banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 17:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 124 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Feb 2003, 13:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 02 Jul 2002, 21:11
Nesto nam je lj.s.e. zamro posljednjih dana, pa evo da pokrenem jednu, ne nesto inventivnu :) , temicu, cisto da malo pokusam razbiti monotoniju...l
Dakle, pitanje je koliko je, po vama, u redu da je vas/a partner/ka u proslosti, odnosno prije veze s vama, imao/la partnera...?
Da li vam je to jako vazno...? Pogadja li vas ego (pitanje za muskarce), ako je zena iskusnija od vas...? Za zene pitanje da li bi vam smetalo, ukoliko bi momak s kojim biste stupili u vezu, za razliku od vas, imao malo ili cak nimalo sexualnog iskustva...?
Da li je uopste bitno s kim je i koliko neka osoba u proslosti bila, ukoliko se danas vas dvoje sjajno slazete i nadopunjujete...?
Mozda bismo se mogli dotaci i nevinosti, odnosno pricati o tome, koliko muskarci (a i zene) danas paznje obracaju na to i zasto...?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2003, 13:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 18 Feb 2003, 13:51
Zovi me staromodnim ili kako zelis... ali ja bi poludio kad bi mi neki tip rekao... e kolega kresno sam ti zenu... dobro pusi svaka joj cast.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2003, 13:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Nemam namjeru da na bilo koji nacin ocjenjujem tvoje misljenje, ali zanima me zasto bi, kako kazes, poludio...?
I, da li ovo sto si vec napisao, znaci da bi tvoja djevojka/zena, morala da bude nevina, ili samo podrazumijeva to da prije tebe, nije bila ni sa kim od tovjih poznanika, odnosno prijatelja...?
Btw. onaj ko bi ti tako nesto rekao, nije ti nikakav prijatelj...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2003, 13:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
Broj partnera prije mene mi nije vazan.Deset ili nula svejedno mi je.

Recimo da mo je vazniji kvalitet veza i izbor koji je imao prije mene (prevod - ne volim svastoj*be).

Ako se ljudi slazu broj prethodnih partnera je nebitan.

Sto se tice nevinosti ima ona dobra stara:
Slicnost izmedju dinosaurusa i nevine srednjoskolke je u tome sto su obe vrste odavno vec izumrle...

Bas sam sinoc imala jednu raspravu sa osobom muskog pola koja je jednu djevojku okarakterisala kao kurvu jer nije "postena".
Pitala sam ga koliko zna tih "postenih" cura iznad 15 godina - odgovor : nijednu...
Tvrdim da bi on kad nadje curu htjeo prvo vece - on potvrdjuje...
E pa sad u cemu je kvaka??? :roll:
Pa u cemu je onda njegov problem zivo me zanima????
Ta je kurva jer njemu nece da "da",ostale nisu jer ga ne zanimaju...
(Mada ne tvrdim da je pozeljno/dobro imati 20 godina i 40 seksualnih partnera,da me neko pogresno ne shvati!)
Da li ce za svoju sestru reci da je kurva iz istog razloga?

I zivo me zanima zasto je to nekome bitno (ako mu je bitno) - i broj partnera i nevinost.

Mislim,logicno je da dvoje ljudi u vezi znaju nesto o proslosti onog drugog.Ali zbog cega bi to bila neka strasno bitna brojka?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2003, 13:48 
naravno da je bitno :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2003, 13:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Nije mi neki problem biti u vezi koja ima nekog "iskustva" Ako se volimo, volimo se. Ali ipak... bilo bi mi drago da je nevina :smilecolros:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2003, 13:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Gangster, ni Zudi ni ti, ipak niste obrazlozili svoj stav... Dakle, zasto vam, da se tako izrazim, smeta ono sto je bilo prije vas... Bilo bi lijepo kada biste to objasili, jer bismo time ovdje dobili na kvalitetu diskusije...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2003, 13:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Zovi me staromodnim ili kako zelis... ali ja bi poludio kad bi mi neki tip rekao... e kolega kresno sam ti zenu... dobro pusi svaka joj cast.

Jedno mrtvo-hladno:"Steta tvoja sto i ti nisi jednako dobar na tom polju kao ona!Bas smo se slatko smijali kad je pricala kako to nije bilo ni K od kresanja.Zato je i odlucila da nadje pravog majstora!" - bi brzo ucutkalo provokatora.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2003, 14:02 
Evo objasnjenja:

Pa ruzno bi se osjecao da mi je djevojka ona sto je pola banja luke jasilo po njoj.
Pod broj jedan svi takve djevojke zovu KURVE kratko i jasno.
I morao bi biti toliko glup da povjerujem da je doticna osoba toliko zaljubljena u mene pa da mi obeca kako nikada vise nece sa nikim biti.
Jednostavno nikada ne bi nesto ozbiljno mogao planirati sa takvom osobom

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2003, 14:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Kao prvo... ne bi mogao da budem s nekom koju je moj prijatelj vec imao. To bi mi previse smetalo.
Neko koga ne poznajem ne bi imao neki problem s tim, ako je s tom osobom imala normalnu duzu vezu. Ribe koje spavaju s momcima za jedno vece i to bez zastite ne daj boze ne bi ni stapom pipnuo.

