banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 12:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7431 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 372  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Feb 2009, 12:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
hahahah, ne vjerujem :lol: :lol: :lol:

jeste, mislio sam na glavu :D

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2009, 12:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2008, 23:36
Dolazi glamocanin na autobusku stanicu i kaze taksisti
Jel ovo Banjaluka
jest
Znas li gdje zgrada vlade
znam-odgovara taksista
mozes li me brzo tamo odvesti
mogu,sjedose u taksi i ubrzo bise pred zgradom
E,lijepo si me dovezao,cuj ako ti nekad nesto zatreba samo dodi u kancelariju 315 tamo ti ja radim

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2009, 14:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
"Go-go-go-spodine do-do-doktore. Svake ve-ve-večeri, čim po-po-očnem da spa-spa-spavam, od-mah se-e-e pro-o-o-obudim jer mi u sa-a-an do-do-dolazi 1000 pi-pi-pilića i pi-pi-pijuču i od bu-uke ne mo-o-ogu da spa-spa-spavam!"
Psihijatar: “Ništa ne brinite. Samo viknite “iš" i svi pilići će se razbežati, a Vi ćete spavati kao jagnje!“
Pacijent: “Pa-a-a, pro-o-obao sam već da vi-i-iknem “i-i-i-iš”, i za-a-aista 500 pi-pi-pi-pilića se razbe-e-eži, ali 500 ih os-os-ostane."
Psihijatar: "Pa Vi opet viknite IŠ pa će se i ostali pilići razbežati!"
Pacijent: “Pro-o-obao sa-a-am i t-t-to. 400 se-e-e razbe-be-beži, a 100 ih os-os-ostae."
Psihijatar: “DOBRO, čoveče, viknite opet “IŠ” pa će se i ostalih 100 razbežati!"
Pacijent: “Pa, i to-o sa-a-m pro-pro-probao. Razbe-be-beži se 99 a je-je-jedno pi-pi-pile os-os-os-ostane."
Psihijatar (iznerviran):
“E, pa, tog jednog
slobodno pošaljite
u pi... ma......!"
Pacijent: “Je-je-je-sam i to pro-pro-o-obao. Ali čim ka-a-ažem; Ma—a-a-rš u PI-PI-PI-PI-PI....., vrati se svih 999 pi-pi-pi-pilića!"

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2009, 17:15 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Okt 2006, 13:07
Mali djavolcic sletio u New York i kaže:
"Ja sam mali djavolcic, imam kofercic i doso sam da kradem."
Ovi ga odmah na aerodromu okrenu i kazu: "Haj razguli, ne mozes ovdje krasti, idi u Englesku."
On ide tamo i ista prica:
"Ja sam mali djavolcic,imam kofercic i došao sam da kradem."
Ovi ga isto nalijepe i posalju u Njemacku:
"Idi tamo pa kradi, tamo se krade."
I on u Njemacku ... Sleti na aerodrom i kaze:
"Ja sam mali djavolcic, imam kofercic i dosao sam da kradem."
Ovi ga odmah u rikverc i kazu:
"Ima jedna zemlja dole nize, na Balkanu, Bosna, tamo se krade nemilice , idi tamo."
On odmah u Bosnu, sleti na aerodrom u Sarajevu i kaze:
"Ja sam mali djavolcic, imam ... ma ... gdje mi je kofer, jebem vam mater lopovsku..."

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2009, 21:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
ajkula je napisao:
"Go-go-go-spodine do-do-doktore. Svake ve-ve-večeri, čim po-po-očnem da spa-spa-spavam, od-mah se-e-e pro-o-o-obudim jer mi u sa-a-an do-do-dolazi 1000 pi-pi-pilića i pi-pi-pijuču i od bu-uke ne mo-o-ogu da spa-spa-spavam!"
Psihijatar: “Ništa ne brinite. Samo viknite “iš" i svi pilići će se razbežati, a Vi ćete spavati kao jagnje!“
Pacijent: “Pa-a-a, pro-o-obao sam već da vi-i-iknem “i-i-i-iš”, i za-a-aista 500 pi-pi-pi-pilića se razbe-e-eži, ali 500 ih os-os-ostane."
Psihijatar: "Pa Vi opet viknite IŠ pa će se i ostali pilići razbežati!"
Pacijent: “Pro-o-obao sa-a-am i t-t-to. 400 se-e-e razbe-be-beži, a 100 ih os-os-ostae."
Psihijatar: “DOBRO, čoveče, viknite opet “IŠ” pa će se i ostalih 100 razbežati!"
Pacijent: “Pa, i to-o sa-a-m pro-pro-probao. Razbe-be-beži se 99 a je-je-jedno pi-pi-pile os-os-os-ostane."
Psihijatar (iznerviran):
“E, pa, tog jednog
slobodno pošaljite
u pi... ma......!"
Pacijent: “Je-je-je-sam i to pro-pro-o-obao. Ali čim ka-a-ažem; Ma—a-a-rš u PI-PI-PI-PI-PI....., vrati se svih 999 pi-pi-pi-pilića!"

