Citiraj:
Sve djevojke s kojima sam bio, poznavao sam neko duze vrijeme i najkraca veza mi je bila bar mjesec dana.
Sad znaci ima i neko "korektno vrijeme" nakon kojeg se smije spavati s nekim,a da djevojka ne bude kurva i ima "politicki neispravno i nekorektno vrijeme" koje je karakterise kao kurvu?
Prostom matematikom i gledajuci stanje oko nas hajde neka cura pocne izlaziti s momcima u 12-13 do 18 to je 5-6 godina.
Ako uzmemo 5 godina to je 60 mjeseci.Neka je mjesec dana hodala s nekim,spavala s njim,pa mjesec dana bila slobodna mogla je u tom periodu imati 30 seksualnih partnera.I da po tvom mjerilu bude OK cura.
Druga djevojka je mogla u tih 5 godina imati dva partnera s kojima je spavala 5 dan i bila po mjesec dana s njima (ili po 2,5 godine) i ona je ovakva i onakva,a ona prva nije?
Bezveze!
Nije ljubav matematika!
I usput,to necu ja spavati sa njim 29 dan jer cu izgledati kao laka djevojka,nego cu ja spavati s njim 32 dan veze jer to je vec nesto,onda sam postena - e takvo ponasanje je po meni cista kalkulacija,taktika,manipulacija.
Ako mi je stalo do nekoga i ako sam s tom osobom u vezi valjda su samo moja osjecanja prema njemu (i njegova prema meni naravno,ali polazim od sebe) mjerodavna za to kad cu ja spavati s njim.
Znaci o tome ne odlucuju price komsinice Perse,broj dana provedenih u vezi koji neko smatra "postenim periodom" (I kako utvrditi taj broj?Pitati 1000 ljudi pa naci najcescu vrijednost koja se ponavlja -modus- ili traziti aritmeticku sredinu vrijednosti dobijenih odgovora?Ili mozda treba veci uzorak?),vec ja!