banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jun 2025, 19:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 66  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Sep 2008, 17:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Avg 2003, 07:34
hm, ja isto kontam u pravcu dubrovnika, ali sam kontao da nocim mozda u trebinju ili u ivanici (na granici, 7 km od dubrovnika)...
zna li neko za neki privatni smjestaj u trebinju?

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2008, 06:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 12:22
Catalysed je napisao:
hm, ja isto kontam u pravcu dubrovnika, ali sam kontao da nocim mozda u trebinju ili u ivanici (na granici, 7 km od dubrovnika)...
zna li neko za neki privatni smjestaj u trebinju?

Titat gdje ti mislis nociti na Ivanici,jedino ako te oni granicari puste u one njihove kontejnere :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A imas u Trebinju u centru grada hotel,mislim da se zove`Leotar`nisam 100% siguran za ime ali znam da ima vise mjesta......

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2008, 10:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

http://www.ivanica.ba/ba/Default.asp?ID=location

evo npr. ovde...

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2008, 10:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 12:22
Ja stvarno nikad nisam vidio da ima bilo sta u Ivanici sem onog granapa sto je na cesti i naravno ona dva kontejnera od granicne policije....moze biti da je do mene :cat: :cat:

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2008, 16:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Najlaksi nacin za dolazak iz Trogira do BL, ako moze neko napisati? Gdje imaju busevi?
Mozda Trogir - Split, pa odatle nekako ili?

Pls, bilo kakva info je dobrodosla i to hitno. :confused3:

Hvalaaa. :fadein:

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2008, 16:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

koliko ja znam, ima linija split - banjaluka, i mislim da je navece polazak iz splita...

http://www.autoprevoz.org/pdf/pd_dub.pdf
ovo je autoprevoz banjaluka, iz splita krece u 19:30

mislim da ima i kole turs koji ide kasnije, ali nisam siguran

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2008, 13:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Ovi sa autobuske kazu da nema linije Split - BL. :-?

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2008, 17:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Mislim da su to sezonske linije. Jedino ti ostaje da nazoves Golubica i Kole trans pa da provjeris jer oni na stanici fulaju cesto:D

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2009, 22:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2006, 11:47
radije bih odustala od mora nego da idemo u Hr.. nadam se da cemo uspjeti ove godine avionom na Krf ili autom na Tasos.. u prelijepu Grcku..

sto se tice hr, moja svekrva je godinama isla negdje kod Zadra, Pakostani..dok nije skontala da se redovno odrzava misa za antu pavelica, skoro joj je pozlio..i naravno svi ti lijepi trenutci tamo su joj se zgadili
vuk dlaku mijenja ali cud nikada..svi su oni manje vise isti..to sto vecini nas ne smeta ko je sta, to za njih ne vazi u 90 % slucajeva, i bolesna su nacija..pa cak i kada vam se smjeskaju (a sta bi drugo, kada hoce pare od vas??)
ne bi htjela znati sta misle u sebi

inace ovo pisem na osnovu naseg licnog iskustva, jer smo direktno i indirektno vezani sa HR (a jedna veoma dobra prijateljica srpkinja ima kucu kod Sibenika, blizu mora )

e sad naravno mnogi ce reci jer se ne moze izostaviti politika kada je more, godisnji odmor i sasvim druga tema u pitanju, odgovor je ne u ovom slucaju, tj kada je hr u pitanju..e sada ako neko ne zeli da vidi istinu i eto silom prilika hoce da opere noge u moru, i da moze da prica da je eto bio na moru..to je druga prica :D
A ja naravno da gledam kome i gdje ostavljam svoje novce

jedino podrucje u Hr koje bih mogla ev. da posjetim je Istra, tamo je ipak malo drugacije

Majka je naš početak i kraj

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2009, 16:08 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Apr 2009, 16:40
breskvica je napisao:
radije bih odustala od mora nego da idemo u Hr.. nadam se da cemo uspjeti ove godine avionom na Krf ili autom na Tasos.. u prelijepu Grcku..

sto se tice hr, moja svekrva je godinama isla negdje kod Zadra, Pakostani..dok nije skontala da se redovno odrzava misa za antu pavelica, skoro joj je pozlio..i naravno svi ti lijepi trenutci tamo su joj se zgadili
vuk dlaku mijenja ali cud nikada..svi su oni manje vise isti..to sto vecini nas ne smeta ko je sta, to za njih ne vazi u 90 % slucajeva, i bolesna su nacija..pa cak i kada vam se smjeskaju (a sta bi drugo, kada hoce pare od vas??)
ne bi htjela znati sta misle u sebi

inace ovo pisem na osnovu naseg licnog iskustva, jer smo direktno i indirektno vezani sa HR (a jedna veoma dobra prijateljica srpkinja ima kucu kod Sibenika, blizu mora )

e sad naravno mnogi ce reci jer se ne moze izostaviti politika kada je more, godisnji odmor i sasvim druga tema u pitanju, odgovor je ne u ovom slucaju, tj kada je hr u pitanju..e sada ako neko ne zeli da vidi istinu i eto silom prilika hoce da opere noge u moru, i da moze da prica da je eto bio na moru..to je druga prica :D
A ja naravno da gledam kome i gdje ostavljam svoje novce

jedino podrucje u Hr koje bih mogla ev. da posjetim je Istra, tamo je ipak malo drugacije

makar ti se smjeskaju a sirovi crnogorci ti traze pare uz namrgodjen izraz lica i uz pominjanje familije (najcesce oca)...

