banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 09:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Elta Kabel
PostPoslato: 09 Apr 2009, 16:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 13 Maj 2007, 20:17
Prijedor - Pusteni su Fox Crime, slika je uzas, nema boje, prisutne se smetnj; zatim u probnoj fazi je bio Viasat History, a sad nam kao trajno rjesenje uvalise History Channell koji je neuporedivo nekvalitetniji; a tu je odjednom i Kanal D koji nije bio u najavi. Osim toga, Avala je jos aktivna.

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2009, 17:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2008, 21:41
Upravo na B92 veliki kvadrat sa natpisom:

Prema nasoj evidenciji imate dugovanja.
Iskljucenja vrsimo 09.04.2009.

Vjerovatno potice sa Totala.

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2009, 19:17 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 16 Okt 2008, 20:51
digitalija je napisao:
Upravo na B92 veliki kvadrat sa natpisom:

Prema nasoj evidenciji imate dugovanja.
Iskljucenja vrsimo 09.04.2009.

Vjerovatno potice sa Totala.

B92 prenosi se na osnovu ugovora sa B92. Istovremeno je B92 potpisao ugovor sa Totalom tv o prenosu tog programa za potrebe kabel operatera. Ocito je da nove kartice imaju svoju proceduru aktiviranja, kao sto ste gore naveli ali nije vam briniti program nece nestati.

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2009, 11:20 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Dec 2008, 21:05
Lokacija: Univerzitet "Posejdon"- friske diplome na kilu i po pola kile
zna li neko šta je sa sistemom elta MMDS (bežična kablovska) radi li to kako treba ili je i to u rasulu.

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2009, 13:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Samo da se ispravim za FOX Crime u Prijedoru, na jeftinom Gorenje 55cm televizoru slika je kao sto sam rekao uzas, nema boje, prisutne se smetnje, dok na Sony 72cm slika je perfektna. Isti kabl, samo druga prostorija.
Na Gorenje TV-u ostali kanali su normalni. Sta kazete, kako je to moguce?

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2009, 13:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
E ako je ovo istina ja sam onda na ELTU ljut. Ja imam dva televizora stara po 30 godina i do par mjeseci sve slike su bile odlične.

Ako je ovo neki ELTA podli trik da nas natjera da pređemo na digitalnu ili još gore da kupimo nove televizore, ja ću im počupati kablove u širem centru grada Banjaluke. :angry4:

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2009, 13:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Oba TV-a, i Gorenje i Sony su analogni CRT televizori.

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2009, 13:49 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 16 Okt 2008, 20:51
filozof sa vrbasa je napisao:
E ako je ovo istina ja sam onda na ELTU ljut. Ja imam dva televizora stara po 30 godina i do par mjeseci sve slike su bile odlične.

Ako je ovo neki ELTA podli trik da nas natjera da pređemo na digitalnu ili još gore da kupimo nove televizore, ja ću im počupati kablove u širem centru grada Banjaluke. :angry4:

To nema veze sa nama i kad bi tako nesto bilo moguce na nasu zelju, to bi patentirali ko svoj izum:)

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2009, 14:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jul 2008, 14:20
mic je napisao:
Samo da se ispravim za FOX Crime u Prijedoru, na jeftinom Gorenje 55cm televizoru slika je kao sto sam rekao uzas, nema boje, prisutne se smetnje, dok na Sony 72cm slika je perfektna. Isti kabl, samo druga prostorija.
Na Gorenje TV-u ostali kanali su normalni. Sta kazete, kako je to moguce?

Nešto očigledno nije u redu sa signalom FOX CRIME u Prijedoru, jer i kod mene je slična situacija - pojedini TV tuneri jednostavno nisu u stanju da se izbore sa signalčinom koju dobijaju od elte, ali kako kaže elta nikad ništa nije do nas.
Ima li neko bilo kakvo saznanje o već famoznoj digitaliji u Prijedoru koja je po elti počela sa radom 01.04.2009. ili je to eltina prvoaprilska šala.

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2009, 17:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
info_elta2 je napisao:
filozof sa vrbasa je napisao:

To nema veze sa nama i kad bi tako nesto bilo moguce na nasu zelju, to bi patentirali ko svoj izum:)

Ma ja se samo šalim. :)

Ali sigurno ću provjeriti u svojoj zgradi ove tvrdnje, jer se radi o ozbiljnim optužbama.

