banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 12:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 559 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Avg 2008, 15:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jan 2008, 12:57
cuo sam da hoce i stipendije da primaju-pricalo se,samo mi nije jasno zasto im fakultet ne daje stipendije,kao nagradu za najbolje studente... :mad:

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2008, 14:48 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 21 Avg 2008, 08:49
POJEDINCI LUPETAJU SVASTA!

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2008, 14:57 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 21 Avg 2008, 08:49
Frenki je napisao:
ninoinena je napisao:
Alo ljudi,pobogu! Sto se tice mojih mentalnih vrednosti ko ti daje za pravo da o tome ti govoris! kad budes imao prosek 9,5 javi se a do tada decko odrasti ! sto se tice vlasnika ja znam samo da ih ima dvoje,a to su Uremovic i Aleksic i nije ni jedan u penzioner.
Sto se tice tih od 55 i kusur godina ,imate ih i vi na drzavnom faksu koliko hocete samo necete da priznate! a sta cete sami sebe zavaravajte to vam je jedino i preostalo!
E,da kolika je prolaznost na ispitima? Dodji pa vidi! Uglavnom nema kao na drzavnom da prodjes na ispitu zato sto ti je tata dekan ili profesor na tom fakultetu ili zato sto ti tata poznaje neku od teta iz studencke sluzbe!A sto se profesora tice ,mislim da cete ostati bez mnogih! :confused2:

:confused2:
ortodox2 je napisao:
vidim ninoinena da prozivas moju izjavu sto znaci da si ocito prepoznao/la instituciju o kojoj pricam-za divno cudo!!! :

ovaj tvoj post u potpunosti prikazuje sistem vrijednosti u tvom mentalnom sklopu-samo ga treba pazljivije procitati... hahahahaaaaa

zasto ne kazes da je jedan od glavnijih ljudi koji vodi taj tvoj fakultet ustvari penzioner?

bas me zanima koliko ce se profesora odluciti za rad na tvom fakultetu?

kojim danom stize akšam šule tura iz travnika? (prosjek godina 52!)

kolika je prolaznost na ispitima? :evil3:

prosjek 9.5? wauuu.. znam jednog momka sto je isao sa mnom srednju, jedva zavrsavao, sad ide na apeiron i ima prosjek preko 8.5....daje sve u roku.

kad budes imala taj prosjek na drzavnom, bilo koji drzavni. Onda mozes pricati o prosjeku....hehe 9.5 wauuu

Zavrsila sam i P.akademiju sa prosekom 8,i sta sad! :angry4:

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2008, 15:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jan 2008, 12:57
bas mi je zanimljivo to sto sam cuo vec za par slucajeva koji pored policijske akademije zavrsavaju jos nesto i to najcesce uporedo!

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2008, 20:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
ninoinena je napisao:
Frenki je napisao:
ninoinena je napisao:
Alo ljudi,pobogu! Sto se tice mojih mentalnih vrednosti ko ti daje za pravo da o tome ti govoris! kad budes imao prosek 9,5 javi se a do tada decko odrasti ! sto se tice vlasnika ja znam samo da ih ima dvoje,a to su Uremovic i Aleksic i nije ni jedan u penzioner.
Sto se tice tih od 55 i kusur godina ,imate ih i vi na drzavnom faksu koliko hocete samo necete da priznate! a sta cete sami sebe zavaravajte to vam je jedino i preostalo!
E,da kolika je prolaznost na ispitima? Dodji pa vidi! Uglavnom nema kao na drzavnom da prodjes na ispitu zato sto ti je tata dekan ili profesor na tom fakultetu ili zato sto ti tata poznaje neku od teta iz studencke sluzbe!A sto se profesora tice ,mislim da cete ostati bez mnogih! :confused2:

:confused2:

prosjek 9.5? wauuu.. znam jednog momka sto je isao sa mnom srednju, jedva zavrsavao, sad ide na apeiron i ima prosjek preko 8.5....daje sve u roku.

kad budes imala taj prosjek na drzavnom, bilo koji drzavni. Onda mozes pricati o prosjeku....hehe 9.5 wauuu

Zavrsila sam i P.akademiju sa prosekom 8,i sta sad! :angry4:

To nije 8.5 :D

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2008, 12:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Ono sto mi zna biti zalosno...dosta ljudi sa privatnih faxeva i nisu svjesni koliko je 'tezak' njihov fax. Na pravu na Apeironu, na prvoj godini, imaju komunikologiju , i trebaju praviti 'mape uma', i to nekima predstavlja problem :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2008, 18:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
azdajica-ny je napisao:
le_papillon je napisao:
Ipanema_ je napisao:
Sad vec pocinjes da pricas nepovezano :)

Zašto nepovezano, Ipanema?
@Eileen Dizajn enterijera.

nema ti druge nego se pakuj i sa Eileen u Italiju na akademiju,btw kad smo kod tih akademija,zna li neko gdje ima na akademiji odsjek konkretno samo za scenu i scensku kostimografiju,btw sta sad studiras?

