banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 23:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 124 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 28 Feb 2003, 17:30 
pa upravvova djevojke su se MNOGO uobrazile

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Feb 2003, 17:53 
zudi je napisao:
pa upravo zbog vas takvih djevojke su se MNOGO uobrazile

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Feb 2003, 20:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2001, 01:00
Svako iskustvo je dobro , pa tako i seksualno. Kada kazem iskustvo, mislim u granicama normale naravno. Ne znam zasto bi nekome prestavljalo problem ako mu djevojka nije nevina. To je normalna stvar i normalno je da se partneri u ljubavi prepustaju jedno drugom u potpunosti. U principu mislim da ako je djevojka i imala par seksualnih partnera prije braka, nema nikakve veze sa njenim postenjem ili ne postenjem a pogotovo ne utice na srecu u braku.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Mar 2003, 02:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
Citiraj:
pa Ventilator slusaj:
prvo, ovde uopste nije rjec o kompleksima i to nema nikakve veze
A za zrelost....... Zar stvarno mislis da se na ovaj nacin dokazuje zrelost ili ne zrelost ???
Zar mislis da ja uzivotu nemam pametniji poslova nego da ovde za razliku od trebe protracim citav svoj zivot ???, pa se zbog toga ni ne trudim u oblikovanju svojih postova za razliku od tebe koja mozda sate i sate provodi za compom.

Nacin razmisljanja,necije ponasanje,kao i nacin izrazavnja i iznosenja argumenata (u tvom slucaju bezvezno vrijedjanje u nedostatku istih) - pokazuju neciju zrelost.

Djete drago,tvoje jadne gluposti tipa da ja ovdje provodim cijeli svoj zivot,a da ti imas pametnijeg posla - su meni jedino smijesne.
Promasio si metu jer se ne palim na takve gluposti. :roll:

Sto se tice 'oblikovanja postova' ni drugi ljudi se ne trude da ih oblikuju,oni jednostavno na odredjeni nacin iznose svoje stavove kako u RL,tako i ovdje.Za to nije potrebno posebno oblikovanje - potrebno je samo imati mozak,znati sva slova i pisati.

Vecina tvojih komentara je - djevojke su uobrazene,vole novac (a sve zato jer ne vole tebe),svi muskarci koji ne misle kao ti su pederi i mekusci...

Budi ti 'macho' po nekoj svojoj definiciji,budi sam i okupljen svojim 'vaznim poslovima',meni ne smeta.
Ali po tvojim reakcijama vidim da to tebi itekako smeta.

I o tvom zivotu znam ipak malo vise nego sto ti mislis,mada slucajno,zato ne pricaj mi o 'vaznijim poslovima' i tvom 'zrelom' ponasanju i 'dobrom maco odnosu sa zenama'...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Mar 2003, 08:16 
Spavac, mozda ti volis da ti djevojka bude izdrpana ??? Da li te to napaljuje ??? A mozda kada budes otac budes djelio savjet svojoj cerkici kako valja prije braka da se malo izdrpa po mogucnosti sa malo starijim muskarcima.
Hajde spavac ti si obicni Mlakoooo, i po avataru se primjecuje jedna bitna osobina tvoga karaktera - stavio si onoga pingvina kao da imas 5 godina ili si toliko feminiziran, predlozio bi ti da pokusas da stavis "Pcelicu Maju" kao avatar. Pederko.......

Ventilator kazes:
"Vecina tvojih komentara je - djevojke su uobrazene,vole novac (a sve zato jer ne vole tebe),svi muskarci koji ne misle kao ti su pederi i mekusci..."

Djevojko to jesu moji komentari, a sigurno i dobre vecine drugih muskaraca. a od kuda ti znas da djevojke ne vole mene???
Pa djevojko ja imam novca onda bi trebale da vole moj novac zar ne ? ( da neispadne da se zudi sada uzdize da ima novca.....)
Ne kazem da svi muskarci koji ne misle kao ja su pederi i mekusci, ali takvi se lako prepoznaju.

