banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 20:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 178 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Feb 2009, 19:17 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
majlili je napisao:
ne mozas reci da glas nisu dobre novine...

Ali Glas jeste smeće od novina.Pogledaj koji procenat tekstova u Glasu je potpisam i biće ti sve jasno.Pogledaj ko sve piše u Glasu pa će ti biti još jasnije.Pa do skoro je kolumnu u Glasu imao onaj pjesnik Damjanović,čovjek koji pijan,upišan,neokupan i umazan hoda po gradu i spava po klupama.
Čitam i ja Glas ali samo zato što je to navika iz boljih vremena.

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2009, 19:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Cijena akcije 0,42 KM .

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2009, 19:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
_zoka je napisao:
majlili je napisao:

Ali Glas jeste smeće od novina.Pogledaj koji procenat tekstova u Glasu je potpisam i biće ti sve jasno.Pogledaj ko sve piše u Glasu pa će ti biti još jasnije.Pa do skoro je kolumnu u Glasu imao onaj pjesnik Damjanović,čovjek koji pijan,upišan,neokupan i umazan hoda po gradu i spava po klupama.

I Diogen je spavao u buretu.

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2009, 20:31 
_zoka je napisao:
majlili je napisao:

najvise volim ove sto ne znaju ili nece procitati post, ili vade iz konteksta... ajd sad druze procitaj ponovo moj post... pa se onda vrati....

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2009, 21:08 
Administrator
Korisnikov avatar

Skontao sam ja šta si ti rekla ali ni on nije rekao samo da Glas ne valja jer ne objavljuje vijesti iz Federacije.

Citiraj:
Stari kupuje Glas jer je nekad pisao za njih pa je nostalgija jos uvijek jaca od spoznaje da u njemu objavljuju samo servisne informacije (rodjena beba, riknuo cica, fudbalerima Potkozarja crkao bus ...) i mazu oci kako onima iz "plave zgrade" odgovara (onaj iz Sarajeva opet rekao da hoce da ukine RS a ovaj nas mu(nam) porucio da se zabije ...). Istrazivacko novinarstvo? Nula bambija. U Glasu podatke mozete naci samo medju cituljama i na sportskim stranama, sve ostalo su tako obojene informacije da mi je muka od svakog drugog naslova. Na jednu Tihicevu, deset Kunicevih i sto Sijakovicevih rijeci ... I tako u krug. U Nezavisnima bar napisu normalno sta je ko rekao pa mi ostave prostora da sam formiram misljenje o necemu, a ne da odmah hvataju alkoholicare i provincijalce po fakultetima (i neprevazidjenog Slavuja) da pljuje po onom drugom, ma kakvu glupost da je izvalio.
I, da, ja zelim u novinama da procitam sta se desava u Sarajevu jer je to ipak glavni grad drzave u kojoj zivim. A Beograd nije.

P.S. Sjecali se neko Glasovih clanaka od prije pet sest godina, prije Miline vladavine? Preko noci su od SDSovaca nastali prolaktaski socijaldemokrati. I sve u odbrani srpstva :roll: Kakva drzava (narod, vlast), takva i stampa.

Tako da i ja i ti zaslužujemo istu ocjenu za pažnju na časovima.

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2009, 21:20 
ooooooooooooo netacno skroz.......
na taj njegov post ja sam odgovorila. pogledaj... da ako su mu novine lose jer ih smatra rezimskim, ne mora ih citati, svi mediji su pod necijim uticajem, ali to isto tako nije razlog da je glas los. prepisuju tekstove... to je u svim nasim novinama, kriza kadrova i kvaliteta... zato sam i spomenula nin. pozvao se na to da ga interesuju desavanja u Sa , ja mu predlozila avaz, opet nije to argument da glas proglasi losim. i na kraju, njega ne interesuje ko je ostampao knjigu, da li je nekom "crknuo" bus.... itd. opet stvar interesovanja, i nije razlog za navedenu tvrdnju...
eto, cas zavrsen.... popravnog, kao ni dopunske nastave nece biti.... :D

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2009, 21:53 
Administrator
Korisnikov avatar

Može li bar trica zaključno?Treba mi za prosjek.

