banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 14:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 147 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Sep 2008, 15:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
DJ-TC je napisao:
vb87 je napisao:
Umalo da propustim da te pitam- Jesi li opstio sa tim velikim procentom pa ti je poznato? 8)

Ne. Poznato je na osnovu prisluškivanja telefonskih razgovora još iz osamdesetih.

A ponekad "procuri" informacija a pedofiliji, kao o Pahomiju.

Ja lično nemam nikakve veze sa sveštenicima.

Za Pahomija i njegove pedofilske pasjaluke sam cuo. Medjutim, mozes li postaviti link kako bih procitao nesto o tim prisluskivanim tel. razgovorima? Zanima me kako je utvrdjen taj visoki procenat homoseksualaca medju njima. Evo i ja cu napisati da su Vasilije i Ceric u vezi i da ce se uskoro vjencati u Medjugorju, pa neka mi neko povjeruje...

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2008, 15:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Mamma:) je napisao:
e moj extra.. nije tebi lako, ama nikako.. :roll:

a to koliko sam ja u Svici i koliko imam pravo nesto da kazem u [b]svojoj zemlji koliko sam osjetila patnje za vrijeme rata pogotovo od tipova poput tebe[/b] (primitivaca) - to je moja stvar :wink: .. jarane, pobrini se za svoje stado svinja, a za tudje avlije se ne brigaj :wink:

nego, sve ce to jednog dana doci na svoje.. najkasnije kad jedan od vas dobije sina - mozda takvog "nastranog" ce vam doci iz g*** u vugla :D

Ти за време рата нису осетила ништа, јер овде ниси ни била. Сама си рекла да си у Цириху већ 21 годину. Простим математичким одузимањем 2008 - 21 = 1987
А рат је овде био од 1992 - 1995. Ја ту нигде између не видим 1987. годину.
Значи твоје мишљење у РС не вреди ни жижљива зрна грашка а ако узмем у обзир да си већ 21. годину у Швајварској онда имам право да оправдано сумњам да си ти већ одавно држављанин неутралне и кантоналне Швајцарске, тако да си ту у праву, у својој земљи имаш право да кажеш шта хоћеш. Видим питања и аргументе која сам ја написао ти да побијеш не можеш па онда опет о мени примитивцу. Добро, може и тако јер кад видим какви сте ви напредни ја ћу са задовољством да останем примитиван, али толико примитиван да бацем клетве по форуму као ви ипак никад нећу бити. :wink:

Citiraj:
Ne. Poznato je na osnovu prisluškivanja telefonskih razgovora još iz osamdesetih.

А ти радиш за ДБ па си прислушкивао све те разговоре?

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Poslednji put menjao Silvio Dante dana 09 Sep 2008, 15:58, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2008, 15:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2004, 10:48
urbana_extravaganca je napisao:

a to koliko sam ja u Svici i koliko imam pravo nesto da kazem u [b]svojoj zemlji koliko sam osjetila patnje za vrijeme rata pogotovo od tipova poput tebe[/b] (primitivaca) - to je moja stvar :wink: .. jarane, pobrini se za svoje stado svinja, a za tudje avlije se ne brigaj :wink:

nego, sve ce to jednog dana doci na svoje.. najkasnije kad jedan od vas dobije sina - mozda takvog "nastranog" ce vam doci iz g*** u vugla :D

Ти за време рата нису осетила ништа, јер овде ниси ни била. Сама си рекла да си у Цириху већ 21 годину. Простим математичким одузимањем 2008 - 21 = 1987
Значи твоје мишљење у РС не вреди ни жижљива зрна грашка а ако узмем у обзир да си већ 21. годину у Швајварској онда имам право да оправдано сумњам да си ти већ одавно држављанин неутралне и кантоналне Швајцарске, тако да ти у праву ту и својој земљи имаш право да кажеш шта хоћеш. Видим питања и аргументе која сам ја написао ти да побијеш не можеш па онда опет о мени примитивцу. Добро, може и тако јер кад видим какви сте ви напредни ја ћу са задовољством да останем примитиван, али толико примитиван да бацем клетве по форуму као ви ипак никад нећу бити. :wink:

