Mogu li ja nesto napisati?
Ustvari samo cu kopirati svoj post sa svog foruma,ostatak imate ovde
KLIK:
Da li je neko bio na otvaranju svetskog prvenstva danas na Palasu.
Ljudi ono je neverovato,mene jos uvek drze emocije,Banja Luka je jos jednom dokazala da su ovakvi dogadjaji ono sto joj treba.Da sa pravom nosi epitet najlepseg grada na svetu,najboljih ljudi i najbolje atmosfere.Okupio se neverovatan broj ljudi,Palas je bio pun,gospodska takodje,park Petar Kocic isto,iza bine je bilo naroda,tamo prema Trznici,na platformi nebodera je bila prepuna VIP loza,jednostavno neverovatno,ovo je trebalo doziveti,nakon kratke reci uvoda i svecanog proglasenja od strane gradonacelnika,spektakularnog vatrometa,kakvim se mogu podiciti i mnogo veci gradovi kada je nova godina,na binu je izasla Balkanika,napravila neverovatnu atmosferu.Uz mnoge scenske nastupe,brojne goste,od kojih cu navesti samo neke: KUD Cajevec, Marija Sestic, Bojan Ilic, trubace, devojke koje su izvodile performans sa vatrom...
Ma jednom recju ostao sam frapiran,sve je bilo tako nekako nestvarno,kao da gledam na TV-u.
Moram jos da pohvalim izvrsno ozvucenje,zaista,onakvo nesto nisam doziveo ni u jednom klubu u BL,a kamoli na otvorenom.Osvetljenje ne zaostaje ni sekunde,nekoliko filmskih kamera je kruzilo iznad publike,ma ne,nemam reci.
Zalim ovim postom da ZAHVALIM SVIM MOMCIMA I DEVOJKAMA iz Kanjona,SVIM VOLONTERIMA i svim ljudima koji su ukljuceni u organizaciju ovog zasigurno najvaznijeg dogadjaja u BL u 2009godini,sto su se izborili da Banja Luka uopste dobije ovakvo nesto,a naravno i sto ni najveci skeptici ne mogu naci niti jednu jedinu manu. Ljudi moj ogromni RESPECT

k: !!!
Evo nesto slika,mada imam vise klipova,pa dok to ne "podignem" (ne mogu jer nesto nije trenutno u funkciji youtube) zadovoljite se sa ovim:
Znaci pre same ceremonije na nebu nije bilo bas mirno,vozali su se jedan paraglajding i jedan zmaj,a ubrzo nakon toga i jedan helikopter (pretpostavljam da je kod ovog treceg, rec o snimanju iz zraka):

Izgled bine i komentatori koji su najavljivali gradonacelnika,te gradonacelnik Dragoljub Davidovic koji je proglasio otvorenim svetsko prvenstvo u raftingu Banja luka 2009:

Ovde se ne vidi dobro,mnogo bolje je na klipu,sa Boske se spustao jedan pripadnik policije:

U publici je,iako su imali VIP lozu na platformi nebodera,bilo i takmicara iz raznih reprezentacija:

Svecani vatromet,koji ne volim nesto posebno,bas zato sto se pravi za sve zivo,ovaj put je stvarno bio velicanstven,a nakon ovoga na Trgu Krajine,usledio je jos jedan,verovatno sa Kastela:

Grupa Balkanika je izasla na scenu:

Nekoliko kamera je bilo tik iznad glava publike da bi docarale gledaocima sirom sveta atmosferu:

Ovo je vatromet sa Kastela:

Balkanika:

Opet kamera,ovaj put iz bliza:

Scena je izgledala fenomenalno:

Bojan Ilic i Marija Sestic,izveli su duet "Ti si princeza",o kojoj se pesmi radi sigurno cete znati nakon klipa:

uz Balkaniku,na dve dodatne male bine smenjivali su se i momci i cure iz Banjaluckog KUD Cajevec:

Takodje tu su bile i devojke koje su uz zvuke Balkanike izvodile performans sa vatrom:

Mogli smo po prvi put videti sta je zajednicko za Jazz i narodnjake,a da to nije jedna truba

,momak je svirao na jednoj trubi Jazz,a na drugoj poznate zvuke Guce,a na kraju iz obe trube,u isto vreme odlican remix

:

Gost je bila i mlada ciganka koja je sve najezila kako dobar glas ima,kasnije je pobrala i najveci aplauz:

Nakon sto je zeljna publika, grupu Balkanika nekoliko puta vracali ponovo na binu,te ponovo poslusala i zapevala sa Bojanom i Marijom,ljudi su bili u transu,svi su skakali,igrali,pevali,delili aplauze,a i neki od takmicara,reprezentativci Srbije,nisu mogli da izdrze da se uz zvuke trubaca ne popnu na binu

k: :

P.S. Zao mi je sto sam dosao na trg nekoliko momenata pre nego sto je izasao gradonacelnik na binu,da sam znao,dosao bih ranije,ali me ubilo sunce danas,bio sam i u Krupi i isao busom od Karanovca do Krupe bas sa Brazilcima i mogu samo da potvrdim da vecih flegmana i veseljaka nisam video,od samog polaska autobusa pevali su u glas,svi do jednog.