:D preko 20 godina ima kako sam cuo ovaj vic.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2009, 23:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Fazon odradjen i u "Folirantima" :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2009, 08:37 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Okt 2006, 13:07
laoce je napisao:
preko 20 godina ima kako sam cuo ovaj vic.

Nije ni čudo kad si ti stari majstor iz 6 vijeka p.n.e.

Jednog dana jedna stara gospođa pojavila se u Banci Kanade sa torbom prepunom novca. Insistirala je da razgovara sa direktorom banke, tvrdeći da želi otvoriti račun u toj banci. Nakon brojnih diskusija, jedan od zaposlenih odveo ju je u ured predsjednika banke. Upitana koliko novca želi položiti na račun, starica je odgovorila: 165 000 $, stavljajući torbu s novcem na stol. Zaintrigiran, predsednik je upita kako je uspjela uštediti tako mnogo novca...  Starica mu reče:
Oklade.
Iznenađen, on je upita: Kakve oklade?
Starica reče: Na primjer, evo: kladim se da su vaši testisi kvadratni.

Predsjednik se počne smijati, pa reče da je nemoguće zaraditi toliki novac pomoću takvih oklada.
Tada mu starica reče: Želite se kladiti da ću pobjediti?  
” Naravno!, odgovori predsjednik, kladim se u 25.000 $ da moji testisi nisu kvadratni ".
Starica reče: U redu. Ali, s obzirom na veliku sumu novca, doći ću sutra ujutro sa mojim advokatom koji će biti svjedok, ako vi nemate ništa protiv.
“ U redu", odgovori predsjednik.
Te noći predsjednik je bio jako zabrinut za ishod oklade. Dugo je stajao pred ogledalom proučavajući vlastite testise, okrećući ih na sve strane kako bi se uvjerio da nisu kvadratni. Bez sumnje, ti prokleti testiti nisu nikako mogli biti kvadratni.
Narednog dana, točno u deset sati, starica ponovo dođe do predsjednika, ovaj put sa advokatom kao svjedokom. Predsjednik je također potvrdio da oklada vrijedi.
Starica ga zamoli da skine hlače, kako bi mogli vidjeti... Predsednik pristade, i skinu se, i starica mu priđe i upita sije li ih dodirnuti.
“ Naravno”, odgovori predsjednik. Uzevši u obzir količinu novca, ona ima pravo da sve osobno prekontrolirati, pomisli.
Starica ih sa osmjehom uhvati u ruke...
Predsednik tada primeti da se advokat približava zidu, i da počinje udarati glavom o zid... Te upita staricu zašto ovaj to čini...
A ona reče:” Vjerovatno zato što sam se jutros s njim okladila u 100.000 $ da ću oko deset sati držati u rukama jaja predsjednika Banke Kanade.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2009, 12:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
oglasi

1. Ako želite imati stan boli glava, montirajte niske lustere.

2. Menjam šlogiranog dedu za neku drugu nekretninu.

3. Tražim dečka preko 18. Šifra: Godine nisu važne

4. Prodajem bubreg. Šifra: kamen gratis

5. Prodajem Ladu trula višnja. Šifra: Više trula, nego višnja

6. Menjam Fiću sa kukom za Trabanta sa kukom. Šifra: Kuku meni, kuku tebi

7. Menjam dotrajalu ženu za polovni bicikl. Šifra: Nešto mora da se jaše

8. Ako želite da ostavite duvan, ostavite te ga kod mene.

9. Menjam papagaja za dobru ševu.

10. Prodajem nov, neupotrebljen pištolj CZ 99. Taštu mi zgazio tramvaj.

11. Uspešno odvikavam pušače od duvana. Šifra: grebator

12. Menjam muža za pravog vola.

13. Besplatno bijem kerove po ulicama. Šifra: tabakera.

14. Prodajem kuću na klizištu, nije mnogo prešla.

15. Prodajem jeftina kola .... dok se Jefta ne vrati.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2009, 12:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Vodili ljubav Mujo i Fata. I kaže Fata Muji:

Bodi, Mujo!

Bodem, Fato!

Bodi, Mujo!