Opet kazes :
" Budi ti 'macho' po nekoj svojoj definiciji,budi sam i okupljen svojim 'vaznim poslovima',meni ne smeta.
Ali po tvojim reakcijama vidim da to tebi itekako smeta. "

Ja po svojoj definiciji uopste ne smatram da sam ja "Macho" kako kazes i uopste nikada tome nisam ni tezio, jednostavno savrseno dobro se osjecam i ovako.

Opet kazes:
"I o tvom zivotu znam ipak malo vise nego sto ti mislis,mada slucajno,zato ne pricaj mi o 'vaznijim poslovima' i tvom 'zrelom' ponasanju i 'dobrom maco odnosu sa zenama'..."

Mozda znas "malo vise" ali sigurno ne znas dovoljno, ni onaj nuzni minimum da bi bilo sta mogla da znas o meni.
A kakav je moj odnos prema zenam to je vec druga stvar i to o zrelom ponasanju.
Znas kako uvjek sam od rodjena imao sposobnost adaptiranja na razlicite sredine, razlicite mentalitete i razlicite ljude.
Znaci nikoga nisam ni predcjenjivao ni podcjenjivao.
Veoma malo mi treba da procjenim psiho-fizicke sposobnosti sagovornika i automatski se prilagodjavam, tako kada sam sa djecom znam da budem veoma djetinjast, a kada sam oci u oci sa nekim starijim ozbiljnijim i ostroumnijim savrseno dobro mu pariram.
To je moj sistem integrisanja koji mi je u zivotu barem do sada donosio poene.
A pod pojmom "Vaznih poslova" sam podrazumjevao one poslove koji mi obezbedjuju egzistenciju i pristojan zivot - sto se tice matrijalne strane, i poslove vezane za planiranje obogacivanja moga duhovnoga zivota, a to je pre svega PUTOVANJE, PUTOVANJE, PUTOVANJE.
A sve to mi omogucuje odradjivanje tih mojih "Vaznih poslova" a ne sigurno ovo surfovanje i dzabalebarenje.

Vrh

Tema posta: Bitan je sporazum
PostPoslato: 03 Mar 2003, 17:59 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 23 Nov 2002, 19:41
Mislim da treba obodvoje da prodju onoliko dozivljaja i partnera koliko
misle da je potrebno dabi sutra bili sposobni da odrzavaju jednu vezu.
A sad da teretim mozak time, dalije bila prije mene neciji jorgan,bezveze
tu gubis vreme.Svakako stvari vjernosti covjek tek u toku vremena kad
je dovoljno snekim moze da vidi. :o :o

Stav gledanja prema zivotu sve cini od nas kako da se ponasamo
prema takvim stvarima :evil: :evil: :mad:

I da je u jednoj vezi iskusnija zenska,bogami to nama muskarcima
grize ego.Takvi smo,to je 100 % neka prirodna stvar.

Tu se krecemo na jednoj tankoj liniji,koju svako zase mora da odluci
kako to treba da ide.

Vrh

Tema posta: Re: Bitan je sporazum
PostPoslato: 04 Mar 2003, 13:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 02 Jul 2002, 21:11
ludi je napisao:
I da je u jednoj vezi iskusnija zenska,bogami to nama muskarcima grize ego.Takvi smo,to je 100 % neka prirodna stvar.