Citiraj:

jojjj matereti skini mi se s'kicme.. ti si fakat Milan tarot.. eto dobro, gospodin si coEk - jel dobro?
horizont su ti Laktasi, jarane - maksimala ..
toliko od mene na ovoj temi, smorio si me, matere m' priznajem
odoh sad, vozdrica :wink:

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2008, 16:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

EiLeen je napisao:
Dobro, sad vidimo da imamo još zatucanih na ovom forumu. Lijepo je kad imamo različita mišljenja, zar ne? PA zašto onda ne možemo da shvatimo i različitu seksualnu orijentaciju? Ne, ne... To je taboo...
Moje mišljenje povodom gay pride-a (bio je i ovdje u Bologni u junu čini mi se):
Ne moraju da paradiraju da bi pokazali da su pederi. Jednostavno treba uvesti kaznu od 100 eura za verbalnu uvredu na javnom mjestu. Da ne govorim o fizičkom kontaktu. Kako su uveli kaznu za pušenje po kafićima... Pa tako fino i za pedere. Meni ne smetaju. Preksinoć su blizu nas na trgu sjedile dvije lezbejke i ljubile se 2 sata. Ja i drugarica smo prvo pomislile da nam nedostaju naši momci, nipošto da ih trebamo natući, ubiti, linčevati i sl. Bilo je i muškog društva tu noć. Nikom nisu smetale. Ljude boli k* i u tom je razlika između Balkanaca i stranaca.
P.S. Pedofili vole djecu, ali djeca ne vole pedofile.

Па добро ми смо овде заостали али интересантно је како ви који сте до јуче били међу тим заосталима а онда се неким путевима докопали Болоње, Цириха, Париза постадосте већи грађани тих градова него они који тамо већ генерацијама живе, рађају се и умиру...
Друго ја не видим ко је овде спомињао некаква линчовања и убијања изузев да ви напредни и модерни константно на силу те изразе подмећете нама назаднима. Ја кад бих хтео да линчујем једног хомосексуалца морао бих онда и да линчујем неког ко је оболео од рака или леукемије, тако да нема потребе да измишљаш.Сматрам да је хомосекусализам болест као и леукемија а надам се да ће се наћи лек и за једно и за друго. Ја нисам нигде споменуо да сам против хомосекусалаца (како да будем против неког ко је болестан) али сам против параде (као и сви остали овде). Јел ваш напредни мозак у стању да увиди ту разлику?

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2008, 16:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Значи твоје мишљење у РС не вреди ни жижљива зрна грашка а ако узмем у обзир да си већ 21. годину у Швајварској онда имам право да оправдано сумњам да си ти већ одавно држављанин неутралне и кантоналне Швајцарске, тако да ти у праву ту и својој земљи имаш право да кажеш шта хоћеш. Видим питања и аргументе која сам ја написао ти да побијеш не можеш па онда опет о мени примитивцу. Добро, може и тако јер кад видим какви сте ви напредни ја ћу са задовољством да останем примитиван, али толико примитиван да бацем клетве по форуму као ви ипак никад нећу бити. :wink:

Citiraj:

jojjj matereti skini mi se s'kicme.. ti si fakat Milan tarot.. eto dobro, gospodin si coEk - jel dobro?
horizont su ti Laktasi, jarane - maksimala ..
toliko od mene na ovoj temi, smorio si me, matere m' priznajem
odoh sad, vozdrica :wink:

Па ја јесам господин човек. :wink:
А што се мог хирозонта тиче, он је много шири и даљи него што ти мислиш.
Поздрав.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2008, 19:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06