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2009, 22:02 
da ne odemo u offtopic, pitacu nastavnicko vijece na sjednici... :D

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2009, 22:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2006, 02:36
@_zoka
Hvala

@majlili
Citiraj:
njega ne interesuje ko je ostampao knjigu
Ti UOPSTE nisi skontala sta sam pisao. Napisao sam sto sam imao, pa ko skonta, skontao je. Pricacemo kad odrastes. Over and out.

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2009, 22:35 
ma naravno... nisam ja ta koja je prvo napisala opsiran post pa onda objasnjavala mislio ovako, protumcili ovako, rekao ono, shvatio ovo... nebitno... necemo se prepirati... bar ja necu.. :D

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2009, 13:30 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Dec 2008, 10:01
Glas je smijesna novina. Trebalo bi da se zove Neokomunist ili tako nesto. Ne znam da je u SFRJ 50tih godina bila novina koja je na ovakav nacin glorifikovala Tita na nacin na koji Glas to danas radi sa Dodikom. Istina je da mnoge novine to rade, ali Glas to radi tako mutavo :lol: da me cudi kako ih Dodik nije do sad zatvorio. A mozda i hoce, ko zna.
Ako nista, manje su smijesni od Fokusa, a manje zagrizeni od RTRS-a. To je onda neka zlatna sredina jbm ga...
Ruku na srce, desi se nekad dan pa izadje normalan broj.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2009, 10:52 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Mar 2009, 10:07
glas su dobre novine al mi je bolji press

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2009, 12:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2009, 13:09 
ulinsky je napisao:
glas su dobre novine al mi je bolji press

omg........ ne bih dozvolila da se to uopste poredi....... press je zuta, najzuca stampa....

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2009, 13:22 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

zavisi. Pres je klasicna ''stranjska'' novina kojoj je tiraz vazniji od tog sta ce reci Rajko Vasic..

A kad smo vec kod zutila, glasu niko nije ravan sto se tice zadnjih mjesec dva..

Prvo hvatanje Vukelicevog ubice, pa onda oni zuckasti tekstovi o Bakirovoj majci, Vaskovicu, Lukacu.. Kao manupilsu oni javnim mnijenjem. U Presu se sve svodi na to sta je neko rekao i cuo, a u Glasu je pitanje da li je taj cija izjava stoji u tekstu uopste to rekao i da li je taj novinar uopste pisao taj tekst... Daj, poznato je da ona Kusmukova potpisuje novinare pod svoje pamflete, pa ljude srcka uhvati ujutro kad vide sta su pisali..

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2009, 13:48 
s obzirom da je glas promijenio vlasnika, svasta je moguce u narednom periodu... stala sam u odbranu glasa u svakom slucaju uzimajuci u obzir proteklo vrijeme... e sad da li ce krenuti nekim drugim putem i poceti se okretati nekim drugim stvarima to ne znam.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2009, 13:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2004, 21:14
PUS je napisao:
Glas je smijesna novina. Trebalo bi da se zove Neokomunist ili tako nesto. Ne znam da je u SFRJ 50tih godina bila novina koja je na ovakav nacin glorifikovala Tita na nacin na koji Glas to danas radi sa Dodikom.

Bile su novine u to vreme pod nazivom Komunist,a istu kuhinju imamo i danas pretoceno u GS.Sve recepte koje koriste su prepisani iz orginala,a sve zarad glorifikacije rezima.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2009, 13:58 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Ma i to stoji, za vlasnika. Ne treba ni ocekivati da ce se drzati nekog minimuma normi, kao sto su to cinili dok su bili drzavni. Sad su privatni, mogu da rade sta hoce i kako hoce, ali ljudi su nekako navikli na koliko-toliko pristojan Glas. Ni 90tih, u ratu i poslije rata nisu u ovoj mjeri navijali za SDS, kao sto glas od 2006. radi sa SNSDom

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2009, 14:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2004, 21:14
Kakav narod takva politika-takve novine-takva drzava.Da smo nesto bolji kao narod i nama bi bilo bolje,ali nismo i ovo sto nam se desava i zasluzujemo.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2009, 14:16 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

imao sam priliku da vidim nekoliko primjeraka Komunista 8)

razlike je u tome da danas nema toliko onih skracenica, ono niko nije znao da cita..
samo se pravili da citaju.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 178 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]