BLAF77 je napisao:
Da nisam nikad ljetovao u Hrvatskoj opet ti ne bi povjerovao. Cuj 90%. Ma hajde molim te. A sta da kaze stranac za nas kad dodje kod nas, ne mora na odmor, tek onako sluzbeno, ili u prolazu. Ovde je kao nesto bolja situacija sto se tice nacionalizma i politike, je li? Mi smo fini, kulturni, uljudni, nimalo nacionalno nastrojeni i nezainteresovani za politiku, pa kad odemo 200km od kuce zgrozimo se kad vidimo kako je tamo? Nemoj, molim te, svi smo mi ista govna.
mogu samo djelimicno da se slozim, budala nacionalista sovinista i kretena ima svagdje, u pravu si naravno. balkane balkane moj..
ali jednostavno imam previse licnog iskustva kada je hr u pitanju (istra je druga prica) . Kod nas naravno da ima nacionalista ali nikada ne mozemo imati u sebi tu mrznju kao oni prema nama, globalno gledajuci i kada vidimo kakvu politiku vode. ne mogu da pricam o svim pojedincima, naravno da ima i dobrih ljudi
Najbolje govori eto i ova tema i kada vidis koliko nasih ljudi tamo ide na more! Sta mislis koliko bi Hrvata ljetovalo u Srbiji , da ima more? Koliko hrvata ide na godisnji ili na skijanje na zlatibor recimo ili na jahorinu? Ne oni radije plate vise ali idu u Austriju..A samo Srbi idu kod svojih susjeda na more dok ih ovi pljuju iza ledja.
kod nas ako trazis kruh u pekari dobit ces ga, u HR ako trazis hljeb, prvo ce te ispraviti ili se praviti da ne zna sta trazite !! ovo nam se desilo licno .. ma necu nabrajati bezveze.. ko je shvatio shvatio

) i jos ne mogu da shvatim zasto svagdje ali bas svagdje gdje moze i ne moze, kace sahovnicu?? pa cak i u pekarama, malim trgovinama i slicno?
uglavnom ja cu radije platiti vise pa idem fino u grcku nego kod njih ... A jos su priznali i Kosovo , posto su za demokraCiju, a Oluju slave kao dan pobjede..licemjeri
Naravno da je citav balkan *ranje sto se tice multikulturnih i nacionalnih odnosa, ali kod nas vecinom samo "laju" ali ne grizu ,a zato sto laju najgori su, budale eto.. a ovi su cesto lukavi i podmukli..
ne zelim previse ulaziti u politiku, iako vec jesam.. napisala sam svoje misljenje i ostajem pri tome
a ko voli neka izvoli ;