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2009, 19:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Teletekst na HRT 1 ne radi vec par dana

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2009, 21:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
digitalija je napisao:
info_elta2 je napisao:
Fox crime - definicija slike iz podruma je sljedece: previse zrnasta, totalno nekorektna podesavanja brightness/contrast, kao i balans boja. Malo bolji VHS snimak ga sisa po kvaliteti barem duplo. Ne mozes mi reci da je kod vas sve ok...
....

Nije bas fer ni od nas forumasa napadati tehnicare Elte i kad za to nema osnova...Fox Crime je i na Totalu poprilicno loseg kvaliteta, slika je veoma mutna, i tu bi packu trebalo poslati ipak nekom drugom...

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2009, 21:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

digitalija je napisao:
info_elta2 je napisao:
Eh da, danas Nova na analognoj katastrofa. Vec par dana je losa, ali danas nemam rijeci. Toliko razmazana i neostra da nemam rijeci. Dok je na dvb-c i dalje sve ok, tako da ne pali prica o slabom signalu iz Hrvatske...
....

Nova TV analogno na 62 i 69 UHF vec neko vrijeme kod mene u Slatini mnogo mnogo slabiji signal nego recimo ljetos...puno snijega, i ni priblizno kao sto je bilo nekad...da li je u pitanju manja izlazna snaga na predajnicima ili sta li vec...Digitalna OiV na 23 UHF sa Psunja, takodje govorim za Slatinu je prije par dana kockala nevjerovatno cesto, gubio se signal, cak bilo negledljivo...

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2009, 21:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

drug je napisao:
digitalija je napisao:
info_elta2 je napisao:
Eh da, danas Nova na analognoj katastrofa. Vec par dana je losa, ali danas nemam rijeci. Toliko razmazana i neostra da nemam rijeci. Dok je na dvb-c i dalje sve ok, tako da ne pali prica o slabom signalu iz Hrvatske...
....

Nova TV analogno na 62 i 69 UHF vec neko vrijeme kod mene u Slatini mnogo mnogo slabiji signal nego recimo ljetos...puno snijega, i ni priblizno kao sto je bilo nekad...da li je u pitanju manja izlazna snaga na predajnicima ili sta li vec...Digitalna OiV na 23 UHF sa Psunja, takodje govorim za Slatinu je prije par dana kockala nevjerovatno cesto, gubio se signal, cak bilo negledljivo...
drug je napisao:
digitalija je napisao:
info_elta2 je napisao:
Fox crime - definicija slike iz podruma je sljedece: previse zrnasta, totalno nekorektna podesavanja brightness/contrast, kao i balans boja. Malo bolji VHS snimak ga sisa po kvaliteti barem duplo. Ne mozes mi reci da je kod vas sve ok...
....

Nije bas fer ni od nas forumasa napadati tehnicare Elte i kad za to nema osnova...Fox Crime je i na Totalu poprilicno loseg kvaliteta, slika je veoma mutna, i tu bi packu trebalo poslati ipak nekom drugom...

A ti si im advokat? Ili i ti pripadas veseloj druzini koja sama sebe naziva elta?

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2009, 11:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
SIJUKS je napisao:
Teletekst na HRT 1 ne radi vec par dana

Jos uvijek ne radi a niko ne objasnjav zasto mad njihov logicni odgovor bi bio "imas HRT2"

Firmu ovakvih kvaliteta kao Elta treba zakonom zabraniti i lupiti im takvu kaznu za nauk drugima da se svako zapita sta i kako treba da radi.

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2009, 12:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
info_elta2 je napisao:
1.Novi kanal u Banjaluci od 15.4.09

Poštovani od 15.04.2009 godine u Banjalučkoj programskoj šemi KANAL D, o tehničkim detaljima naknadno ćemo vas obavijestiti.

2.B 92 pusten u mrezu

TV AVALA je promijenila vlasničku strukturu i nova uprava ne dozvoljava reemitovanje istog na području BiH, tako da smo prinuđeni da pomenuti kanal isključimo iz ponude, a kao alternativu preduzeće Elta-kabel d.o.o. vam je omogućilo praćenje programa B 92 televizije i to na sledećim frekvencijama: Banjaluka C-34, Doboj C-35 i Prijedor S-22.