Па добро ми смо овде заостали али интересантно је како ви који сте до јуче били међу тим заосталима а онда се неким путевима докопали Болоње, Цириха, Париза постадосте већи грађани тих градова него они који тамо већ генерацијама живе, рађају се и умиру...
Друго ја не видим ко је овде спомињао некаква линчовања и убијања изузев да ви напредни и модерни константно на силу те изразе подмећете нама назаднима. Ја кад бих хтео да линчујем једног хомосексуалца морао бих онда и да линчујем неког ко је оболео од рака или леукемије, тако да нема потребе да измишљаш.Сматрам да је хомосекусализам болест као и леукемија а надам се да ће се наћи лек и за једно и за друго. Ја нисам нигде споменуо да сам против хомосекусалаца (како да будем против неког ко је болестан) али сам против параде (као и сви остали овде). Јел ваш напредни мозак у стању да увиди ту разлику?

Da li si ti normalan? Poistovjećuješ smrtonosnu bolest kao što je leukemija s homoseksualizmom?! Vidi se da nikad nisi bio u situaciji da pored tebe neko bude bolestan. Poređenje je na nivou djeteta 7. razreda osnovne.
Nisam ništa veći građanin od bilo koga građanina svijeta. Pod ovo građanina podrazumijeva vaspitanog i kulturnog čovjeka, normalnih shvatanja. To znači da meni na ovom svijetu ne smeta niko ko ne ometa mene. Dakle, homoseksualci koji žele da žive svoj život i poljube se na ulici mi NE smetaju. Kako bi tebi bilo da ti neko brani da se ljubiš sa svojom curom/ženom? Možda to i ne radiš, al bar ti to nije zabranjeno. Prije samo pedesetak godina mladi su se sakrivali iza ćoška jer je bilo sramota vidjeti dvoje zaljubljenih ako nisu vjenčani. Sad na svakom koraku vidimo mlade koji se ljube po parku. I nije mi bitno da li su to 2 momka, 2 cure ili heteroseksualni par. Ako mi se gadi, neću gledat. Al ljudi ne trebaju da žive u strahu da će ih neko pretući jer su zaljubljeni. Ovo pretući govorim u globalu jer većina momaka mrzi pedere.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2008, 19:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Macr0 je napisao:
vim je napisao:

Primijetio sam da se zene ne bune protiv homoseksualizma toliko, ali vidim da vecina muskaraca poludi kad im se pomenu pederi. Zna li ko zasto je to tako? Da li su zene vise sklone homoseksualizmu kad ih manje napadaju?

Procentualno su zene sklonije tome. Sto ne znaci da su takve, jednostavno im se manje gadi, nego nama sa muskarcima.
Sam odnos izmedju dva muskarca ima karakter 'prljavog' i neprirodnog (za strejtere:)), dok se vecini zena nije problem poljubiti sa drugom zenom, pa cak i nesto vise... Stvar percepcije, a ne sklonosti, kad su zene u pitanju. Ako govorimo za muskarce, onda bas moras biti 'taj' da bi se bio u stanju ljubiti ili guziti sa drugim likom, hehe...

Da, recimo u BL vidjam cesto da se djevojke drze za ruke i setaju a pocesto i poljube kad se sretnu, dok muskarce ne. Kod nas je to kao normalno, dok u inostranstvu kad bi ih neko vidio da se drze za ruke odmah bi pomislio da su lezb.
Ali dobro kazes, po tome se vidi da su zene vjerovatno sklonije homoseksualizmu iako je broj muskih homoseksualaca veci, vjerovatno zato sto zene to ne iskazuju. A mozda je i isto, ne znam.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2008, 19:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2008, 21:34
alo bolan ljudi gdje je to normalno!da se dvije osobe istoga pola vodaju za ruku?!?
sta one(te osobe,muske ili zenske) kontaju'kako da produze vrstu,a ako je i produze na sta ce liciti taj njihov potomak!dokle ovo moze ici?!?cuj mi smo normala,ma nema tu nist" normalno!