U, principu, slazem se s ovim, ali... Vjerujem da je svako od vas bar jednom cuo pricu tipa:"Ozenio je onu kucku. Osjetio prvi put pi*ku, pa poludio"...
Sta je s njihovim egom...? :roll: :roll: :roll: :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Mar 2003, 18:33 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
Zudi - ko prica o drpanju, kretenu jedan, nemas pojma i promasio si pricu. sto se tice avatara, pogledaj sebe, ajde budi faca pa stavi svoju malu pisu na sliku, a nemoj kopirati, i vidi se da i svaka tvoja prica lici na plagijat. za pare ne mozes kupiti ljubav, medo jedan. javi mi kad ozenis djevicu, i podjes joj pricati svoja iskusvta i pokazati joj sta znas. prvu noc ce primiti od tebe, ali dalje je neces imati. mala je probala, pa ces vidjeti kad ona doleti kuci pa ti prica svoje price. nikad ti neces imati pravu djevojku pored sebe, jedino ces vodati neke prostitutke, da bi samo zadovoljio sebe.

vjerujem da je vecina od vas gledala Perl Harbur sa Ben Aflekom.. radnja filma se slaze sa onim o cemu se ovdje raspravlja. znamo da je radnja izmisljenja, bar sto se tice ljubavne avanture, rat je bio. ali recimo da je istina, i da se desilo sto se desilo. koliko bi od vas uzelo doktoricu za zenu sa tudjim djetetom.

ZUDI - ovo se teb ne tice, posto ti mozak ne radi ama bas nikako :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Mar 2003, 20:28 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Mar 2003, 13:46
treba OVOGA mnogo vise na TV-u :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Mar 2003, 12:48 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Mar 2003, 23:30
:) aj da i ja kao zensko nesto reknem na ovo:).
Pa jeli bitno ko je koliko imo, ja mislim da mi svi se najpre ucimo i hvala bogu to se nemoze samo sa jednim partnerom:) jel vi volite curu koja zna sta da radi u krevetu ili volite dasku:) pa ako volite dasku nije problem kupite sebi kasku i sa njom u krevet.
I mi zene volim kad je musko u krevetu dobar, pa stace nam neki koji nije naucio kako se to radi:) neki cu reci to je muski instinkt, jebo vas instink ako nesto neznas ona to neznas, a i da je neko dobar u krevetu taj mora (ne sada da ima 100 zena ili muskaraca)da promeni, ali treba se promeniti da se i vidi sta se voli.

Eto vam a nikog od nas netreba razmisljati na ono sta je bilo nego na ono sta ce biti.:)

pozdrav velki za goofy i spoavaca

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Apr 2003, 22:26 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Okt 2001, 01:00
kako bi to bilo lijepo kad bi SVE ama bas SVE djevojke bile djevice do prve bracne noci.....milina...... :mad:

Poslednji put menjao mady dana 21 Apr 2003, 09:44, izmenjena 2 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Apr 2003, 14:02 
staromodan
Korisnikov avatar

:eggface:
:onfire:
:smilecolros:

bez rijeci, mady.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Apr 2003, 16:59 
Početnik
Početnik

nije valjda spavac :lol: zasto ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2003, 15:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
Citiraj:
nije valjda spavac zasto ?

Pa valjda zato sto bi tada i svi,ama bas svi,muskarci bili nevini do prve bracne noci. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2003, 22:07 
staromodan
Korisnikov avatar

eto venti je dala odgovor :wink:

mady ma samo sam se salio. sta drugo da se napise poslije one tvoje izjave. i da znas nista licno

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2003, 09:34 
Početnik
Početnik

ventilator, spavac :)
pa zar to ne bi bilo divno :wink: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2003, 19:34 
staromodan
Korisnikov avatar

ne znam ja to mady, sta bi bilo dobro. a ko zna sta je dobro, a sta lose.
samo nije dobro da mi muskarci samo zelimo djevice. malo je sovinisticki. vjezbas pre braka, a za brak da ti zena bude djevica. glupo.
mozda bi to bilo malo idealnije, sto kaze venti, onda bi i mi muskarci bili nevini. vrijeme ce dokazati. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2003, 23:33 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Mar 2003, 23:30
:) polako odrast ce te i vi djeca:) pa ce te skontati da je ljepo imati izkustva u krevetu. A skoro svi muskarci vole vise curu koja je izkusna u krevetu nego nevinu koja lezi ko daska u krevetu:)