Bodem, Fato!

Skini mi bodi, Mujo!

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2009, 11:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

majke su nas naucile

*da cenimo dobro uradjen posao
"Ako ćete se tući, idite napolje - upravo sam obrisala parket!"
*o religiji
"Moli Boga da ne ostane fleka na stolnjaku!"
*o logici
"Zato što sam ja tako rekla, eto zašto!"
*o vidovitosti
"Uvek nosi čist veš, u slučaju da zaglaviš u bolnici."
*o ironiji
"Nastavi da se smeješ i daću ti razlog da plačeš!"
*o apsurdima
"Začepi ta usta i jedi večeru!"
*o nemogucim misijama
"Pogledaj tu prljavštinu na tvom vratu!"
*o vremenskim uslovima
"Kao da je tornado prošao kroz tvoju sobu!"
*o preuvelicavanju
"Rekla sam ti milion puta-ne preuveličavaj!"
*o kruzenju materije u prirodi
"Ja sam te donela na svet, ja mogu i da te odnesem!"
*o zavisti
"Postoji na milion dece koja nemaju sreće kao ti da imaju ovako divne roditelje!"

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2009, 11:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ROMEO I JULIJA
Romeo i Julija su žabari iz Verone i oni se smuvaju. Međutim, matorci su im veoma zajebani i uopšte se ne gotive jer rade isti biznis ali su u različitim ekipama (kao Verona i Kjevo). Zent im je da ih ne provale i da im ne ukinu kintu, pa se viđaju tajno. I tako na 50 strana oni kao nešto kriju i kenjaju jedno drugom kako se vole, a ne karaju se. Na kraju, jednom prilikom upadnu u loš trip i roknu se.

ZLOČIN I KAZNA
Neki student je stalno bez filera jer mora da plaća stan, pošto je ispušio za mesto u studenjaku. Jednom prilikom je bio u bedaku, pa je uleteo kod neke babe, pune k'o brod na gajbu i overio je. Posle je uleteo u frku sa samim sobom, jer se plašio da će murija da ga provali. U stvari on i nije bio neki krimos vec pičketina, pa se na kraju sam prijavio muriji.

ILIJADA
Ta Ilijada traje k'o gladna godina. Vođa jedne ekipe mazne ribu od vođe druge ekipe. Onda ovaj prvi, da ne ispadne jajara, skupi ortake i opkoli ih k'o Babo Sarajevo. Ali ovi prvi ga ispuše, onako žestoko, jer su ovi drugi bili do jaja spremni. Onda jedan tip smisli kul foru da zajebu ove druge. Šatro, kao boli ih k***c za ribu, važan im je biznis koji može da se sjebe zbog nastale frke. Da pokažu da su iskulirali, oni odu i ostave šleper cigara drugoj ekipi u kome su sakrili deo ekipe. Ovi prvi su mislili da su ih sjebali i počeli da slave. Kad su se ponapijali i udrogirali, ovi drugi su izleteli iz šlepera i jebali im kevu k'o u Mortal Combatu.

RAT I MIR
Pre 200 godina Francuzi krenu na Ruje i dođu do Moskve (kao u Pancer Generalu). Onda je došla zima i Francuzi se posmrzavaju k'o p***e i onda se napasu muda Rujama k'o zec kelerabe. Knjiga ima soma strana, tu ima i neke ribe, žurke, žvaću nešto, njesra sve vreme.

PROCES
Tipa u'vate drotovi bez razloga i drkaju ga kroz celu knjigu i na kraju ga sjebu do koske.

Ovako beogradska omladina prepricava lektiru

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2009, 11:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

savjeti kako da spasite brak

Moja žena i ja imamo tajnu kako naš brak traje:

Dva puta nedeljno odemo u restaurant na dobru klopu i laganu razbibrigu.
Ona ide utorkom, a ja petkom.

Uz to, ne spavamo zajedno.
Ona spava u Smederevu, a ja u Beogradu.

Ja svuda vodim svoju ženu, ali ona stalno pronalazi put natrag.

Pred neki dan pitao sam ženu gdje bi htjela da proslavimo godišnjicu braka i ona mi je odgovorila da bi voljela proslaviti negdje gdje već dugo nije bila, pa sam joj ja predložio da proslavimo u kuhinji.

Kada smo moja žena i ja vani, uvijek se držimo za ruke.
Ako je pustim, odmah ode u kupovinu.

Cijelu je kuću opremila: imamo električni mikser, električni toster, električni sporeti onda se ona buni da je sve opremljeno, ali nema kamo sjesti. Tada sam joj naravno kupio i električnu stolicu.

