banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 23:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 64 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Apr 2009, 16:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Evo o cemu se radi:
Danas prijepodne me zove covjek i kaze da je na ženino ime stigao racun za telefon a na moj broj telefona. Zvali su Mtel i tamo su im rekli da se br. vodi na njeno ime od 6. mjeseca prosle godina (tada sam sa pripejda presao na post pejd)... sto je jos cudnije ja sam do ovog mjeseca najnormalnije dobija racune na svoje ime. Kada su zvali informacije Mtel-a ladno su im rekli da dodje sa licnom kartom i ODJAVI BROJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...znaci da je to uradila ja bih ostao bez broja...kakav savjet "pametnjakovica" iz servis centra.
Odem ti danas u Mtel i odnesem im ugovor i placene racune od juna prosle godine... sluzbenica se naravno krsti i nogama i rukama...nakon 20min poziva na raznorazne brojeve niko joj ne zna reci sta Je po srijedi. Tako dA me je poslala kuci i rekla da dodjem sutra...dok vide sta je u pitanju. Kaze da nikad nije imala takav slucaj a ni oni u centrali joj ne znaju reci sta da radi.

dakle novi slogan Mtela: MTEL...DIO SMO VASEG ZIVOTA...IDIOTI SMO DA JE SRAMOTA.

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2009, 16:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pa jesi platio racun ovaj mesec :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2009, 17:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Hertzog je napisao:
Pa jesi platio racun ovaj mesec :lol: :lol: :lol:

aHA...I JOS SAM I CASTIO SA PO 100KM...
:lol: :lol: :lol:
Mislim...boli me uvo...ja sam uzeo telefon na ugovor i imam jos 1god do isteka ugovora :)

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2009, 18:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
E moj Waltere ja sam tako pre jedno dve godine sigurno mesec dana, dan za danom, išla tamo ne bi li mi rešili debilne probleme koji su se misteriozno pojavljivali samo na mom broju i na kraju mi puko film izvadim onu karticu iz telefona i bacim im preko pulta, okrenem se i odem kupim eronetov broj...
A svi se kao zgražaju i niko ne zna u čemu bi bio problem... Gledaju te kao da si u najmanju ruku pao sa meseca....
Umalo da zaboravim, bila sam na post paidu i pre ovog incidenta mi stigne opomena zbog neplaćenih računa za nekih 3 meseca u protekloj godini i ja kontam jbt zar je moguće da nisam platila i potražim račune. Naravno plaćeni su, nazovem tamo i objasnim i ona meni kao donesite vi to na uvid.. Ja kažem ne pada mi na pamet, ja da vam nosim dokaz da sam ja vama platila račun.. I ona će meni pa znate onda ide tužba bla, bla... Ma slobodno mi je pošalji.... pa se vidimo na sudu..
Nikad ništa nije ni stiglo nit' me ko zvao posle... :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2009, 18:21 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
E,buraz,zato pređeš na Eronet i nemaš problema.Sve fino gospodski........

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2009, 18:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
pređeš na Eronet

:toothy7:

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2009, 18:26 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Nicole je napisao:
_zoka je napisao:
pređeš na Eronet

Što pozeleni?

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2009, 18:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Kad su tek poceli prodavati brojeve za mobilne moglo se sa kopijom necije licne karte kupiti post-paid broj na ime te osobe. Poslije su malo poostrili pa si morao donijeti original, pa je onda kasnije moglo samo licno. To su poostrili jer je bilo slucajeva da neko otvori liniju na tudje ime i napravi ogroman racun a drugi ispasta. Da se to ranije desilo rekao bi da je to.

Najgore je sto su idioti i nece da slusaju, ispadnes ti budala. Ja sam 3-4 puta prijavljivao isti kvar na fiksnom, nisam mogao dobiti nikog ko ima 5 u broju, bila mi otisla neka plocica u centrali, malo nestandardan kvar. Jao problema kako objasniti zeni na prijavi kvarova da je moj broj neispravan iako sam nju dobio sa njega (nema 5 u broju), da mi nije neispravan aparat jer sam probao bar 2 na toj liniji i isti je problem... Onda me nazovu iz poste, kazu "pa vi se mozete javiti na telefon, linija radi". Sutradan zovem da vidim sto jos nije popravljeno a oni mi kazu da mi je linija ispravna jer se mogu javiti. I tako 2-3 puta (nekoliko dana je to trajalo) dok posljednji put nisam na prevaru dobio (jer ne daju) broj servisera. Tamo sam jedva dobio nekog inzinjera kome sam uspio objasniti u cemu je problem i on je popravio. Kaze covjek to je malo nesvakidasnji kvar, a ovi majstori znaju probati onu standardnu dijagnostiku po kojoj je sve ispravno. Ne bi to bilo toliki problem rijesiti da zjaka na prijavi kvarova hoce da me saslusa i zapise onako kako sam rekao da ne radi, nego ona se pravi pametna i ona odredjuje sta ce zapisati - sta kod mene ne radi. Auhhh :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2009, 18:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Nicole je napisao:
_zoka je napisao:
pređeš na Eronet

Što pozeleni?

Paaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............. Od dragosti... :D :D evo može ovako...
Ne, ozbiljno, evo za dve godine nikada nisam imala probleme na Eronetu i kada sam se za bilo kakvu uslugu obratila samo što mi nisu došli kući...
Jbg kada m:tel ima monopol....

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2009, 02:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Nicole je napisao:
Ne, ozbiljno, evo za dve godine nikada nisam imala probleme na Eronetu i kada sam se za bilo kakvu uslugu obratila samo što mi nisu došli kući...