Ima na mom faksu scenografija :D aj aj dodji :D

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2008, 17:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Feb 2008, 02:17
Ovako, prijateljica me zamolila da postavim. Ona i jos dvoje se upisuju sad na Apeiron, pravo. Ako se cetvoro zajedno upise dobije svako popust od 250km....Ako ima zainteresovanih, ili znate nekog ko se planira upisati, javite na pp. :wink:

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2008, 17:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
stormbringer je napisao:
Ovako, prijateljica me zamolila da postavim. Ona i jos dvoje se upisuju sad na Apeiron, pravo. Ako se cetvoro zajedno upise dobije svako popust od 250km....Ako ima zainteresovanih, ili znate nekog ko se planira upisati, javite na pp. :wink:

:lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2008, 18:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2003, 22:29
kao kad kupujes farmerke. Kupis jedne dobijes druge 50% jeftinije hahaha looool

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2008, 08:38 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Nov 2002, 10:28
totalna degradacija kompletnok obrazovnog sistema !!!!
privatni fakulteti SMJESNOOOOOOOOO
Ne bi da prozivam covjeka ali licno znam jednog od osnivaca tog fakulteta a on prvi nema zavrsen fakultet hahah ako ga do sada nije dodjelio sam sebi
KATASTROFA
A ako budem jos dalje laprdao i kad bi vam napisao ono sto znam i sto je stvarno istina digla bi se velika bura oko toga.
Mogu da vam iznasem sve redom imenom i prezimenom i da vam napisem ko je i kako zavrsio i to potkrepljeno dokazima.
Privatni fakulteti su nista drugo nego legalizovani kriminal prenesen sa drzavnih fakulteta !!!!!

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2008, 09:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2008, 08:37
Završio sa ekonomiju na državnom Univerzitetu, ali sad ide zima i biće dosadno, pa razmišljam da uzmem malo preko zime i zabavim se i završim još jedno dva privatna fakulteta, pa da na proljeće budem jedini u RS sa tri fakulteta.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2008, 09:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
neces biti jedini :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2008, 10:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Jbg, onda moram upisati tri i produžiti školovanje do 1. Maja

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2008, 14:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
pelikan je napisao:
Ne bi da prozivam covjeka ali licno znam jednog od osnivaca tog fakulteta a on prvi nema zavrsen fakultet hahah ako ga do sada nije dodjelio sam sebi
KATASTROFA
A ako budem jos dalje laprdao i kad bi vam napisao ono sto znam i sto je stvarno istina digla bi se velika bura oko toga.
Mogu da vam iznasem sve redom imenom i prezimenom i da vam napisem ko je i kako zavrsio i to potkrepljeno dokazima.
Privatni fakulteti su nista drugo nego legalizovani kriminal prenesen sa drzavnih fakulteta !!!!!

Hej, pa to bi bilo interesantno! Imaš moju podršku!

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2008, 16:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
Harvester je napisao:
pelikan je napisao:
KATASTROFA

Hej, pa to bi bilo interesantno! Imaš moju podršku!

Takođe!

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2008, 16:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Naravno, ta podrška je za sada samo moralna i ne podrazumijeva da ti plaćamo kauciju ako završiš u zatvoru :wink:

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2008, 08:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Harvester je napisao:
Naravno, ta podrška je za sada samo moralna i ne podrazumijeva da ti plaćamo kauciju ako završiš u zatvoru :wink:

Sakupićemo pare i z akauciju ako treba :D

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2008, 08:08 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Nov 2002, 10:28
:D :D
ma taman ako zavrsim u zatvoru imacu vremena i mogu u zatvoru da ucim, u tom slucaju zavrsavam sve privatne fakultete u republici i to u ROKU !!!

Pametni ljudi se nikada nece zavaravati tim privatnim smecem sto im nude !!!
Pa sve i jedna srednja drzavna skola je daleko jaca od svih tih privatnih fakulteta!!!!
Ovaj jedan lik na forumu pise kako on na privatnom na jednoj godini ima 12 predmeta a ovi na drzavnom 7 hahahah smjesno do bola
A nece da kaze da je ovaj 1 ispit sa drzavnog jaci i tezi nego svih tih njegovih 12 ispita, ma sa 12 tezi nego svi ispiti sa njegovog privatnog zajedno.
Molio bi pametne ljude sa ovog foruma i studente drzavnih fakulteta da nenasjedaju na provokacije i hvalospjevke propalih studenata i losih djaka koji lafo studiraju na privatnim fakultetima..
Njima su samozvani profesori sa privatnih fakulteta isprali mozak i ubjedili ih kako oni kao studiraju teske nauke hehehehehhe.
Pa moja jedna dalja rodjaka upisala pravo na drzavnom faksu i nije mogla beknuti, vukla se par godina i mislim da ni jednog ispita nije dala, heheh upisala privatni i sad kao od jednom daje ispite heheheh cak ima namjeru i da Magistrira !!!!
He hehehe u kojoj su zabludi a apetiti su im toliko porasli da hoce i da MAGISTRIRAJU hehehehe.
I samo da kazem i ovo da su djeca jednog od vlasnika fakulteta narkomani ali bas u pravom smislu narkomani heheheh nisu mogli SUP skolu da zavrse kako treba a sad se pripremaju cak da predaju na tim privatnim faksovima heheheh
to je to oni kako kazu sami proizvode svoje kadrove hehehhehe
Cuj to fakultet skoluje svoga studenta pa ga ukljucuje u nastavu heheheh reprodukcija kadrova
To vam je isto kao da bi ja stalno jeo ono sto serem tako da mi ostala hrana nije potrebna !!!

PRIVATNI FAKULTETI NIKAD NIKAD NIKAD !!!!! NI U SNU

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2008, 08:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
heh pa profesori privatnih su ti u isto vrijeme profesori drzavnih fakulteta

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 559 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]