EiLeen je napisao:
Ne znam šta da ti kažem. Živim u Italiji i mogu ti reći da lijepog mora nisam vidjela. A u Grčkoj sam bila na ekskurziji, al smo se okupali samo u Paraliji. Ima puno meduza... Ljudi se ponašaju kao cigani, dobacuju curama itd.
Bila sam i u Španiji i u Tunisu i mogu ti reći da mi je opet Hrvatska ljepša, jeftina je i blizu.
eeeeee vidis da sam pogodila, paralija hehe

ne vjerujem da moze gore .. ma vodim te na rodos i u stari grad..ima da zaboravis kroaciju i splitsku rivu

e sad njihov mentalitet, sta da ti kazem, nije bas ni moj ukus,zavisi i od kraja.. malo su "napadni" i haoticni..ali sam ih upoznala i jako srdacnih i finih, upoznala sam i par nasih, koji rade tamo..sve u svemu bilo je super
A sto se tice grckih otoka, zaboravila sam spomenuti Santorini koji je san snova. Moj muz zna citav jadran veoma dobro, ali kaze da se ne moze usporediti sa rodosom i santorini. I samo grcka kultura, istorija itd..ma sta da kazem..ja jesam obozavalac ali kazem, svako ima svoj ukus i izbor
a naravno da niko ne osporava i da hr jadran ima lijepih kutaka, otoka itd..iako nije svagdje jednako fino, a zna biti i veomaaaa dosadno
moj muz je radio na Solti, jedan mali otok, kaze koliko god da je bilo lijepo ,umirao je od dosadeee, kaze nakon par dana dodje da poludis
A za Tunis sam cula da je bezveze od vecine ljudi..u Spaniju bi voljela otici obavezno (posto nije priznala kosovo

mislim da se vratimo politickom aspektu

) a jako bih voljela vidjeti Barcelonu.