banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jun 2025, 08:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 66  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Maj 2009, 21:37 
:lol: :lol: :lol:

isto tako, nedugo poslije rata, u hrvatrkoj na moru, bili neki sladoledi crtani junaci, i sad curica dosla i trazi duska dugouska, sladoled, a ovaj je gleda zbunjeno, ona pokaze prstom na koji tacno misli, a on kaze aaa zekoslav mrkva mislis... ovo je istina , nije izmisljeno...

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2009, 21:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
breskvica je napisao:

a ti slobodno uzivaj u kroaciji, niko ti ne brani :wink: koliko si ih ishvalila do sada neko bi mislio da te hrvatski sabor licno placa za to :D svaka druga split, pa riva, pa kava, pa otoci, hvar ,raj na zemlji itd.. bez ljutnje :wink:

Ima nas jos, koji nismo zatrovani nacionalizmom pa mozemo i te kako da uzivamo u domacim ljepotama. A obidjoh malo vise zemalja ove nase male kugle i nema nista lipse od nasega Jadrana :wink:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2009, 21:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
majlili je napisao:
:lol: :lol: :lol:
isto tako, nedugo poslije rata, u hrvatrkoj na moru, bili neki sladoledi crtani junaci, i sad curica dosla i trazi duska dugouska, sladoled, a ovaj je gleda zbunjeno, ona pokaze prstom na koji tacno misli, a on kaze aaa zekoslav mrkva mislis... ovo je istina , nije izmisljeno...

Od mog komsije sin prije par godina narucio u restoranu na Visu srpsku salatu, pa su mama i tata na brzinu preveli konobaru sta dijete hoce.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2009, 21:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2006, 11:47
EiLeen je napisao:
Ne znam šta da ti kažem. Živim u Italiji i mogu ti reći da lijepog mora nisam vidjela. A u Grčkoj sam bila na ekskurziji, al smo se okupali samo u Paraliji. Ima puno meduza... Ljudi se ponašaju kao cigani, dobacuju curama itd.
Bila sam i u Španiji i u Tunisu i mogu ti reći da mi je opet Hrvatska ljepša, jeftina je i blizu.

eeeeee vidis da sam pogodila, paralija hehe :D ne vjerujem da moze gore .. ma vodim te na rodos i u stari grad..ima da zaboravis kroaciju i splitsku rivu :wink: e sad njihov mentalitet, sta da ti kazem, nije bas ni moj ukus,zavisi i od kraja.. malo su "napadni" i haoticni..ali sam ih upoznala i jako srdacnih i finih, upoznala sam i par nasih, koji rade tamo..sve u svemu bilo je super
A sto se tice grckih otoka, zaboravila sam spomenuti Santorini koji je san snova. Moj muz zna citav jadran veoma dobro, ali kaze da se ne moze usporediti sa rodosom i santorini. I samo grcka kultura, istorija itd..ma sta da kazem..ja jesam obozavalac ali kazem, svako ima svoj ukus i izbor :wink:
a naravno da niko ne osporava i da hr jadran ima lijepih kutaka, otoka itd..iako nije svagdje jednako fino, a zna biti i veomaaaa dosadno
moj muz je radio na Solti, jedan mali otok, kaze koliko god da je bilo lijepo ,umirao je od dosadeee, kaze nakon par dana dodje da poludis

A za Tunis sam cula da je bezveze od vecine ljudi..u Spaniju bi voljela otici obavezno (posto nije priznala kosovo :lol: :wink: mislim da se vratimo politickom aspektu :D) a jako bih voljela vidjeti Barcelonu.