Gdje nabavljate ove ultra-mega kvalitetne profi resivere kao za B92 a ranije i za Avalu? Može li to kupiti neko ko nije zaposlen u Elti? Kako stojite sa sluhom inače? Znam da ste grupa TNT koja se sticajem okolnosti bavi kablovskim sistemima, ali dajte malo poradite na prekvalifikacijama. Još će neko pomisliti da ne govorite istinu o tim silnim uspjesima.

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2009, 16:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

digitalija je napisao:

A ti si im advokat? Ili i ti pripadas veseloj druzini koja sama sebe naziva elta?

Tvoj komentar nije vrijedan komentara...prije nego sto opletes po nekome, procitaj bar par postova o toj osobi na bar istoj temi...mislim da spadam u najostrije kriticare ELTE na ovom forumu ( vidjeti na ovoj temi pa i na temi Total tv ) Ali...u ovom slucaju, posto sam korisnik i jednog i drugog servisa, uporedjujuci i na Elti i na Totalu, iznio sam cinjenice, vezano za FOX Crime, ( on je i na Total tv loseg kvaliteta slike )... sto se tice zemaljskog prijema, posjedujem i DVB-T risiver i na odlicnoj sam lokaciji za prijem analognih zemaljskih signala ( vidjeti na temi TV Balkan ) tako da imam poprilicno solidan uvid u desavanja ( bilo je velikih problema prije par dana sa prijemom 23 kanala OiV i to je cinjenica, kao sto je i cinjenica da Nova TV koja je kod mene u Slatini bila za ocjenu 5 sada za ocjenu jedva 3) ...Uvijek sam za kritiku, ali samo onda, ako ona ima smisla...

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2009, 17:47 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

drug je napisao:
digitalija je napisao:

Tvoj komentar nije vrijedan komentara...prije nego sto opletes po nekome, procitaj bar par postova o toj osobi na bar istoj temi...mislim da spadam u najostrije kriticare ELTE na ovom forumu ( vidjeti na ovoj temi pa i na temi Total tv ) Ali...u ovom slucaju, posto sam korisnik i jednog i drugog servisa, uporedjujuci i na Elti i na Totalu, iznio sam cinjenice, vezano za FOX Crime, ( on je i na Total tv loseg kvaliteta slike )... sto se tice zemaljskog prijema, posjedujem i DVB-T risiver i na odlicnoj sam lokaciji za prijem analognih zemaljskih signala ( vidjeti na temi TV Balkan ) tako da imam poprilicno solidan uvid u desavanja ( bilo je velikih problema prije par dana sa prijemom 23 kanala OiV i to je cinjenica, kao sto je i cinjenica da Nova TV koja je kod mene u Slatini bila za ocjenu 5 sada za ocjenu jedva 3) ...Uvijek sam za kritiku, ali samo onda, ako ona ima smisla...

Oprosti ako sam te uvrijedio, nije mi bila namjera da napadnem tebe, post je ispao takav kakav je spletom vise cudnih okolnosti.

Bit je da ne trebaju advokata, nego da oni sami trebaju to reci forumasima. I ne samo forumasima, nego svima, zasto im sluzi info kanal?

Problem je u tome sto su, bar u mojim ocima, izgubili kredibilitet kroz raznorazne gluposti pa im vise nista ne vjerujem. I to ne samo kroz forum, nego i u kontaktu uzivo. Jednom prilikom su se kod mene u kuci (intervencija ;) ) nalupali tolikih gluposti, a nizu ni znali da ih slusaju tri inzenjera elektrotehnike...

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2009, 17:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Feb 2009, 20:11
drug je napisao:
digitalija je napisao:

Kod mene u Prijedoru na Profel-kablovskoj FOX CRIME cista desetka a u BL na elti jedva 4,pa bice da je do elte

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2009, 19:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jul 2008, 14:20
Evo trenutno u Prijedoru na FOX CRIME nema titlova već nekoliko sati. Ne znam kakvo je stanje na Totalu, a i baš me briga jer plaćam elti a ne Totalu. Zaista mislim da nije nekakav izgovor za eltu to da ako nešto ne valja na Totalu onda je sasvim u redu da ne valja i na elti.
Mislio sam da elta nije samo obični redistributer signala Total TV... ili jeste.

Poslednji put menjao corttex dana 14 Apr 2009, 21:19, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]