Je l' znas ti sta je monopol?

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2009, 09:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Mmmmmmm društvena igrica!! :-?

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2009, 20:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Timotic je napisao:
Nicole je napisao:

Je l' znas ti sta je monopol?

mtel definitivno ima neku vrstu monopola, teoretski ne, ali prakticno da jer svaki dominantni operater i bht i mtel i eronet se ponasaju kao monopolisti na svom terenu da tako kazem, tako da nista cudno. Kod nas je na djelu specificna vrsta monopola, ja uvijek kazem da oni-telekomi izmedju sebe imaju neki neformalni dogovor o nenapadanju kako bi imali veci profit. U najboljem slucaju se moze reci da je posrijedi oligoopol.Postoje izvjesne barijere za odvijanje nesmetane konkurencije, jedna od tih je i ta sto sada sa promjenom operatera moras mjenati i broj pa se mnogima to ne radi i to vjesto koriste u telekomima.Da ne govorim o tome da svako vise voli koristiti svog. Sve to u dominnatinim operaterima znaju i vjesto koriste pa se zato i ponasaju tako komotno i u odnosu sa korisnicima i pri odredjivanju cijena tj.tempa njegovog snizenja

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2009, 09:52 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2008, 20:15
Citavši malo vaše postove i probleme,rješih i ja da kažem po koju o svojim problemima :)
Rijec je o fixnoj telefoniji,i placanju,odnosno ne placanju racuna.Naime,bila su 2 neplacena racuna,februarski,i martovski.I ja sve,danas cu,sutra cu,kako to vec ide,ima se,nema se,i odem juce platim racun za februar,(a iznos je cijelih 26,24 KM)i radi telefon cijeli dan,da bi negdje oko 16h misteriozno prestao da radi,dešavalo se sljedece,kada nas je juce neko zvao,pokazuje ono kao nepostojeci broj,a kada neko(konkretno ja)zovem na fixni sa mobilnog,telefon zvoni,mada nema identifikacije poziva.Rekoh,garant je neka greska,mora da su nesto popravljali genijalci :)
Prijavim sa mobilnog kvar,i ostavim br.mobilnog da me nazovu.Prvi put,zena koja radi kaze,telefon vam je u redu,i ukljucena vam je identifikacija.U redu hvala,ponadam se ja.Krenem ja na fixni,kad prc,ne radi :D Zovem ja opet,prijavljujem opet(misleci i dalje da je u pitanju kvar),nakon par trenutaka zove zena opet,kaze iskljucen vam je telefon zbog neredovnog placanja racuna.MOLIM!?Kazem ja placeni su racuni,a ona nepokolebljiva u tome da nisu placeni,rekoh,ajte molim vas provjerite,možda nije nesto proknjiženo,ili šta vec,i nakon par trenutaka proveravanja,jeste platili,ali nije proknjizeno,i zato vam je iskljucen.Sad se je pitam,da li ima iko tamo normalan da radi,da provjeri prije nego što iskljuci,ili nešto uradi!?Sto je najgore,to se vec dešavalo :angry4: :evil: :mad:
I telefon od juce iskljucen,mene mogu zvati,ja nikoga,zbog njihove greške :angry4:
Samo još da kazem,ako neko misli da je to sad zbog neplacenog martovskog racuna,nije,jer je ovo jos april,i može se platiti...
Od kad su te tako,ako mogu reci,rigoroznosti uveli....jao :angry4: Tacno mi dodje da ga iskljucim skroz,samo da mi ne treba :D
I jos jedno malo P.S. kome bih se mogao zaliti na njihovu neprofesionalnost?

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2009, 10:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Moj se prijatelj redovno zali RAKu i dosta je stvari izganjao, pisao sam ovde negdje o tome. Samo nije mi ovaj tvoj problem bas za njih, ovo je cisto beterluk i neprofesionalnost. Sta ces, vazno se bilo uglaviti na radno mjesto, nema veze sto si polupismen, sto zavijas kad pricas i sto se ne znas ophoditi sa ljudima.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2009, 10:16 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2008, 20:15
BLAF77 je napisao:
Samo nije mi ovaj tvoj problem bas za njih, ovo je cisto beterluk i neprofesionalnost.

Izvukao sam iz tvog kontexta,ali to je živa istina. :roll:

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2009, 21:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2008, 18:11
U mtel-u na prepaid-u nije moguce ukljuciti zabranu identifikacije vlastitog broja,a kod eroneta ta usluga postoji odavno. Prije 2 godine su rekli da se radi na tome da omoguce tu uslugu i od tada nista novo,isto tako forum im ne radi vise od 6 mjeseci.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2009, 22:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
_zoka je napisao:
E,buraz,zato pređeš na Eronet i nemaš problema.Sve fino gospodski........

a svi ostali na mTEL-u i nabirika se račun ko kuća

Baš pametan prijedlog nema šta :roll:

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2009, 23:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Koristim mobilni telefon od kada je krenula mobilna telefonija i nikada nisam imala problem.
Na mojoj prvoj sim kartici je naslikan leptir, prvobitni znak i piše MS1 Mobilna Srpske.
Ne bih nikad mijenjala mrežu, iz prostog razloga koji je naveo Dellboy.

Ako i bude greška to nije do operatera nego do nekog šušalja od šalterskog radnika.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2009, 23:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
Taj susalj od salterskog radnika jeste operater.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2009, 23:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Ipanema_ je napisao:
Taj susalj od salterskog radnika jeste operater.

Kad kažem operater mislim na M:tel

Kao da i kod drugih operatera nema istih šušalja?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 64 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]