info_elta2 je napisao:
Hvala za misljenje i informacije. Tehnicki gledano sutra mozemo uvesti paket od 3 Mb, jedino razlog zasto to nismo ucinili je da neki korisnici tog paketa ce imati mozda prevelika ocekivanja, jer prilican broj servera ne omogucuje te brzine, iako mi omogucimo pristup tom serveru.
Ali evo obecavam da cemo se naredne sedmice o tome posavetovati i cemo napraviti ponudu za 3 Mb bar za ogranicen broj korisnika. I o tome cemo vas ovde i obavestiti.
E odlično, predlažem da vrlo uskoro uvedete tih 3 Mbps makar samo za ograničen broj korisnika za početak, i onda mi javite ovde ili na privatnoj poruci. Nemoj se brinuti za očekivanja korisnika zbog ograničenja na nekim serverima, ni sa konekcijom od 1 Mbps se nekad ne skida maksimalnom brzinom ali to nije problem jer je to tek ponegdje slučaj a uz to dok se skida ostaje prostora za paralelno skidanje sa drugog izvora i surfanje, dakle veća brzina je uvijek bolja

, inače meni treba veća brzina jer ću dijeliti internet u stanu na više korisnika pa neće svi ni skidati sa istog servera, a znam još korisnika koji sada imaju 3 Mbps na Teolu (jer jedino Teol nudi tu brzinu) da bi dijelili u stanu na više korisnika. I sve je više i sve će biti više slučajeva da se konekcija dijeli u stanu pa su i zato potrebni jači paketi.
Kao što sam rekao planiram vrlo uskoro preći sa Blica na drugog provajdera, najradije bih prešao na paket sa 3 Mbps i radije bih da to bude Elta zbog već pomenutih prednosti (brži upload, nema faktora x0.85, nema vremenskog ugovora, uglavnom dobra iskustva korisnika) ali bi onda Elta morala da ponudi paket sa 3 Mbps vrlo uskoro...u suprotnom ostaje samo Teol kad je 3 Mbps u pitanju.
I odlično bi bilo ako bi vaš paket od 3 Mbps imao 384 kbps upload, jer vam sadašnji 2 Mbps ima 256 kbps upload, da zadržite isti odnos brzine downloada i uploada, a i da zadržite praksu da imate brži upload od Teola.
Eto pa javi šta ste dogovorili