banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Maj 2025, 21:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1075 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 54  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Jan 2009, 12:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Karadjordjeva u Stanici? :o

Sto se tice stila namjestaja.. ne mozes reci da je uzasno samo zato sto u tvojoj glavi to ne pase skupa :)

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2009, 12:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Rakun_Slavko je napisao:
Sreca pa su jeftini - sendvic 7-8 KM, vidi se da je pravljeno za odredjen broj gospode "pored" :lol: :lol: :lol:

ma izvikano mjesto :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2009, 12:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
Karadjordjeva u Stanici? :o
Sto se tice stila namjestaja.. ne mozes reci da je uzasno samo zato sto u tvojoj glavi to ne pase skupa :)

kombinovanje 3 razlicita, nespojiva stila nije nesto sto samo u mojoj glavi ne pase ;)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2009, 00:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Jebemu, nisam sjedila unutra, al ljetos mi se bašta svidjela. Nisam ništa jela, samo se sjećam da su spaghetti bolognese bili pogrešno napisani... Ako žele imati talijansko jelo jek onda nauče pisat njegovo ime...
Imaju pravi nes, a ne JAcobs i sl. Ako naručim nes to i hoću da dobijem.
Što se tiče spojivog i nespojivog, trenutno je sve spojivo. Taj barokni neomoderni stil se ni meni ne sviđa, al je trenutno najveći hit i ne možeš pobjeći od njega. Koža se vraća u modu. Crno, crveno i srebrno je trenutno najveći hit.
Ne znam za koga je to pravljen restoran jer u vladi i nisu neka gospoda. :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 19:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
По мом мишљењу, најбољи ресторан је Казамат, нијанса испод, Огњиште. Најбољи спој квалитет-квантитет-цијена је Врбас. Убједљиво.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2009, 23:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 30 Nov 2008, 18:01
najbolji je Borac

Vrh

Tema posta: Re:
PostPoslato: 19 Apr 2009, 19:12 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Apr 2009, 14:31
Cijene ne bas upola manje kao u BL ali barem 50% manje.

Pola ili 50%,to ti je isto :) :) :D

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2009, 15:53 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Okt 2007, 22:12
Mala Stanica br 1 bez konkurencije. Ima tu svasta sto ne stima, kao npr. namjestaj i ambijent, ali ljudi- taj meni i dojam da se gazda i osoblje stvarno trudi da to bude vrhunski restoran su ipak nenadjebivi. Jos kad uzmete u obzir broj ljudi koji tu svakodnevno prodje... necete bolje naci nadaleko. Cijene jesu visoke, ali su potpuno opravdane - ko ne moze da to priusti neka ide tamo rjedje, npr u posebnim prilikama kao sto veliki broj gostiju i radi. Ima bar jedna stvar po kojoj je on izvan konkurencije u BL, a to je meni. Probran, originalan, izbalansiran, raznovrstan, prefinjen. Jeres je tamo naruciti Karadjordjevu:)!!

Mediteraneo - bio jednom i nazalost nikad vise. Hrana je bila izvrsna, izbor vrlo mali kako i prilici vrhunskim restoranima. Ono sto me tamo odbija su previsoke cijene i totalno hladna atomsfera. Prazno da praznije ne moze biti.

Romanov - sve za 5, ali stoji da to u odnosu na prva 2 jedan klasicni restoran, premda sasvim dobar u svemu. Ukusna hrana (lignje bolje nego na moru, nojetina prva liga), solidna usluga, prijatan ambijent. Jedino smeta lokacija.

Ostali dobri restorani: Sirano - nekada vrhunski sa odlicnom kuhinjom i vinskom kartom, sad nemam pojma ali mi se cini da ga nova klijentela i bogatija i siromasnija zaobilazi. Ognjiste - nemojte narucivati ribu, od mraka necete vidjeti kosti:) Inace tradicionalni srpski specijaliteti su jedini za preporuciti. Citadela (samo sprat, dole je taverna) - vrhunski restoran, imaju prstace npr. Atmosfera 2/5. malo gostiju, ko ne voli guzvu to je dobro. Marco Polo - dobro zamisljen restoran, steta sto nije veci i sto gazda ne uspijeva da se izbori sa konobarima i osrednjom uslugom. Meni prevelik, ali odgovara konceptu - sve zemlje gdje je mp osvajao...
Ostale solidne restorane nisam poslednjih godina posjecivao (kazamat, lanaco, lovacki, bomi i sl), ali zelim naglasiti da treba razdvojiti Restoran (hram dobrog gastronomskog uzitka) i restoran (mjesto gdje se moze nesto vise ili manje dobro pojesti). Za ovo prvo treba uloziti i vise od onoga sto se moze izbrojiti novcem - trud, ljubav, tradicija, hedonizam...