venti... ta ti jeste dobra :) ali ipak bi volio da ne moram nikome to da kazem

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2003, 14:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Gangster, da li to znaci da ti nikad nisi imao avanturu, cak ni ako si bio u konkretnoj prilici za to...?
I, smatras li da nevonoj djevojci koja bi stupila s tobom u vezu, ne bi trebalo da bude vazno to sto ti nisi nevin...? (mislim mozda i jesi nevin...ali sad pisem hipoteticki)
Zudi, da li ti mislis da takve djevojke nisu sposobne da vole ili sta je u pitanju?
I da, ovo sto je ventilator napisala, stvarno bi tog "prijatelja" ubilo u pojam... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2003, 14:16 
ne ne nekazem da takve djevojke nisu u stanju da vole, samo pitam da li zasluzuju da budu voljene ???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2003, 14:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ja smatram da svako ljudsko bice zasluzzuje da bude voljeno, a takodje, priznajem previse je romanticno, ali smatram da svaki covjek ima svoju srodnu dusu, samo sto je mnogi, na zalost, ne uspiju naci, odnosno prepoznati...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2003, 14:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Zavisi sta nazivas avanturom... Ne nikad nisam spavao s djevojkom isto vece ili dan kad sam je upoznao.
Razumio bi kad bi joj smetalo sto ja nisam nevin... ali uglavnom ne mora da se plasi da sam spavao sa nekim kurvetinama i da cu joj prenijeti neku bolest. 8)
Sve djevojke s kojima sam bio, poznavao sam neko duze vrijeme i najkraca veza mi je bila bar mjesec dana.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2003, 15:58 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Dec 2002, 12:36
celavi_gangster je napisao:
... ali uglavnom ne mora da se plasi da sam spavao sa nekim kurvetinama i da cu joj prenijeti neku bolest. 8)
Sve djevojke s kojima sam bio, poznavao sam neko duze vrijeme i najkraca veza mi je bila bar mjesec dana.

Jel ti nama hoces reci da ako ti veza vec mjesec dana traje onda si siguran da ta djevojka nema neku bolest ili da nije s nekim spavala ko ima bolest????

Nevidim u cemu je razlika dal je znao dan ili mjesec,mozda ono da se napravis posten i fin ako je odmah ne povalis(izvinjavam se naizrazu)u krevet,jedino tu namjeru mozes da imas u ovom slucaju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2003, 16:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Cura s kojom sam bio mjesec dana u vezi poznajem vec nekih 8 godina i znam sve njene prijatelje i prijateljice. Opet nisam 100% siguran u nju, ali zato se koristi zastita.

Zivio :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2003, 22:10 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
celavi_gangster je napisao:

Otkud on zna da nisi i ti njegovu?!?

Nema veze koliko je partnera imala,bitno je da jedno drugom odgovaramo.Uostalom ljudi kažu:"Poštene se najprije oštene!!!!!!". :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Feb 2003, 10:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
ne ne nekazem da takve djevojke nisu u stanju da vole, samo pitam da li zasluzuju da budu voljene ???

Da li i ti ne zasluzujes da budes voljen ili si jos uvijek nevin?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Feb 2003, 10:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:

Sad znaci ima i neko "korektno vrijeme" nakon kojeg se smije spavati s nekim,a da djevojka ne bude kurva i ima "politicki neispravno i nekorektno vrijeme" koje je karakterise kao kurvu?

Prostom matematikom i gledajuci stanje oko nas hajde neka cura pocne izlaziti s momcima u 12-13 do 18 to je 5-6 godina.
Ako uzmemo 5 godina to je 60 mjeseci.Neka je mjesec dana hodala s nekim,spavala s njim,pa mjesec dana bila slobodna mogla je u tom periodu imati 30 seksualnih partnera.I da po tvom mjerilu bude OK cura.
Druga djevojka je mogla u tih 5 godina imati dva partnera s kojima je spavala 5 dan i bila po mjesec dana s njima (ili po 2,5 godine) i ona je ovakva i onakva,a ona prva nije?
Bezveze!
Nije ljubav matematika!

I usput,to necu ja spavati sa njim 29 dan jer cu izgledati kao laka djevojka,nego cu ja spavati s njim 32 dan veze jer to je vec nesto,onda sam postena - e takvo ponasanje je po meni cista kalkulacija,taktika,manipulacija.
Ako mi je stalo do nekoga i ako sam s tom osobom u vezi valjda su samo moja osjecanja prema njemu (i njegova prema meni naravno,ali polazim od sebe) mjerodavna za to kad cu ja spavati s njim.
Znaci o tome ne odlucuju price komsinice Perse,broj dana provedenih u vezi koji neko smatra "postenim periodom" (I kako utvrditi taj broj?Pitati 1000 ljudi pa naci najcescu vrijednost koja se ponavlja -modus- ili traziti aritmeticku sredinu vrijednosti dobijenih odgovora?Ili mozda treba veci uzorak?),vec ja!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Feb 2003, 13:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ljubav nije matematika ali ti vidis samo ono sto zelis da vidis... u potpunosti si promasila poentu.

Ne radi se uopste o vremenu nego o namjeri te veze. To sto se ova veza ipak raspala za mjesec dana ne znaci da sam zelio samo jednu stvar od te djevojke.

Po mom misljenju su kurve one sto se praskaju sa svakim tipom bez nekih osjecanja i cisto radi sexa. Ili mislis da je i to normalno...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 124 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]