Majka je naš početak i kraj

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2009, 21:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

BLAF77 je napisao:
Breskvice, ja sam bas namjerno na moru u Cro redovno trazio hljeb da vidim reakciju i uvijek dobio sto trazim - samo hljeb.
Sto se tice skijanja - jesi bila kad na skijanju na Vlasicu, Kupresu, Bjelasnici... Ako jesi onda sljedeci put malo pazljivije pogledaj tablice na autima na parkingu, ima vise hrvatskih nego domacih. Naravno da nece ici na Zlatibor kad im je Austrija bliza, bolja i jeftinija.
Ostalo bi bilo vise politika pa necu komentarisati.

Cuo sam jednu dobru anegdotu o ljetovanju u Cro:
Nedugo poslije rata negdje u Dubrovniku na plazi klinac iz sveg glasa prijeti roditeljima: "Ako mi odmah ne kupite sladoled, svima cu reci da smo Srbi iz Banjaluke!"

jel vlasic ne pripada federacij,a i kupres? nebitno, ja na zimu idem na jahorinu :D :wink:

dobra ti ova anegdota hehe :wink:

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2009, 21:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Barselona je predivna, samo previše turista...
Šolta je mala, al su plaže čiste. Meni je najbolji Hvar, najživlji i najviše mladih... A i nema puno naših...
Ne znam, ja se s neugodnosti nisam susrela u Hrvatskoj, a stvarno volim da putujem i to i upražnjavam dosta često. Al dobro, iskustva su različita. Samo što se ja u politiku ne uplićem... Et...

@blaff77, ono sa sladoledom je ROFL

p.s. Breskvice, dođi na skijanje u It. Iz Austrije ti je blizu i sve su staze spojene i predobre.. Moja preporuka. A i Fr je inače super, bila sam u Chamonixu na skijanju...

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2009, 21:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
breskvica je napisao:

a ti slobodno uzivaj u kroaciji, niko ti ne brani :wink: koliko si ih ishvalila do sada neko bi mislio da te hrvatski sabor licno placa za to :D svaka druga split, pa riva, pa kava, pa otoci, hvar ,raj na zemlji itd.. bez ljutnje :wink:

Ima nas jos, koji nismo zatrovani nacionalizmom pa mozemo i te kako da uzivamo u domacim ljepotama. A obidjoh malo vise zemalja ove nase male kugle i nema nista lipse od nasega Jadrana :wink:

samo ti uzivaj, niko ti ne brani. a ja nisam zatrovana, pu pu daleko bilo..jedino ako me svinjski grip ne ufati posto smo danas rostiljali krmenadle :D
nego "nas" jadran mislim, necu da komentarisem , mislim da zivis u zabludi ili si prespavala zadnjih 20 godina.. ili slusas previse onu pjesmu "sve je isto samo njega nema, sve je opet okupio brega" :wink:

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2009, 22:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

EiLeen je napisao:
Barselona je predivna, samo previše turista...
Šolta je mala, al su plaže čiste. Meni je najbolji Hvar, najživlji i najviše mladih... A i nema puno naših...
Ne znam, ja se s neugodnosti nisam susrela u Hrvatskoj, a stvarno volim da putujem i to i upražnjavam dosta često. Al dobro, iskustva su različita. Samo što se ja u politiku ne uplićem... Et...

@blaff77, ono sa sladoledom je ROFL

p.s. Breskvice, dođi na skijanje u It. Iz Austrije ti je blizu i sve su staze spojene i predobre.. Moja preporuka. A i Fr je inače super, bila sam u Chamonixu na skijanju...

vazi, koje preporuke imas za IT sto se tice skijanja? e muz je radio u italiji kod milana negdje, a bio je i u trstu i u veneciji (kad bolje razmislim gdje taj sve nije bio i sta je uopste "radio" :D ) kaze da je bas bas lijepooo iako opet mentalitet ljudi mu i nije bas sjeo..a ja nisam nigdje vidjela da ljudi ludje voze nego u italiji?? ono je strasno!

nego naravno ne treba svagdje trpati politiku ali nisam drugacije mogla obrazloziti (a znala sam da ce krenuti ovim tokom)zasto ne zelim da ljetujem u hr, mozda malo radikalan stav ali ja smatram da je opravdan , tako daaaaaaaa..svako ima pravo izbora :wink:

