Citiraj:
postuj TNS, ima covjek iskustvo.
Imam i ja ogromno iskustvo i znanje sto se tice auta,zato i govorim ovde da nemam sutio bi!!
Citiraj:
Slusaj Ronny budi loma pametniji i nemoj javno o tom iz Skutorije,znam ga i ja i jos mnogo nji odozdo....kad tih ljudi je zlatno pravilo``para busi gdje burgija ne moze``
Naveo sam to za primjer samo da bi ljudima stavio do znanja sta se kod nas radi,jer koliko vidim dosta ljudi ovde malo toga znaju,a puno pricaju....!!!!
Citiraj:
Evo ovakav auto nije ni Golf II , nije ni neka bijesna masina a nije ni Dacia , Seat , Kia ...
Nema sta taj Merc izgleda sasvim pristojno,ali sada cu da ti ispricam jedan dogadjaj vezan za tu seriju Merca,a inace dogadjaju sam ja bio prisutan...Moj jedan bivsi poznanik(nismo vise tako dobri

) kupio je auto u Njemackoj inace i sam je zivio tamo ima njihovo drzavljanstvo i sve to...btw kupio je auto sa taxija(znao je on to sve i da je lako moguce da je rastelovan,puno presao i sve to) medjutim kad je dosao da ga uzme on se je upravo ovako sijao i sljastio....od motora do guma je bio izglancan i na satu je pisalo 300 000 da je presao..i on ko sav sretan stavi ovom mozda nekih 3500E u dzep....medjutim nakon nekih dva-tri mjeseca dosao je covjek kod njega u goste koji je radio u istoj taxi firmi od koje je ovaj uzeo auto i on "a vidi auta ovo ono ja ga vozio aj da vidim kako se drzi jos" i izmedju ostalog pogleda na sat i naravno kad je vidio auto kaze on ovom doticnom gospodinu sto je uzeo auto "E stari vidis na satu pise 320 000...starac moj na tu svoju kilometrazu dodaj jos milion i toliko je to auto preslo"...znaci ovo pisem da upozorim svakog na stariju seriju mercedesa jer je jako pogodna za vracanje sata,a i dijete iz osnovne skole bi samo da mu jednom pokazes znalo to uraditi....!!!
Ja sam ovdje pokusao da kazem da bi se tim zakonom samo povecao broj krseva na nasim ionako potonulim cestama....jer poznavajuci nase ljude oni bi odma uvezli masu VW 2-3,Oriona,Eskorda itd....a opet sam zelio da kazem da se moze naci i starije auto koje je u dobrom stanju,ali u tom slucaju postoji tradicija,renome neki u firmama koje proizvode ta auta..jer npr BMW i MERC garantuju na milion a koja to druga firma radi mozda Fiat,Seat,Dacia,chevrolet itd...!!!