Jedno jutro me je žena probudila i kaže da joj auto neće upaliti. Ona misli da je voda ušla u karburator. Na moje pitanje gdje je auto, ona mrtva hladna odgovara - u jezeru.

Kao i svaka žena, opsjednuta je sa svojim izgledom te stalno isprobava neke nove dijete. Sada je na novoj dijeti: kokosi i banana. Ali naravno, nije izgubila ništa kilograma, ali se zato penje po drvima kao luda.

Jednog je dana moja ljubljena žena otišla u kupovinu i kupila si je masku za lice. I kada ju je primjenila, izgledala je zaista prekrasno. Sve dok je nije skinula.

I naravno, kao i svaka žena uvijek nešto zaboravlja. Tako već dva tjedna
nije odnijela smeće iz kuće. Uvijek kasni i trči za kamionom uzvikujući:
Jesam li zakasnila za smeće?
Ali zato uvijek dobije odgovor:
Ne, uskači!

I zapamtite, brak je na prvom mjestu uzroka rastave. Statistički gledano, 100% svih rastava započinje brakom.

I tako već 18 mjeseci nisam niti riječi progovorio sa svojom ženom, jednostavno je ne volim ometati. Ali priznajem, zadnju svađu sam skrivio sam. Pitala me je što je na televiziji, a moj odgovor je glasio prašina.

Eto.
Na početku, Bog stvori Zemlju i odmori se.
Tada Bog stvori muškarca i odmori se.
Nakon toga Bog stvori ženu i od tada se nisu odmorili ni Bog ni muškara

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2009, 21:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2006, 02:36
Dobri tekstovi, a ovaj mi je najjaci

Citiraj:
Dragi Deda Mraze,

Mora da si iznenađen što ti pišem danas, posle praznika, ali hteo bih da ti razjasnim neke stvari koje su se dogodile tokom minule godine i to baš od onog dana kada sam ti poslao pismo sa mojim novogodišnjim željama. Pisao sam Ti da želim bicikl, rolere, Matchbox pistu s autićima i Sony Playstation. Rasturao sam se od učenja cele godine, nijednom nisam zakasnio a čak sam dolazio i ranije u školu da bih pomagao drugarima oko zadataka. Bio sam najbolji učenik u razredu a osvojio sam i prvo mesto na republičkom takmičenju mladih matematičara. U celom naselju ama baš niko se pristojnije nije ponašao od mene, ni moj stariji brat Steva, ni mama ni tata, komšije da ne pominjem. Išao sam u crkvu svake nedelje u jedanaest sati, popa samo što nije udarila kap kada bi me ugledao ali sam i to preživeo. Čak sam i bakama i dedama pomagao da pređu preko ulice i dobio značku "Najbolji mali policajac". Pošto iz navedenog i najveća budala može da zaključi da sam tokom cele prošle godine bio dečak za primer, sada bih želeo da tebi, dragi Deda Mraze, postavim nekoliko pitanja:

Kako si uopšte imao muda da mi posle svega ispod jelke ostaviš usrani YoYo, jebale te čarape sa znakom Matrix-a i one Lego kocke. Imaš li ti uopšte mozga u toj debeloj glavi? Zar misliš da sam se ja cele jebene godine mučio i trudio nizašta, jebali te pokloni. Mene si zajebao kao da sam ti najgori neprijatelj, pička ti lepa materina a onom pederu Jovi od prekoputa, ostavio si najnoviji bicikl iako ih već ima tri, keva mu se kara sa šefom pa zaradila, jebi ga... Nemoj slučajno da se zajebeš pa da naredne godine probaš da se ufuljaš kroz dimnjak u moju kuću. Sjebaću te kao mladog majmuna, kretenu jedan bradati. A od onog tvog jelena ću kobasice da napravim, pa ćeš morati peške do jebenog Severnog Pola, isto kao što sad i ja pešacim jer mi nisi doneo bicikl. Teraj se u kurac Deda Mraze, i samo da znaš da ja sve pamtim a sledeće godine ću ti se slatko najebati majke, pederu jedan debeli i bradati.

