Koga Ceric "aminuje",taj ce da pobijedi na izborima.Mislim na Bosnjake,naravno.
Zivi bili pa vidjeli.
Inace,covjek ima bas nebuloznih izjava.

Nazalost,u pravu si. Nazalost zbog toga sto smatram da je nedovoljno moralna i jaka osoba,pomalo podsjeca na onog u prici o slijepom vodji... Ljudi nemaju alternativu,SDP je bio na dobrom putu(losa opcija za reisa i njegov uticaj),ali se nazalost pretvorio u privatno vlasnistvo i zagubio na putu ka demokratiji...dok ovi ostali dolaze i prolaze,meksi,tvrdji,i narod luta s i za njima.Dok god se Bosnjaci budu osjecali ugrozeno,institucija reisa i IVZ u BiH ce biti jaka,pogotovo s ovakvim silama od politicara.Inace,zajednicko svim narodima u BiH,a i sire je to sto ih pati kult licnosti,naprosto se mora imati neko ,vodja,vladar,zastitnik,pa makar bio i los,ljudi ga podsvjesno cijene i postuju,a posto u Bosnjaka nemamo Micka,Hare je nesto pokusao,ali prno u sisu,ostaje reis...do daljnjeg

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2009, 23:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
To je sve jedan veliki krug u kom se svi vrtimo.Bosnjaci ce po toj logici biti ugrozeni sve dok RS postoji.S druge strane,kod nas Srba je ipak malo drugacije.To sto veliki broj ljudi glasa za Dodika je samo cinjenica da se on zalaze za ideju koju dijeli ogroman broj ljudi u RS.Tu izuzimam sirotinju koja se na predizbornoj kampanji najede pecenja i napije piva i za to dadne glas SNSD-u.Nama Srbima je ovako (sa RS u BiH) relativno dobro i nema sanse da ce se prihvatiti nestanak iste po bilo koju cijenu (bez obzira na politicko opredjeljenje).Hrvati su marginalizovani dolaskom "Hrvata" Komsica na scenu i to i slijepac vidi osim (opet) velikog broja Bosnjaka koji su ne znam iz kog razloga ubijedjeni da je Komsic zaista predstavnik hrvatskog naroda.

Posto ovdje u Becu znam zaista veliki broj studenata iz BiH,cesto imam diskusije po tom pitanju.Zaista sam iznenadjen kako bosnjacka omladina (generacije kasnih 80-ih pa nadalje) ima tvrde stavove.I zalosno je sto veliki broj njih ne zna cirilicno pismo.Veliki broj Bosnjaka ima zaista nerealna ocekivanja i stavove ne uzimajuci uopste u obzir cinjenicu da u BiH postoje i druga 2 naroda i da se njihove zelje trebaju i moraju ispostovati ako se uopste zeli bilo kakva stabilnost.

O Cericu se moze dosta pisati,ali je moj licni stav da je on obicni ratni huskac koji jednostavno dobija glasove tom retorikom.I tuzno je sto je takva osoba na vrhu islamske zajednice. :-?
On zaista ne doprinosi svojim postupcima priblizavanju,vec naprotiv samo dize tenzije.Najsvjeziji primjer je posjeta Srbiji.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2009, 23:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ove ili sljedeće godine ef. Cerić ide u istoriju, jer kod muslimana poglavar se bira na određeni rok.

Možda će i dalje vući neke konce, ali zvanično ga neće biti.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2009, 08:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

To je sve jedan veliki krug u kom se svi vrtimo

Narvno svi se vrtimo u tome krugu zla.......NPR....Milosevic je bio najveci lider,,,kada kazem najveci mislim na to da je imao najvecu podrsku naroda od svih lidera iz bivse Jugoslavije.....Medutim on je svojom politikom unistio sve sto dodirnuo...i mislim da ce uci u istoriju kao najveci gubitnik svih vremena.......

Druga stvar,,,tacno je da Ceric ima ogroman autoritet,i on je vec izabrao Bakira Izetbegovica za presjednika SDA,,,,sto ja mislim da je velika greska.,,,ali proce mnogo vremena da se svjest naroda promjeni....

Dodik je npr, dobio izbore pod sloganom nezavisna RS,,sto je nemoguce i on je to jako dobro znao,,ali je dobio izbore i dalje vlada RS.....Ista stvar je bila sa Siladzicem koji je obecao ukidanje RS,,,,sto je taode nemoguce,,,ali je odma kaznjen na sljedecim izborima i mislim da ce ubrzo zauvjek nestati u zaborav.......

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2009, 08:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Narvno svi se vrtimo u tome krugu zla.......NPR....Milosevic je bio najveci lider,,,kada kazem najveci mislim na to da je imao najvecu podrsku naroda od svih lidera iz bivse Jugoslavije.....Medutim on je svojom politikom unistio sve sto dodirnuo...i mislim da ce uci u istoriju kao najveci gubitnik svih vremena.......

Druga stvar,,,tacno je da Ceric ima ogroman autoritet,i on je vec izabrao Bakira Izetbegovica za presjednika SDA,,,,sto ja mislim da je velika greska.,,,ali proce mnogo vremena da se svjest naroda promjeni....
Dodik je npr, dobio izbore pod sloganom nezavisna RS,,sto je nemoguce i on je to jako dobro znao,,ali je dobio izbore i dalje vlada RS.....Ista stvar je bila sa Siladzicem koji je obecao ukidanje RS,,,,sto je taode nemoguce,,,ali je odma kaznjen na sljedecim izborima i mislim da ce ubrzo zauvjek nestati u zaborav.......

Ovo zeleno,je li to bas izricito,ili je onako,suptilno izabrao? Nisam nigdje nasao nesto da bas kaze koga bi..

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2009, 08:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

SÄFFLE je napisao:

Ovo zeleno,je li to bas izricito,ili je onako,suptilno izabrao? Nisam nigdje nasao nesto da bas kaze koga bi..

U subutu u na TVhayat je Izedbegovic izjavio da mu je Ceric rekao da zeli njega za novoga presjednika SDA......

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 65 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]