Ovde je sve receno, kome nije jasno trebalo bi da ga procitaju 2-3 puta.
Drugo: Ultra se nije salio! Zasto bi Ultra trebao da bude ponosan jer je karao 20 djevojaka a djevojka treba da se stidi jer je to isto radila sa duplo manje muskaraca. Ma to su budalastine. Ako nekoga volis, onda volis kompletnu licnost i to je to. Njena picka nece postati znatno veca ni nakon njih 20, vjeruj mi. Dakle, te smo tehnicke detalje skontali. U cemu je zapravo problem? Problem kod muskaraca je ISKLJUCIVO njihov EGO. Njihov "ponos" koji im ne dozvoljava da se dovedu u situaciju da im neko kaze bilo sta o izabranici srca njihovoga. Kompleks? Naravno! Svi znamo kako je sex zaista divna stvar, uzivamo u njemu, pa cak sto vise, uzivamo i u pogledu na dvoje koje uzivaju. Zasto bi to trebalo biti neprikosnoveno pravo muskarca? Zar zaista mislite da su zene sacinjene od neceg drugog a ne od krvi i mesa, i da one takodjer ne osjecaju potrebu za tim? Zar mislite da je sreca u vezi ili braku zagarantovana zenskom nevinoscu? Nadam se da ne mislite, jer tada bih vas morao razocarati. Zena je od krvi i mesa i ima svoje potrebe, snove i zelje. Ona ih zeli ispuniti jednako kao i svaki muskarac. Dakle, tu se zalazem za potpunu ravnopravnost.
Trece: Zenska nevinost je mozda u nekim sredinama bila mjerilo zenske vrijednosti prije vise desetina godina. Od tada su padale vlade, mijenjao se svijetski poredak... Ne mogu da shvatim da smo MI jos ostali u tome vremenu. Ne mogu da se pomirim da jos zivim u sredini gdje muskarci vrijednuju zenu po tome. Djevojka koja se upusta u svoj prvi sexualni odnos je isprepadana, ma koliko se trudila da to mozda i ne pokaze. Ona ne zna raditi mnoge stvari (reci cete da to dodje samo po sebi, prirodno). Medjutim, da bi ona naucila sve to sto vas pali, svidja vam se, ona mora da prodje kroz neki kratki kursic

. Dakle, dokazano je da je u stvari najbolja skola vlastito iskustvo. A kako da djevojka stekne iskustvo kada joj je to zabranjeno? Dakle, sticem utisak da vecina ovih muskaraca koji se ovdje javljaju, vise vole da se preznojavaju satima sa djevojkom koja je nevina, koja ne zna jos ni sta joj se dopada a sta ne, akamoli da zna kako da zadovolji muskarca, nego da provede noc sa iskusnom djevojkom, koja, kada ga pogleda, zna sta joj je ciniti. Ne mogu da vjerujem...
Cetvrto: Nije li to licemjerno kada muskarac pokusava da pojebe sve sto mu padne saka a u isto vrijeme trazi samo za sebe jednu malu junfericu, nebi li joj bio prvi, i tako joj "ostao u pamcenju", kako neko gore spomenu? Mislim da je to vrhunac licemjerja. Drago mi je sto zaista nisam opterecen tim stvarima, ne vodim statistiku o karanju mojih partnerica, ne ugradjujem im obrtomjer niti ODOmetar. Uzmem sto mi se svidja a ono sto mi se ne svidja jednostavno ostavim. To je mnogo ljepse i bezbolnije. Naravno, nebih trebao spominjati koliko je to SLASNIJE!
Ko ne zna ---> NAUCIT CE!!! SIGURNO!