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2009, 16:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

pa ko je spominjo cg jado :D ni tamo necu, sada pogotovo.a nisam ni bila tamo nikako, samo sam cula od drugih, pretezno negativna iskustva iako je bilo i par pozitivnih.. ali Cg su za mene sada nula, jos ih gore gledam od susjeda. tako su jadni, prvo se odvojili od Srbije, pa priznali Kosovo,a sada samo sto ne mole srpske turiste da dodju. Bas sam danas citala na blicu.. Nek im hasim taci posalje turiste i pljivace za njihove prekrasne pljaze :D :D

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2009, 18:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Da nisam nikad ljetovao u Hrvatskoj opet ti ne bi povjerovao. Cuj 90%. Ma hajde molim te. A sta da kaze stranac za nas kad dodje kod nas, ne mora na odmor, tek onako sluzbeno, ili u prolazu. Ovde je kao nesto bolja situacija sto se tice nacionalizma i politike, je li? Mi smo fini, kulturni, uljudni, nimalo nacionalno nastrojeni i nezainteresovani za politiku, pa kad odemo 200km od kuce zgrozimo se kad vidimo kako je tamo? Nemoj, molim te, svi smo mi ista govna.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2009, 19:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

BLAF77 je napisao:
Da nisam nikad ljetovao u Hrvatskoj opet ti ne bi povjerovao. Cuj 90%. Ma hajde molim te. A sta da kaze stranac za nas kad dodje kod nas, ne mora na odmor, tek onako sluzbeno, ili u prolazu. Ovde je kao nesto bolja situacija sto se tice nacionalizma i politike, je li? Mi smo fini, kulturni, uljudni, nimalo nacionalno nastrojeni i nezainteresovani za politiku, pa kad odemo 200km od kuce zgrozimo se kad vidimo kako je tamo? Nemoj, molim te, svi smo mi ista govna.

mogu samo djelimicno da se slozim, budala nacionalista sovinista i kretena ima svagdje, u pravu si naravno. balkane balkane moj..
ali jednostavno imam previse licnog iskustva kada je hr u pitanju (istra je druga prica) . Kod nas naravno da ima nacionalista ali nikada ne mozemo imati u sebi tu mrznju kao oni prema nama, globalno gledajuci i kada vidimo kakvu politiku vode. ne mogu da pricam o svim pojedincima, naravno da ima i dobrih ljudi
Najbolje govori eto i ova tema i kada vidis koliko nasih ljudi tamo ide na more! Sta mislis koliko bi Hrvata ljetovalo u Srbiji , da ima more? Koliko hrvata ide na godisnji ili na skijanje na zlatibor recimo ili na jahorinu? Ne oni radije plate vise ali idu u Austriju..A samo Srbi idu kod svojih susjeda na more dok ih ovi pljuju iza ledja.
kod nas ako trazis kruh u pekari dobit ces ga, u HR ako trazis hljeb, prvo ce te ispraviti ili se praviti da ne zna sta trazite !! ovo nam se desilo licno .. ma necu nabrajati bezveze.. ko je shvatio shvatio :)) i jos ne mogu da shvatim zasto svagdje ali bas svagdje gdje moze i ne moze, kace sahovnicu?? pa cak i u pekarama, malim trgovinama i slicno?

uglavnom ja cu radije platiti vise pa idem fino u grcku nego kod njih ... A jos su priznali i Kosovo , posto su za demokraCiju, a Oluju slave kao dan pobjede..licemjeri
Naravno da je citav balkan *ranje sto se tice multikulturnih i nacionalnih odnosa, ali kod nas vecinom samo "laju" ali ne grizu ,a zato sto laju najgori su, budale eto.. a ovi su cesto lukavi i podmukli..
ne zelim previse ulaziti u politiku, iako vec jesam.. napisala sam svoje misljenje i ostajem pri tome

a ko voli neka izvoli ; :wink:

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2009, 19:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Ja se ne slažem s tobom. I Grčka mi nije baš. Prošle godine na Hvaru sam uživala, znači raj na zemlji. Inače svako ljeto ljetujem u Cro i super mi je. Vidjela sam gomilu ostrva, more je prečisto, ljudi super, druželjubivi i ja ne tražim više. I jeftino je.
P.S. I ja idem na skijanje vani jer su bolje staze 10000 puta... A za iste pare odem do Francuske... I Hrvatima ne treba viza, tako da oni samo sjednu u auto i odluče gdje će... Jebem ti Bosnu, zatvoreni smo kao u Aušvicu...

