drug je napisao:
digitalija je napisao:
A ti si im advokat? Ili i ti pripadas veseloj druzini koja sama sebe naziva elta?
Tvoj komentar nije vrijedan komentara...prije nego sto opletes po nekome, procitaj bar par postova o toj osobi na bar istoj temi...mislim da spadam u najostrije kriticare ELTE na ovom forumu ( vidjeti na ovoj temi pa i na temi Total tv ) Ali...u ovom slucaju, posto sam korisnik i jednog i drugog servisa, uporedjujuci i na Elti i na Totalu, iznio sam cinjenice, vezano za FOX Crime, ( on je i na Total tv loseg kvaliteta slike )... sto se tice zemaljskog prijema, posjedujem i DVB-T risiver i na odlicnoj sam lokaciji za prijem analognih zemaljskih signala ( vidjeti na temi TV Balkan ) tako da imam poprilicno solidan uvid u desavanja ( bilo je velikih problema prije par dana sa prijemom 23 kanala OiV i to je cinjenica, kao sto je i cinjenica da Nova TV koja je kod mene u Slatini bila za ocjenu 5 sada za ocjenu jedva 3) ...Uvijek sam za kritiku, ali samo onda, ako ona ima smisla...
Oprosti ako sam te uvrijedio, nije mi bila namjera da napadnem tebe, post je ispao takav kakav je spletom vise cudnih okolnosti.
Bit je da ne trebaju advokata, nego da oni sami trebaju to reci forumasima. I ne samo forumasima, nego svima, zasto im sluzi info kanal?
Problem je u tome sto su, bar u mojim ocima, izgubili kredibilitet kroz raznorazne gluposti pa im vise nista ne vjerujem. I to ne samo kroz forum, nego i u kontaktu uzivo. Jednom prilikom su se kod mene u kuci (intervencija

) nalupali tolikih gluposti, a nizu ni znali da ih slusaju tri inzenjera elektrotehnike...