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2009, 22:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
breskvica je napisao:
samo ti uzivaj, niko ti ne brani. a ja nisam zatrovana, pu pu daleko bilo..jedino ako me svinjski grip ne ufati posto smo danas rostiljali krmenadle :D
nego "nas" jadran mislim, necu da komentarisem , mislim da zivis u zabludi ili si prespavala zadnjih 20 godina.. ili slusas previse onu pjesmu "sve je isto samo njega nema, sve je opet okupio brega" :wink:

Ti nisi zatrovana a ja sam u zabludi? A ti na temu o ljetovanju u Hr dosla iskljucivo da bi pisala iz nacionalistickog stava, sve sa spominjanjem Ante Pavelica i sl... Cijenim da si iznijela cinjenice vezane za cistocu mora,plaza, kvalitet usluga u restoranima, hotelima, apartmanima.. :D Oni 'vaki i 'naki a iz svake tvoje rijeci izbija mrznja prema svemu sto je njihovo..

Nidje veze :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2009, 00:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ok ako je mrznja kada izneses cinjenice i realnu situaciju i svoja licna iskustva onda neka bude tako. e sad sto to neko ne zeli da cuje i smatra da je nebitno sto se u turistickom mjestu na krasnom jadranu sluzi misa pavelicu, i da je bitno samo kakvog ukusa je pecena riba i da li je konobar nasmijan ..onda je to druga prica :D

nego trebaju srpski turisti sljedece ljetovanje uklopiti kada bude neki tompsonov koncerAt pa da uzivaju uz njegovu glazbu

i da , ti i dalje zivi u zabludi da je to "nas" jadran

a sada def. necu dalje pisati u vezi toga , smori me vise :cat:

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2009, 08:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
A jebote dosta vise politike. Ne idi u HR, rekla si sta si imala i to je to. Ja ljetujem "tisuce" godina u Dalmaciji (ostrvima). Doduse pored Dalmacije obidjem i Kvarner. Do Zagreba i Varazdina idem kad god stignem. I nikad mi niko nije zamjerio to ko sam, sta sam, i odakle dolazim. I u BL ima nacionalista. Ima ih gdje god se okrenes. Ali da cu tako izricito govoriti i generalizovati "svi su oni isti" u negativnom kontekstu. Ne pada mi na pamet.
I sta je "realna situacija"?? Ono sto ti kazes?

(Thompson - Baja Mali Knindza.)

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2009, 09:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
A sto se ti Breskvice ne vratis u ovu bajnu Republiku Srpsku i zajedno sa svojim muzem odreknes "drzavljanstva hrvatske i jedne od EU zemalja" i zivis u svojoj lijepoj drzavi, kad je sve tudje tako odbojno (sem drzavljanstva)? Imaces svake godine lijepi novi pasos koji nicemu ne vrijedi. I onda u Grcku putuj koridorom preko Beograda da ne bi slucajno usla u sugavu Federaciju ili ne daj boze Hrvatsku.
Ili bar ne seri vise ovde na temu "nase" i "njihovo" kad si po tome i ti "njihova".
I da, imam ti se pravo ovako obracati, dok god budes licemjerna i sijala slicne gluposti ovuda.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2009, 11:13 
ajd pustite je nek pjeni, dotle cemo mi uzivati na moru jadranskom...
bas sam razmisljala tako mi odgovara sto je blizu i sto mogu tokom ljeta svakih malo skoknuti dole, bar 3/4 puta godisnje i ne bih to mijenjala ni za sta... uz to je i lijepo i cisto..

