DJ-TC je napisao:
urbana_extravaganca je napisao:
А ти радиш за ДБ па си прислушкивао све те разговоре?
Ljudi koji su radili ili rade pričaju o tome. To nije tajna.
urbana_extravaganca je napisao:
Сматрам да је хомосекусализам болест као и леукемија а надам се да ће се наћи лек и за једно и за друго.
Kao što drug kaže, vidi se da ne znaš šta je to kad neko boluje. Za glupost nema lijeka.
Homoseksualnost je normalna stvar. Pitaj svog sveštenika. Traži mu da te odvede iza ikonostasa i pokaže, samo pazi da vas ne vide neke postarjele provincijske dame; neki ljudi još žive u iluzijama, ne bi da ih šokiramo, zar ne?
Pa daj dovedi nam te ljude pa neka i nama kazu. Ja evo prvi put cujem takve stvari od tebe.
Ovaj dole navod ne bih komentarisao jel svaki put kad covek pomisli da veceg idiota od tebe ovde nema, ti ga uspesno demantujes i nadmasis sam sebe. Mislim da ti je anarhizam opasno pomutio um pa izgleda vise ne mozes ni da doruckujes a da ne ispljujes klasne neprijatelje.
[quote]Da li si ti normalan? Poistovjećuješ smrtonosnu bolest kao što je leukemija s homoseksualizmom?! Vidi se da nikad nisi bio u situaciji da pored tebe neko bude bolestan. Poređenje je na nivou djeteta 7. razreda osnovne.
Nisam ništa veći građanin od bilo koga građanina svijeta. Pod ovo građanina podrazumijeva vaspitanog i kulturnog čovjeka, normalnih shvatanja. To znači da meni na ovom svijetu ne smeta niko ko ne ometa mene. Dakle, homoseksualci koji žele da žive svoj život i poljube se na ulici mi NE smetaju. Kako bi tebi bilo da ti neko brani da se ljubiš sa svojom curom/ženom? Možda to i ne radiš, al bar ti to nije zabranjeno. Prije samo pedesetak godina mladi su se sakrivali iza ćoška jer je bilo sramota vidjeti dvoje zaljubljenih ako nisu vjenčani. Sad na svakom koraku vidimo mlade koji se ljube po parku. I nije mi bitno da li su to 2 momka, 2 cure ili heteroseksualni par. Ako mi se gadi, neću gledat. Al ljudi ne trebaju da žive u strahu da će ih neko pretući jer su zaljubljeni. Ovo pretući govorim u globalu jer većina momaka mrzi pedere.
[quote="urbana_extravaganca"]
Bolest je bolest. Ona moze da bude teza i laksa ali u svakom slucaju treba raditi na tome da se pronadje lek za istu.
Sredina u kojoj ti boravis mozda drugacije gleda na to, ovde takve slucajevi nisu dobrodosli i ne vidim zasto bi takvi parovi sebe izlagali opasnosti izuzev ako bas nemaju zelju da im se nesto mozda desi.
Osvrnuo bih se jos i na organizatora ove parade. Gde su ti ljudi bili do sada i ciji su to znak cekali pa da bas sad kad dolaze izbori krene prica o paradi. Mada to ima smisla, idu izbori pa umesto da se diskutuje o tome kako ova kvazi drzava ne funkcionise, zasto je budzet federacije bankrotirao, zasto se zdravstvene ustnove u RS raspadaju, mi cemo da diskutujemo o gej pravima i gej paradi jer ipak to je jako bitna stvar za daljnji napredak ovog podrucja.