Skontao sam ja šta si ti rekla ali ni on nije rekao samo da Glas ne valja jer ne objavljuje vijesti iz Federacije.
Stari kupuje Glas jer je nekad pisao za njih pa je nostalgija jos uvijek jaca od spoznaje da u njemu objavljuju samo servisne informacije (rodjena beba, riknuo cica, fudbalerima Potkozarja crkao bus ...) i mazu oci kako onima iz "plave zgrade" odgovara (onaj iz Sarajeva opet rekao da hoce da ukine RS a ovaj nas mu(nam) porucio da se zabije ...). Istrazivacko novinarstvo? Nula bambija. U Glasu podatke mozete naci samo medju cituljama i na sportskim stranama, sve ostalo su tako obojene informacije da mi je muka od svakog drugog naslova. Na jednu Tihicevu, deset Kunicevih i sto Sijakovicevih rijeci ... I tako u krug. U Nezavisnima bar napisu normalno sta je ko rekao pa mi ostave prostora da sam formiram misljenje o necemu, a ne da odmah hvataju alkoholicare i provincijalce po fakultetima (i neprevazidjenog Slavuja) da pljuje po onom drugom, ma kakvu glupost da je izvalio.
I, da, ja zelim u novinama da procitam sta se desava u Sarajevu jer je to ipak glavni grad drzave u kojoj zivim. A Beograd nije.
P.S. Sjecali se neko Glasovih clanaka od prije pet sest godina, prije Miline vladavine? Preko noci su od SDSovaca nastali prolaktaski socijaldemokrati. I sve u odbrani srpstva

Kakva drzava (narod, vlast), takva i stampa.
Tako da i ja i ti zaslužujemo istu ocjenu za pažnju na časovima.