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2009, 12:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

sta je bilo drugo ocekivati nego ovakvi komentari, no to sam znala kada sam napisala prvi post , a ja nisam nastavila da diskutujem i pisem jedno te isto , nego sam odgovorila na ostale komentare

blaff vidim dosadno ti je , pa pratis gdje i sta pisem haha, vidis ja nikada ne bih dosla na tu ideju kod tebe ili bilo kog forumasa, jer mi je apsolutno svejedno sta ko misli. ovdje si izgleda samo dobrodosao ako imas misljenje kao drugi tj. kao vi u suprotnom odmah sletite ko jastrebovi. bas jadno!
a to sto moj muz ima hr pasos, misilm tamo je samo rodjen i odrastao, a to sto ima njihovo drzavljanstvo ne znaci da nije Srbin od glave do pete , a Srbin u HR nije mogao biti zato je i napustio tu drzavu . Naravno da idemo tamo kada moramo, jer jos uvijek imamo clanove porodice, ali ovdje je tema dobrovoljno ljetovanje i ostavljanje para i doprinos takvoj fasistickoj drzavi
svi imamo razlicite sudbine i rat je ucinio svoje, tako da to nista ne znaci ko ciji pasos ima, i gdje zivi (to nema ni najmanje da te zanima blaff)
Ne vjerujem da vecina u RS obozava onaj komad kartona sa bosanskim grbom.
Tako da je tvoj komentar zaista smijesan i nema blage veze s onim sto sam ja htjela da kazem

No , nema veze ovo je zaista preslo totalno u politiku i prepiranje. Vi ne zelite da shvatite sta sam napisala, i vrijedja vas istina izgleda
Ako je neko od vas hrvat/hrvatica ili pola/pola , nisam htjela nikog licno uvrijediti :wink:

p.s. majlili ja ne pjenim vec normalno pisem , takvi kao blaff pjene sa svojim komentarima i pocinju licno da vrijedjaju kada nemaju sta drugo da napisu

Poslednji put menjao breskvica dana 02 Maj 2009, 12:19, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2009, 12:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

[quote="majlili"]ajd pustite je nek pjeni, dotle cemo mi uzivati na moru jadranskom...
bas sam razmisljala tako mi odgovara sto je blizu i sto mogu tokom ljeta svakih malo skoknuti dole, bar 3/4 puta godisnje i ne bih to mijenjala ni za sta... uz to je i lijepo i cisto..[/quote]

vidis meni se licno *ebe sto ti ides u kroaciju par puta godisnje,i sto si to istaknula vec par puta.. ama bas me ne interesuje ni 1% niti bih te napala zbog toga, ali tebe smeta kada ja napisem da ne idem u istu i da imam razloge, na osnovu svog iskustva i zato sto znam kakva je realna situacija. a vi ste jel tolerantni, i imate siroke poglede na svijet a ja sam radikalni nacionalista hahaha, fino fino. Ma nek ste vi meni rekli :wink:

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2009, 12:10 
pa u cemu je problem sto je blaff samo napisao neke cinjenice, a ti ga napadas.. ako si negdje navela da imas HR pasos to je cinjenica, a covjek je htio reci, sa cim se slazem, da previse pljujes po lijepoj njihovoj i njihovom jadranu, a ovamo se ne bi odrekla tog njihovog pasosa.. nisi ni ti luda... sem toga, to je tvoje licno misljenje i iskustvo, nema potrebe da ga nametnes drugima, mozes reci da tebi ne odgovara tamo, ali da se cudis sto neko jadran zove svojim, ili ide tamo... to nije u redu, svako ima pravo da ide gdje hoce i da more zove svojim ako ga tako osjeca...

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2009, 12:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 23:07
Breskvice, nemoj da se brineš, moj post je misteriozno nestao kao i većina tema na kojima se piše o činjenicama te kvazi države... Nije mi jasno ako neko toliko voli tu genocidnu tvorevinu, pitam se zašto ti ljudi ostaju ovdje u RS, kada toliko vole more, rivu, dalmaciju? Kada je to tolika opsesija morem pa spakujte kofere i idite odadve, ovo je JOŠ UVIJEK Republika Srpska svidjalo se to Vama ili ne!!!

