banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 14:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 25 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Apr 2009, 19:48 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 24 Apr 2009, 19:19
1.Борац Бања Лука
2.БСК
3.Крајина
4.Гомионица
5.Напријед
6.Лауш
7.Жељезничар
8.Врбас
9.Омладинац
10.Синћелић ...

Волео бих да на овој дискусији причамо о свим Бањалучким фудбалским клубовима па и ове аматерске као половина овде написаних.
Сад можда Гомионица није БЛ клуб али ако јесте зашто онда да недодамо и Слогу из Трна, Жупу, Лакташе??! На крају крајева све ће то бити дио БањаЛучке метрополе.
Највише бих волио да Бања Лука и ова околна насеља БЛ имају што више јачих клубова и да например у што скоријој будућности имамо 16 колико толико добрих клубова за куп града БЛ, или да се можда зове Метропола Куп Бања Лука, са Лакташима, Трном итд.?!
Волим Бања Луку и волио бих да видим што више квалитетног фудбала у Бања Луци и то је поента целе ове теме.
Сад знам да садашње стање није ни близу колико Бања Лука и Бањалучани заслужују али да видим шта ви мислите о будућности Бањалучког фудбала.
ПоЗзз

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2009, 20:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Колега ти као да си из Америке па те носталгија вуче ка клубовима из БЛ :)

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2009, 20:31 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Apr 2009, 16:40
Gocias je napisao:
Колега ти као да си из Америке па те носталгија вуче ка клубовима из БЛ :)

stvarno, i ja se slazem...
bolje da si otvorio topic: "Indijanci, pisanje"

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2009, 21:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Apr 2006, 21:16
Будућност Српски Милановац си заборавио

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2009, 22:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
Laus rulezzzzzz..... Joj kakvo je tu pišanje znalo biti prije par godina.... Kad se samo sjetim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .... ludi Lausaneri......

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2009, 22:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Evo BSK gradi tribine izgleda, konacno... 8)

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2009, 23:56 
Početnik
Početnik

Ствар је у томе што ја као Бањалучанин би волио видети што више успшних не само фудбалских, него уопште спортски клубова из Бања Луке. Да небуде БЛ само град: жена, добре журке, зеленила итд., него да такоће можемо поносно рећи једног дана у будућности да је Бања Лука град спорта и фудбала.
Сад например Борац који је увек био највећи спортски бренд Бања Луке ради успшно као и БК Славија.
Они су прави пример за осталје БЛ клубове да постижу што боље резултате и представљају нас Бањалучане у што бољем спортском светлу.
Ето например да вас питам. Зашто да нека сељачка екипа из Нове Веси има тренутно 6 поена предности да упадне у 2 лигу Српске него Напријед са Мејдана?? То је по мени једна веома тужна ствар.
Мислим ко је заправо у животу чуо за ту екипу пре можда ове сезоне а колико нас знамо за Напријед.
Шта би са Омладинцем из Буџака тј. Лазарева. Једно време стабилан прволигаш Републике Српске а сад у 4ој лиги Српске.
Зашто ће и јадни Врбас испасти управо у ту 4 лигу Српске?
Бања Лука мора доста боље од овога кад већ могу: Лакташи, Трн, Бронзани Мајдан итд. који су мањи од Бањалучких насеља Мејдана(Обилићева), Буџака(Лазарева) по популацији зашто и онда прави градски фудбалски клубови неби могли играти макар у 2 лиги Српске?!
Сад непричам да их буде много као једно време у Србији са БГ трамвај лигом, али сигурно неки респектибилан број.
А за вас двојицу који би рађе причали о индијанцима слободно отворите тему и удрите до миле воље. :wink: А ја сам из Бања Луке и поносим се стим. :D

Poslednji put menjao Miki@BL dana 25 Apr 2009, 00:00, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2009, 23:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
A ti poradi na pravopisu, lako cemo za indijance :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2009, 08:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Miki@BL je napisao:
Ето например да вас питам. Зашто да нека сељачка екипа из Нове Веси има тренутно 6 поена предности да упадне у 2 лигу Српске него Напријед са Мејдана?? То је по мени једна веома тужна ствар.

Gdje se ovo nalazi :confused2:

Sjednes u auto ili prosetas do uprave FK Naprijed i postavis njima ovo pitanje a to sto je neko iz Banjaluke nema nikakve privilegije da igra ligu Srpske bori se i izbori kao i ovi "seljaci" iz Nove Vesi

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2009, 16:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Мики да је баш тако као што ти кажеш...
Напримјер, да је Борац успјешан и није, како ће преживјети у овој "заједничкој" лиги то само Бог зна :)
Грца се у дуговима стално, управе и директори се мјењају од неке европе ни трага ни гласа...
Е Славија је солидан колектив мада бокс није популаран као спортови са лоптом. У сваком случају поштовање!

