Ствар је у томе што ја као Бањалучанин би волио видети што више успшних не само фудбалских, него уопште спортски клубова из Бања Луке. Да небуде БЛ само град: жена, добре журке, зеленила итд., него да такоће можемо поносно рећи једног дана у будућности да је Бања Лука град спорта и фудбала.
Сад например Борац који је увек био највећи спортски бренд Бања Луке ради успшно као и БК Славија.
Они су прави пример за осталје БЛ клубове да постижу што боље резултате и представљају нас Бањалучане у што бољем спортском светлу.
Ето например да вас питам. Зашто да нека сељачка екипа из Нове Веси има тренутно 6 поена предности да упадне у 2 лигу Српске него Напријед са Мејдана?? То је по мени једна веома тужна ствар.
Мислим ко је заправо у животу чуо за ту екипу пре можда ове сезоне а колико нас знамо за Напријед.
Шта би са Омладинцем из Буџака тј. Лазарева. Једно време стабилан прволигаш Републике Српске а сад у 4ој лиги Српске.
Зашто ће и јадни Врбас испасти управо у ту 4 лигу Српске?
Бања Лука мора доста боље од овога кад већ могу: Лакташи, Трн, Бронзани Мајдан итд. који су мањи од Бањалучких насеља Мејдана(Обилићева), Буџака(Лазарева) по популацији зашто и онда прави градски фудбалски клубови неби могли играти макар у 2 лиги Српске?!
Сад непричам да их буде много као једно време у Србији са БГ трамвај лигом, али сигурно неки респектибилан број.
А за вас двојицу који би рађе причали о индијанцима слободно отворите тему и удрите до миле воље.

А ја сам из Бања Луке и поносим се стим.