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2008, 20:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Avg 2006, 17:24

Ljudi koji su radili ili rade pričaju o tome. To nije tajna.

Сматрам да је хомосекусализам болест као и леукемија а надам се да ће се наћи лек и за једно и за друго.

Kao što drug kaže, vidi se da ne znaš šta je to kad neko boluje. Za glupost nema lijeka.

Homoseksualnost je normalna stvar. Pitaj svog sveštenika. Traži mu da te odvede iza ikonostasa i pokaže, samo pazi da vas ne vide neke postarjele provincijske dame; neki ljudi još žive u iluzijama, ne bi da ih šokiramo, zar ne?

Провери обим злонамере непријатеља
и његову снагу о кремени брид своје.
— Oskar Davičo

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2008, 20:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

drug Stari je napisao:
alo bolan ljudi gdje je to normalno!da se dvije osobe istoga pola vodaju za ruku?!?
sta one(te osobe,muske ili zenske) kontaju'kako da produze vrstu,a ako je i produze na sta ce liciti taj njihov potomak!dokle ovo moze ici?!?cuj mi smo normala,ma nema tu nist" normalno!

Nije normalno, ali u B Luci a i drugim gradovima BIH kad izadjes u grad sresces bar nekoliko parova djevojaka koje se drze za ruke i nikome to nije cudno. :roll:

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2008, 22:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

DJ-TC je napisao:

Ljudi koji su radili ili rade pričaju o tome. To nije tajna.

Сматрам да је хомосекусализам болест као и леукемија а надам се да ће се наћи лек и за једно и за друго.

Kao što drug kaže, vidi se da ne znaš šta je to kad neko boluje. Za glupost nema lijeka.

Homoseksualnost je normalna stvar. Pitaj svog sveštenika. Traži mu da te odvede iza ikonostasa i pokaže, samo pazi da vas ne vide neke postarjele provincijske dame; neki ljudi još žive u iluzijama, ne bi da ih šokiramo, zar ne?

Pa daj dovedi nam te ljude pa neka i nama kazu. Ja evo prvi put cujem takve stvari od tebe.

Ovaj dole navod ne bih komentarisao jel svaki put kad covek pomisli da veceg idiota od tebe ovde nema, ti ga uspesno demantujes i nadmasis sam sebe. Mislim da ti je anarhizam opasno pomutio um pa izgleda vise ne mozes ni da doruckujes a da ne ispljujes klasne neprijatelje.

[quote]Da li si ti normalan? Poistovjećuješ smrtonosnu bolest kao što je leukemija s homoseksualizmom?! Vidi se da nikad nisi bio u situaciji da pored tebe neko bude bolestan. Poređenje je na nivou djeteta 7. razreda osnovne.
Nisam ništa veći građanin od bilo koga građanina svijeta. Pod ovo građanina podrazumijeva vaspitanog i kulturnog čovjeka, normalnih shvatanja. To znači da meni na ovom svijetu ne smeta niko ko ne ometa mene. Dakle, homoseksualci koji žele da žive svoj život i poljube se na ulici mi NE smetaju. Kako bi tebi bilo da ti neko brani da se ljubiš sa svojom curom/ženom? Možda to i ne radiš, al bar ti to nije zabranjeno. Prije samo pedesetak godina mladi su se sakrivali iza ćoška jer je bilo sramota vidjeti dvoje zaljubljenih ako nisu vjenčani. Sad na svakom koraku vidimo mlade koji se ljube po parku. I nije mi bitno da li su to 2 momka, 2 cure ili heteroseksualni par. Ako mi se gadi, neću gledat. Al ljudi ne trebaju da žive u strahu da će ih neko pretući jer su zaljubljeni. Ovo pretući govorim u globalu jer većina momaka mrzi pedere.
[quote="urbana_extravaganca"]

