ma taman ako zavrsim u zatvoru imacu vremena i mogu u zatvoru da ucim, u tom slucaju zavrsavam sve privatne fakultete u republici i to u ROKU !!!
Pametni ljudi se nikada nece zavaravati tim privatnim smecem sto im nude !!!
Pa sve i jedna srednja drzavna skola je daleko jaca od svih tih privatnih fakulteta!!!!
Ovaj jedan lik na forumu pise kako on na privatnom na jednoj godini ima 12 predmeta a ovi na drzavnom 7 hahahah smjesno do bola
A nece da kaze da je ovaj 1 ispit sa drzavnog jaci i tezi nego svih tih njegovih 12 ispita, ma sa 12 tezi nego svi ispiti sa njegovog privatnog zajedno.
Molio bi pametne ljude sa ovog foruma i studente drzavnih fakulteta da nenasjedaju na provokacije i hvalospjevke propalih studenata i losih djaka koji lafo studiraju na privatnim fakultetima..
Njima su samozvani profesori sa privatnih fakulteta isprali mozak i ubjedili ih kako oni kao studiraju teske nauke hehehehehhe.
Pa moja jedna dalja rodjaka upisala pravo na drzavnom faksu i nije mogla beknuti, vukla se par godina i mislim da ni jednog ispita nije dala, heheh upisala privatni i sad kao od jednom daje ispite heheheh cak ima namjeru i da Magistrira !!!!
He hehehe u kojoj su zabludi a apetiti su im toliko porasli da hoce i da MAGISTRIRAJU hehehehe.
I samo da kazem i ovo da su djeca jednog od vlasnika fakulteta narkomani ali bas u pravom smislu narkomani heheheh nisu mogli SUP skolu da zavrse kako treba a sad se pripremaju cak da predaju na tim privatnim faksovima heheheh
to je to oni kako kazu sami proizvode svoje kadrove hehehhehe
Cuj to fakultet skoluje svoga studenta pa ga ukljucuje u nastavu heheheh reprodukcija kadrova
To vam je isto kao da bi ja stalno jeo ono sto serem tako da mi ostala hrana nije potrebna !!!
PRIVATNI FAKULTETI NIKAD NIKAD NIKAD !!!!! NI U SNU