S ljubavlju,
tvoj Perica

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2009, 22:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Bosanac i ispunjavanje krizaljke

Telefonski poziv (3 slova) ZVR
Grad u italiju (3 slova) TRS
Zivotinja sa kucicom (3 slova) PAS
Nije gladan (3 slova) JEO
Vidi sliku (5 slova) VIDIO
Zenin brat (5 slova) HAMID
Vrsta metala (4 slova) PLEH
Neophodan zacin (2 slova) CE
Pribor za jelo (3 slova) ZUB
Zensko dijete (3 slova) ONA
najmanji trocifren broj (3 slova) 000
Mjera za tezinu (4 slova) UTEG
Morski greben (2 slova) MG
Zlato ZL
Dragi kamen (4 slova) MILI
Biblijska licnost (3 slova) POP
zajednica muskarca i zene (4 slova) STAN
Kokosiji proizvod (4 slova) SUPA
Neizleciva bolest (3 slova) KAP

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2009, 22:51 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2009, 16:35
Ovo nije vic ali je ziva istina.Moj kolega prevodilac kaze: Your legs are very gilty!Nije se meni obracao...Sad vi skontajte sta je htio da kaze.Nije ni cudo sto ga ni stranci ne razumiju.
A sad, jedan pravi vic:
Isla baba Joe pustinjom i padne u kanalizaciju.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2009, 22:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Nek` se on uvalio kao prevodilac, koga briga kako prica. Ni prvi ni zadnji.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2009, 23:09 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2009, 16:35
BLAF77 je napisao:
Nek` se on uvalio kao prevodilac, koga briga kako prica. Ni prvi ni zadnji.

Ma i to sto kazes.U pravu si.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2009, 23:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Morao glavni apotekar da izade na cas pa kaze svom asistentu
-Hajde, idem ja, pa ako neko dode, ti daj sta treba
I ode. Poslije nekog vremena vraca se i pita asistenta
-Jel bio neko?
-Bio jedan.
-Sta mu je falilo?
-Pa, imao kijavicu!
-I jeslili mu dao neki lijek?
-Jesam! Dao sam mu RICINUS
-Ma, kakav ricinus, budalo! Kako ce to da mu pomogne?
- A pa pomaze mu. Eno vec pola sata stoji pored one bandere i nikako nije kihnuo

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2009, 09:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
NiZ je napisao:
Dobri tekstovi, a ovaj mi je najjaci

Citiraj:
Dragi Deda Mraze,

Mora da si iznenađen što ti pišem danas, posle praznika, ali hteo bih da ti razjasnim neke stvari koje su se dogodile tokom minule godine i to baš od onog dana kada sam ti poslao pismo sa mojim novogodišnjim željama. Pisao sam Ti da želim bicikl, rolere, Matchbox pistu s autićima i Sony Playstation. Rasturao sam se od učenja cele godine, nijednom nisam zakasnio a čak sam dolazio i ranije u školu da bih pomagao drugarima oko zadataka. Bio sam najbolji učenik u razredu a osvojio sam i prvo mesto na republičkom takmičenju mladih matematičara. U celom naselju ama baš niko se pristojnije nije ponašao od mene, ni moj stariji brat Steva, ni mama ni tata, komšije da ne pominjem. Išao sam u crkvu svake nedelje u jedanaest sati, popa samo što nije udarila kap kada bi me ugledao ali sam i to preživeo. Čak sam i bakama i dedama pomagao da pređu preko ulice i dobio značku "Najbolji mali policajac". Pošto iz navedenog i najveća budala može da zaključi da sam tokom cele prošle godine bio dečak za primer, sada bih želeo da tebi, dragi Deda Mraze, postavim nekoliko pitanja:

Kako si uopšte imao muda da mi posle svega ispod jelke ostaviš usrani YoYo, jebale te čarape sa znakom Matrix-a i one Lego kocke. Imaš li ti uopšte mozga u toj debeloj glavi? Zar misliš da sam se ja cele jebene godine mučio i trudio nizašta, jebali te pokloni. Mene si zajebao kao da sam ti najgori neprijatelj, pička ti lepa materina a onom pederu Jovi od prekoputa, ostavio si najnoviji bicikl iako ih već ima tri, keva mu se kara sa šefom pa zaradila, jebi ga... Nemoj slučajno da se zajebeš pa da naredne godine probaš da se ufuljaš kroz dimnjak u moju kuću. Sjebaću te kao mladog majmuna, kretenu jedan bradati. A od onog tvog jelena ću kobasice da napravim, pa ćeš morati peške do jebenog Severnog Pola, isto kao što sad i ja pešacim jer mi nisi doneo bicikl. Teraj se u kurac Deda Mraze, i samo da znaš da ja sve pamtim a sledeće godine ću ti se slatko najebati majke, pederu jedan debeli i bradati.

S ljubavlju,
tvoj Perica

hahahaha ovo je stvarno bilo extra :lol:

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2009, 12:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Setale dvije zene parkom jedna je imala tasnu od skaja a druga ob bbc-a(bibisija)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7431 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 372  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]