Zgrozio sam se nekidan kada sam saznao podatak da je RS platila dolazak pape u BL!!!

So Dance Your Own Dance, And Never Forget!

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2009, 12:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

majlili je napisao:
pa u cemu je problem sto je blaff samo napisao neke cinjenice, a ti ga napadas.. ako si negdje navela da imas HR pasos to je cinjenica, a covjek je htio reci, sa cim se slazem, da previse pljujes po lijepoj njihovoj i njihovom jadranu, a ovamo se ne bi odrekla tog njihovog pasosa.. nisi ni ti luda... sem toga, to je tvoje licno misljenje i iskustvo, nema potrebe da ga nametnes drugima, mozes reci da tebi ne odgovara tamo, ali da se cudis sto neko jadran zove svojim, ili ide tamo... to nije u redu, svako ima pravo da ide gdje hoce i da more zove svojim ako ga tako osjeca...

alo mala koji ti je? Prije nego sto komentarises, procitaj sta sam odgovorila gore na blaffov veoma glup komentar ko ciji pasos ima!!! Nemam ga ja , ali nebitno. Ako ne zelis da citas sta sam napisala i ne trudis se nimalo da shvatis, onda mi se ne obracaj i suti jednostavno.
Ovdje je tema ljetovanje u HR, da se ponovim po 100ti put, tako da ako neko pise da voli tamo da ljetuje , ja isto tako imam pravo napisati da svaki normalni Srbin ne bi tamo ljetovao i da iznesem svoje razloge! a to sto ta cinjenica tebi i tebi slicnima ne pase, s obzirom da ste jako tolerantni, tome ja nisam kriva.
A da pismeni Srbin/Srpkinja (u slucaju da to jeste uopste) moze nazvati jadran svojim nakon zadnjih 20 godina to je tragikomedija ili crni humor.. I tu nema sta da se diskutuje previse

A za mene je diskusija BL , SRPSKA (uh kako bode oci nekima jelda) diskusija, i ostace

a sada mi je vec zaista i vise nego glupo da se ponavljam ko papagaj, ali i ne zelim da sutim na vase komentare

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2009, 12:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

socialbug je napisao:
Breskvice, nemoj da se brineš, moj post je misteriozno nestao kao i većina tema na kojima se piše o činjenicama te kvazi države... Nije mi jasno ako neko toliko voli tu genocidnu tvorevinu, pitam se zašto ti ljudi ostaju ovdje u RS, kada toliko vole more, rivu, dalmaciju? Kada je to tolika opsesija morem pa spakujte kofere i idite odadve, ovo je JOŠ UVIJEK Republika Srpska svidjalo se to Vama ili ne!!!

Zgrozio sam se nekidan kada sam saznao podatak da je RS platila dolazak pape u BL!!!

pitanje je koliko ce i moji postovi biti na zivotu...mislim to je demokraCija jel!! i ne zelim vise da previse komentarisem, i ovo do sada me vise nego smorilo, a zaista bi trebala imati boljeg posla :wink:

Poslednji put menjao breskvica dana 02 Maj 2009, 12:37, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2009, 12:36 
ok, kako god... ja jesam i patriota i volim i svoj grad i drzavu, a to sto ljetujem u hrvatskoj, grckoj ili spaniji ne cini me manje istim... ja jadran nisam navela kao svoj ali ako ga neko tako doyivljava to je njegov licni stav i ja to postujem, pri tome ga ne nazivam ni glupim , ni ludim, izdajicom srpskog roda.. :confused2: s pogotovo da mi nismo NORMALI... veeezeee, ja ne napadam one koji nece u hrvatsku, yabole me cosak da ne psujem, ali smo mi svi odreagovali kada si ti nas pocela kao nesto preskakati sto mi tamo idemo.. :confused2:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 66  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]