Bolest je bolest. Ona moze da bude teza i laksa ali u svakom slucaju treba raditi na tome da se pronadje lek za istu.
Sredina u kojoj ti boravis mozda drugacije gleda na to, ovde takve slucajevi nisu dobrodosli i ne vidim zasto bi takvi parovi sebe izlagali opasnosti izuzev ako bas nemaju zelju da im se nesto mozda desi.
Osvrnuo bih se jos i na organizatora ove parade. Gde su ti ljudi bili do sada i ciji su to znak cekali pa da bas sad kad dolaze izbori krene prica o paradi. Mada to ima smisla, idu izbori pa umesto da se diskutuje o tome kako ova kvazi drzava ne funkcionise, zasto je budzet federacije bankrotirao, zasto se zdravstvene ustnove u RS raspadaju, mi cemo da diskutujemo o gej pravima i gej paradi jer ipak to je jako bitna stvar za daljnji napredak ovog podrucja.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2008, 22:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Ovo je forum i svi imamo različita razmišljanja, te diskutujemo o raznim temama.
Ovo za bolest nema više smisla komentarisat, dovoljno si rekao. eod

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2008, 22:51 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 18 Jun 2008, 11:10
@urbana_extravaganca: "Луд је само онај чија се лудост не поклапа са лудошћу већине."
Надам се да ти је IQ негдје око 100 па ћеш схватити због чега сам цитирао Бекета.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2008, 09:00 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Apr 2008, 22:41
Rakun_Slavko je napisao:
Hendrix je napisao:
bilo bi super kad bi pederbal bio u Banjaluci. Izgotivili bi se i pederi a i banjalucka pijana raja sa flasama i motikama,kamenjem u rukama. Bilo bi tu i krvi ... Treba Banjalucanima dati oduska i da se izgotive...

Da se izgotive kao na postavljanju temelja za Ferhadiju? Na sramotu sto su srusili jednu od najlijepsih i najstarijih gradjevina u BiH, i da sprijecavaju obnovu?
Homofobizam je, isto kao fasizam/nacizam, jebena bolest, i to jedna od najodvratnijih bolesti od koje ljudska dusa moze da oboli, a vidim ovde ima plodno tlo...
Stvarno ste jadni, vi urbani likovi i extravagance, vratiti se na svoje selo i budite svinjogojci, ocigledno nije za vas urbana sredina gdje ima puno (razlicitih) ljudi i pojmovi normalnog suzivota.

Halo ???? Kao sto primjecujem ovde se prica bas udubila. R. Slavko , i sam znas da bi se ovo desilo u Banjaluci ako bi dopustili gay paradu , a ja licno nemam nista protiv njih i ovo sto sam napisao je cista zajebancija . i oni su ljudi , doduse malo drugaciji , ali ljudi .

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2008, 09:03 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Apr 2008, 22:41
a druga stvar , kladim se kada bi se desio takav festival da bi dosli zbog frke najvise omladina od 12 - 18 godina .

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2008, 09:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Smetaju vam pederi a smece u kojem zivite vam ne smeta?! :-?

I ponovicu opet, kad se dvije cice lizu onda je to super sexy i super mocno. Licemjeri!!

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2008, 09:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Pederi, ah ti pederi...
Nikako da im stanemo u kraj...
Nema veze, ionako će pederluk za stotinjak godina biti ispravna seksualna orijentacija, dok će hetero biti taboo kao što je gay danas... Pa će možda i nas ovako istrebljivati...

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2008, 10:07 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 10 Sep 2008, 09:13
ma te parade ne treba nigdje dozvoljavati, ni u Zgrebu, ni u BG, pa ni u Sarajevu. Nemam nista protiv homoseksualizma, ali nema potrebe za tim paradiranjima i isticanjima seksualnosti.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2008, 10:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 12:22
ajkula je napisao:
kad se dvije cice lizu onda je to super sexy i super mocno

Mnjam,mnjam gdje je ta parada :D :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2008, 10:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
kad se dvije cice lizu onda je to super sexy i super mocno

Meni je odvratno i jedno i drugo.

Filozofija...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 147 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]