Jel tako Spavac

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2003, 09:49 
Početnik
Početnik

kako bi to bilo lijepo kad bi SVE ama bas SVE djevojke bile djevice do prve bracne noci.....milina......

to je bilo upuceno onima sto zele djevice za sebe i malo ironicno :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2003, 10:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
Ovde je sve receno, kome nije jasno trebalo bi da ga procitaju 2-3 puta.
ULTRA je napisao:
Drugo: Ultra se nije salio! Zasto bi Ultra trebao da bude ponosan jer je karao 20 djevojaka a djevojka treba da se stidi jer je to isto radila sa duplo manje muskaraca. Ma to su budalastine. Ako nekoga volis, onda volis kompletnu licnost i to je to. Njena picka nece postati znatno veca ni nakon njih 20, vjeruj mi. Dakle, te smo tehnicke detalje skontali. U cemu je zapravo problem? Problem kod muskaraca je ISKLJUCIVO njihov EGO. Njihov "ponos" koji im ne dozvoljava da se dovedu u situaciju da im neko kaze bilo sta o izabranici srca njihovoga. Kompleks? Naravno! Svi znamo kako je sex zaista divna stvar, uzivamo u njemu, pa cak sto vise, uzivamo i u pogledu na dvoje koje uzivaju. Zasto bi to trebalo biti neprikosnoveno pravo muskarca? Zar zaista mislite da su zene sacinjene od neceg drugog a ne od krvi i mesa, i da one takodjer ne osjecaju potrebu za tim? Zar mislite da je sreca u vezi ili braku zagarantovana zenskom nevinoscu? Nadam se da ne mislite, jer tada bih vas morao razocarati. Zena je od krvi i mesa i ima svoje potrebe, snove i zelje. Ona ih zeli ispuniti jednako kao i svaki muskarac. Dakle, tu se zalazem za potpunu ravnopravnost.

Trece: Zenska nevinost je mozda u nekim sredinama bila mjerilo zenske vrijednosti prije vise desetina godina. Od tada su padale vlade, mijenjao se svijetski poredak... Ne mogu da shvatim da smo MI jos ostali u tome vremenu. Ne mogu da se pomirim da jos zivim u sredini gdje muskarci vrijednuju zenu po tome. Djevojka koja se upusta u svoj prvi sexualni odnos je isprepadana, ma koliko se trudila da to mozda i ne pokaze. Ona ne zna raditi mnoge stvari (reci cete da to dodje samo po sebi, prirodno). Medjutim, da bi ona naucila sve to sto vas pali, svidja vam se, ona mora da prodje kroz neki kratki kursic :) . Dakle, dokazano je da je u stvari najbolja skola vlastito iskustvo. A kako da djevojka stekne iskustvo kada joj je to zabranjeno? Dakle, sticem utisak da vecina ovih muskaraca koji se ovdje javljaju, vise vole da se preznojavaju satima sa djevojkom koja je nevina, koja ne zna jos ni sta joj se dopada a sta ne, akamoli da zna kako da zadovolji muskarca, nego da provede noc sa iskusnom djevojkom, koja, kada ga pogleda, zna sta joj je ciniti. Ne mogu da vjerujem...

Cetvrto: Nije li to licemjerno kada muskarac pokusava da pojebe sve sto mu padne saka a u isto vrijeme trazi samo za sebe jednu malu junfericu, nebi li joj bio prvi, i tako joj "ostao u pamcenju", kako neko gore spomenu? Mislim da je to vrhunac licemjerja. Drago mi je sto zaista nisam opterecen tim stvarima, ne vodim statistiku o karanju mojih partnerica, ne ugradjujem im obrtomjer niti ODOmetar. Uzmem sto mi se svidja a ono sto mi se ne svidja jednostavno ostavim. To je mnogo ljepse i bezbolnije. Naravno, nebih trebao spominjati koliko je to SLASNIJE!

Ko ne zna ---> NAUCIT CE!!! SIGURNO!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 124 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]