Зашто би БЛ имали 10 чланова прве лиге РС а напримјер Дубица, Брод, Соколац и нека села да немају ни једног?
Сад зато што је омладинац из БЛ треба да игра у првој лиги РС??? То је обичан себичлук и драго ми је што играју клубови из малих средина, требали смо им узети све па да народ нема ништа а дај само дај у БањУ Луку!

Ма кода гледам из америке си пише ти на фонту признај :)

Иначе похвале на интересовању...

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2009, 00:25 
Početnik
Početnik

Нигде ја нисам споменуо да прва или друга лига Српске треба имати гомилу БањаЛучких клубова.
Борац ће увек играти у највишем рангу.
А нек у првој лиги Српске имају два БЛ клуба, као БСК и Крајина док у другој лиги Српске имају такоће 2 БЛ клуба и ја ћу бити задовољан. :)
Значи 5 Бањалучких клубова у 3 највиша ранга фудбалског такмичења.
Гомионицу неконтам као БањаЛучки клуб, нити Трн, Лакташе, Жупу и тако те клубове. То су комшијски клубови који ће припадати једног дана у будућности (прије или касније) Бањалучкој метрополи али не граду БЛ.
1. БОРАЦ
2. БСК 3. КРАЈИНА
4. НАПРИЈЕД 5. ЖЕЉО или Лауш, јер Омладинац неможе ни у трећу регионалну лигу нажалост.
Значи ништа претерано, а то што се тиче свих ти клубова што сам навео то је вези купа града БЛ и свих учесника тог мини турнира,(како већ да га назовем?!) а у следећем посту ћу копирати и поставити извјештај вези тога.
ПоЗЗЗ

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2009, 00:29 
Početnik
Početnik

Извучени парови Купа града

Saturday, 25 April 2009

У Трофејној сали Фудбалског клуба Борац извучени су парови првог кола Купа града Бањалука. Изабраници тренера Владе Јагодића у овој рунди такмичења играће против Џаје у оквиру Групе Б. Тај сусрет је на програму 5. маја.

У осталим мечевима првог кола састају се: у Групи А Пролетер – БСК, Слога Нектар – Крајина, Слобода – Напријед, Омладинац – Врбас, док ће у Групи Б снаге одмјерити Будућност – Гомионица, Синђелић – Жељезничар и ИЦ Рамићи – Лауш.

Жријеб парова другог кола заказан је за 8. мај у просторијама ГФС Бањакука. Финале Купа је за крсну славу Града Бањалука, Спасовдан (28. маја), а пехар освојен прошле године брани БСК, који је на Градском стадиону побиједио Борац минималним резултатом 1:0.

_БОРАЦ-СПОРТ.ЦОМ_

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2009, 00:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Oce Laus samljeti Ramice :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2009, 01:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
ma nize lige su najjace. ja sam vise volio otici na onaj turnir malog fudbala sto se nekad igro na terenu cajaveca, gdje svako selo ima svoju ekipu i navijace, nego na bilo koju drugu utakmicu. kad se samo sjetim likova na terenu, a pogotovo na tribinama. neprocjenjivo.
a tek sjajna televizija simic, sa svojim prenosima onih z liga, kad se cuju i komentari publike i standardno "jebem ti mater celavu" upuceno sudiji.
predlazem da se otvori posebna tema za nize lige. koja je uopste najniza koja postoji u bih?

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2009, 07:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
Oce Laus samljeti Ramice :lol:

Oce maunu moju :D

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2009, 09:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Fk-Dzaja...izgleda se rasdapa,,,a FK-Jedinstvo je ponovo pocelo sa radom :D :D :D

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2009, 12:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Evo da se pohvalim juce sam isao u Milosavce gledati Zupa - Teksilac 1:1 FT
Sta sve pijanim budalama padne na pamet to je za proucavanje inace kolega mi igra za Zupu

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2009, 17:22 
Početnik
Početnik

Лауш - Напријед 0-1
Гомјеница 1-3 Црвена земља

Регионална лига запад.
1. Црвена Земља 20 50 поена
2. Напријед 20 44

Напријед победио Лауша а ови сељаци добили Гомјеницу.
И колико ја знам само првопласирана екипа иде у виши ранг, тј. у 2 лигу Српске, мада МОЖДА ће бити изузетак ове сезоне јер 3 најгоре пласиране екипе из 2 лиге запад припадају регионалној лиги центар.
Можда неко зна боље од мене??!

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2009, 22:05 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Dec 2007, 17:57
Miki@BL je napisao:
Шта би са Омладинцем из Буџака тј. Лазарева. Једно време стабилан прволигаш Републике Српске а сад у 4ој лиги Српске.

Omladinac je bio veoma perspektivan klub,cijeli Budzak 3 je navijao za njega,stadion je bio pun non stop sve dok Cavic nije dosao i obecao izgradnju reprezentativnog objekta uz recenicu kako mu je to prvi kamen temeljac koji je postavio u zivotu.
Elem,Omladinac je propao a taj kamen temeljac i danas stoji. 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2009, 23:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Хахаха гдје ово ископа свака ти част :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 25 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]