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2009, 16:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2006, 11:47
u maloj stanici nisam jos bila a moracu obavezno!! gdje je to tacno, negdje iza zgrade vlade ili kako?

za mene je do sada jedan od najboljih gdje smo bili def. vrbas, sve mi je bilo super od hrane (porcije jesu ogromne ali je hrana i jako ukusna tako da stima i kvantitet i kvalitet) , i ambijent mi je bio dobar, usluga..ma sve. nas 5 se prejelo za 70 km

jedan od najgorih mi je bio stari mlin , cekali smo konobara i sjedili za praznimm stolom 15 min i na kraju odustali..

ognjiste nije lose, ljepse je vani ljeti, unutra mi je mracno..ali cijene su papreneee, i nije sve bas ukusno..lignje mi nisu bile bas nesto a srpski specijaliteti su dobri, pogacice mmm, teletina ispod saca njamm, karadjordjeva isto

Majka je naš početak i kraj

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2009, 18:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
Mala Stanica je odmah uz zgradu vlade,kod semafora,ne mozes promasiti,a sad se otvara i u Mercatoru

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2009, 21:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2006, 11:47
[quote="azdajica-ny"]Mala Stanica je odmah uz zgradu vlade,kod semafora,ne mozes promasiti,a sad se otvara i u Mercatoru[/quote]

ok, thank you :D

Majka je naš početak i kraj

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2009, 06:01 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 11 Nov 2002, 14:35
Kod Jure iliti SUR Rosulje - dobra je koljenica, restoran ima naš autentičan šmek.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2009, 06:11 
mladen je napisao:
Kod Jure iliti SUR Rosulje - dobra je koljenica, restoran ima naš autentičan šmek.

Istina...

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2009, 08:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

1.6. se otvara ponovo My name is Luka
znaci, konacno opet slane palacinke mmmmmm :D

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2009, 20:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
BSE je napisao:

Jeeeeee!
Nadam se da ce cijene ostati iste.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2009, 21:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

guess who je napisao:
BSE je napisao:

Jeeeeee!

prema nekim informacijama do kojih sam dosao trebale bi cijene ostati iste :)
uh vec mi se sline cijede, nisam od njihovog zatvaranja pojeo kvalitetne slane palacinke :)
najbolja mi je ona sa sunkom, sirom i kiselim krastavcima i preko nje majoneza :D

Vrh

Tema posta: Re:
PostPoslato: 08 Jun 2009, 15:34 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 16 Maj 2009, 21:06
ratnik666 je napisao:
rostiljnica mira...je ok...jedino ako vam ne smetaju pacovi koji prolaze..

hahahhaha spaljena! :angry4:

Vrh

Tema posta: Re: Re:
PostPoslato: 08 Jun 2009, 23:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

KlArA_GiMnAsTiCaRkA je napisao:
ratnik666 je napisao:
rostiljnica mira...je ok...jedino ako vam ne smetaju pacovi koji prolaze..

hahahhaha spaljena! :angry4:

preseljena nedaleko od Ugostiteljske skole

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2009, 06:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
BSE je napisao:
guess who je napisao:
BSE je napisao:

Jeeeeee!

prema nekim informacijama do kojih sam dosao trebale bi cijene ostati iste :)
uh vec mi se sline cijede, nisam od njihovog zatvaranja pojeo kvalitetne slane palacinke :)
najbolja mi je ona sa sunkom, sirom i kiselim krastavcima i preko nje majoneza :D

Bio sam prosle sedmice u My name is Luka. Slane palacinke 6,5KM.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2009, 10:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

znam, bio sam u subotu
btw nije mi jasno sta su pola godine renovirali, izgleda sasvim isto :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1075 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 54  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]