pierredevil je napisao:
e ovako...
2 stvari:
1*
posto su meni rekli da ni na koji nacin ne mogu preci na ovaj paket od 25 KM, a to je paket manje brzine i protoka posto ima upload 120 umjesto 192.
u ugovoru stoji u Uslovi placanja clan 7 tacka 2.:
" prelazak na paket manje brzine i protoka je dozvoljen jednom u periodu vazenja Ugovora i naplacuje se posebno u iznosu od 30 KM a tarifira se od pocetka narednog obracunskog perioda"
da li je ovo uslov da ih tuzim odn da im zaprijetim tuzbom ako me ne prebace kao i sve ostale!?????
neka neko prokomentarise ko ima iskustva ili zna o cemu pricam!
2*
ja i moji prijatelji kojih ima prilican broj na ovom paketu smo napravili akciju slanja mailova da smo nezadovoljni uslugom i da trazimo da predjemo na jeftiniji paket pa ako vam nije tesko posaljite mail da bi kriticna masa bila sto veca!
Hvala
Svaka izmjena ugovora , tj promjena bilo kojeg detalja , podlijeze raskidanju ugovora, jer u sustini ono sto si ti potpisao oni ne nude vise , samim tim nemaju te pravo svojevoljno prebacivati i prosirivati , niti smanjivati ni povecavati tj mijenjati bilo koju stavku iz ugovora !!!
Samim tim sto su promijenili paket, oni su odstupili od ugovora , tj stari paket vise ne postoji , bez obzira sto je bolji od starog (umjesto 10GB sad je flat) , STARI UGOVORI POSTAJU NEVAZECI , BLIC JE DUZAN NAKON IZMJENE da pozove svoje korisnike i ponudi im nove ugovore koje ce oni prihvatiti ili odbiti .Ovo sto oni rade , prave narod ovcama.
Kako se ljudi u blicu ne zapitaju sta nije u redu , kako je moguce da izbacuju novi pakete sa kojima ljudi nisu zadovoljni , provode li oni neka istrazivanje , racunice , meni ovo izgleda kao da su paket smislili za max 5sec i to je to . Kao da im nije stalo ili neznaju.
PS: znam dosta ljudi koji su na osnovu ovog raskinuli ugovor , ali su presli neki na teol , a neki na eltu , neznam da li ce ti poslije raskida po ovom osnovu ponovo dati pa se prikljucis njima , ako hoces prvo se isto raspitaj kod nekog pravnika i obavezno povedi nekog starijeg (ako si ti maloljetan

).