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2009, 19:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Apr 2009, 16:40
breskvica je napisao:
pa ko je spominjo cg jado :D ni tamo necu, sada pogotovo.a nisam ni bila tamo nikako, samo sam cula od drugih, pretezno negativna iskustva iako je bilo i par pozitivnih.. ali Cg su za mene sada nula, jos ih gore gledam od susjeda. tako su jadni, prvo se odvojili od Srbije, pa priznali Kosovo,a sada samo sto ne mole srpske turiste da dodju. Bas sam danas citala na blicu.. Nek im hasim taci posalje turiste i pljivace za njihove prekrasne pljaze :D :D

a sto, jado, sve posmatras kroz politicku prizmu???

sta bi trebalo jos??? da ne jedes slovenacku zdenku zbog janeza drnovseka ili mrzis njemacki opel zbog adolfa hitlera???

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2009, 20:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Empty-headed je napisao:
breskvica je napisao:

a sto, jado, sve posmatras kroz politicku prizmu???

sta bi trebalo jos??? da ne jedes slovenacku zdenku zbog janeza drnovseka ili mrzis njemacki opel zbog adolfa hitlera???

jado sam napisala jer je to ko bajagi tipicno za crnogorce, nije upuceno tebi :wink: ti si prvi spomenuo njih!! ja nisam niti su oni tema, a isto tako nije tema slovenija niti njemacka :D
a slovence mi ne diraj :D za mene je hr posebna tema , i vjerovatno moje lose iskustvo (kao i ono od muza nazalost) igra ulogu sto imam ovakvo misljenje, ali jednostavno se svaki put potvrdi..a kao "saka u nos" je doslo bas to iskustvo koje je imala svekrva (oni zive u Hr) jer je godinama i godinama isla u pakostane kod zadra da bi na kraju skontala da sluze misu anti pavelicu..(usput receno u kostajnici su postavili spomenik alojzeku stepincu :D )
a o povratnicima srbima u dalmaciju ili u druge dijelove da ne pricam.. prvo pitanje upuceno mom muzu kada je tamo trazio posao (zbog njegovog imena i prezima) je uvijek bilo: ko vam je srbin u porodici? odgovor bi bio: niko, ja sam samo srbin :lol: i nakon tog pitanja svaki razgovor je zavrsavao
Dok druga zena mog kuma, koja je hrvatica , i koja sada zivi u BL i ima super posao u banci, nije imala to iskustvo..

Ali sada zaista prekidam na ovu temu, i kao sto sam napisala..svako ima pravo izbora i neka radi kako hoce

p.s. eileen niko nije osporio da imaju lijepo more i lijepa ostrva :wink:

Poslednji put menjao breskvica dana 01 Maj 2009, 20:51, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2009, 20:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

eileen grcka ti nije bas, onda mora da si bila u paraliji samo? :wink: grcka je meni prelijepa i ima divna ostrva.. prosle godine smo bili na rodosu (stari grad je predivan), ove godine cemo nadam se na krf ili na tasos . Kazu da je stari grad na Krfu nesto prelijepo, a zanima me i sa istorijske strane..dok za Tasos kazu da je pun zelenila itd..pa vidjet cemo

a ti slobodno uzivaj u kroaciji, niko ti ne brani :wink: koliko si ih ishvalila do sada neko bi mislio da te hrvatski sabor licno placa za to :D svaka druga split, pa riva, pa kava, pa otoci, hvar ,raj na zemlji itd.. bez ljutnje :wink:

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2009, 21:11 
u hrvatskoj ljetujem citav zivot, i bas mi je extra idem obicno 2 do 3 puta tokom ljeta, bila sam na dosta mjesta, i nacionalizam tamo ili ovde dodje na isto...
sta reci na francuze, kad ih pitam na engleskom da kupim vodu i sendvic na obali, a oni meni ladno da me ne razumiju... haloooooo......... to kao nije nacionalizam.......
imam samo lijepa sjecanja sa hrvatskog primorja i opet cu ove godina, ako Bog da..

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2009, 21:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Ne znam šta da ti kažem. Živim u Italiji i mogu ti reći da lijepog mora nisam vidjela. A u Grčkoj sam bila na ekskurziji, al smo se okupali samo u Paraliji. Ima puno meduza... Ljudi se ponašaju kao cigani, dobacuju curama itd.
Bila sam i u Španiji i u Tunisu i mogu ti reći da mi je opet Hrvatska ljepša, jeftina je i blizu.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2009, 21:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Breskvice, ja sam bas namjerno na moru u Cro redovno trazio hljeb da vidim reakciju i uvijek dobio sto trazim - samo hljeb.
Sto se tice skijanja - jesi bila kad na skijanju na Vlasicu, Kupresu, Bjelasnici... Ako jesi onda sljedeci put malo pazljivije pogledaj tablice na autima na parkingu, ima vise hrvatskih nego domacih. Naravno da nece ici na Zlatibor kad im je Austrija bliza, bolja i jeftinija.
Ostalo bi bilo vise politika pa necu komentarisati.

Cuo sam jednu dobru anegdotu o ljetovanju u Cro:
Nedugo poslije rata negdje u Dubrovniku na plazi klinac iz sveg glasa prijeti roditeljima: "Ako mi odmah ne kupite sladoled, svima cu reci da smo Srbi iz Banjaluke!"

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 66  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]