Mamma:) je napisao:
urbana_extravaganca je napisao:
Видим пуна вам тастатура Европе и толеранције. Колико вас је имало прилику да изађе у "Европу" и да види нешто од те тзв. ЕУ. Тамо је као нормално да се одржавају геј параде? Јесте, али јуче. Одржавају се под масом полиције управо из разлога што је већина против тога. Тамо гејеви одају по улуци држећи се за руке вероватно. Ето,мораћу да вас разочарам, нема ни тога.
izvini, al' gdje ti zivis? vidim opet si se upalio k'o kutnjak - nemas bolan potrebe
Ja na primjer zivim u Svicarskoj, u Cirihu vec 21 godinu.
Ovdje se vec dugo godina odrzava Christopher Street Day - znaci, gay parada.
Ne sjecam se da je ikad bilo nekih problema, posebno da je policija morala agirati.
U Evropi postoje osim drzavnih parada poput ove CSD i druge parade poput EuroPride koja se odrzava vec od 1992. godine. Evo ti i lista gdje su se dosad odrzavale:
Die Austragungsorte der EuroPride:
2009: Zürich
2008: Stockholm
2007: Madrid
2006: London
2005: Oslo
2004: Hamburg
2003: Manchester
2002: Köln
2001: Wien
2000: Rom
1998: Stockholm
1997: Paris
1996: Kopenhagen
1994: Amsterdam
1993: Berlin
1992: London
Slika koju ti pokazujes, je sa parade koja se moze komotno uporediti sa Street Parade ili Love Parade koje se vec duze godina odrzavaju u Njemackoj ili Svici na primjer. To su ti nesto kao Techno Party, mada ima i druge vrste muzike i nemaju nikakve veze sa homoseksualcima.
evo ti jedna slicica sa Street Parade iz Ciriha:
http://bp0.blogger.com/_xMIReU1SKME/Rpp ... arade2.jpgimam osjecaj da ti curi iz usta, ha?
nego, ti si meni isti jedan covjek kojeg sam poznavala iz BL. I kad nekog hvali on to radi s podsmjehom, tako valjda naucen, otac mu je dominiro majku , dolazi iz takvog kraja gdje uvjek moras da kritikujes da ne bi tebe kritikovali. Taj ne zna za lijepu rijec
hajde, samo opusteno, nece tebi niko nista, samo razmjenjujemo misljenja - to ti je ona demokracija gdje svako ima pravo na svoje misljenje i smije je javno iznijeti.
Pozdravcic

Нађох сад времена да ти мало подробније одговорим.
Да видимо ти живиш у Цириху (каква је вода у Циришком језеру? Ладно ал стандард,а?), и имаш сваке године геј параду (што је у принципу исто као и тзв. љубавна парада). Супер за тебе. Па још кажеш како полиција то не обезбеђује (што је ноторна неистина), па онда још кажеш како то има и у Паризу, Лондону, Риму...
Да ли сад значи ако то има у Паризу и Лондону да мора да буде и овде?
Ја разумем кад ови који су за ЕУ стреме да уведу овде економске стандарде ЕУ али ко је то одлучио да су друштвене норме које долазе из Лондона и Париза боље него ове које постоје у БГ, НС или БЛ?
Ја лично мислим да су наше много боље и здравије.
Захваљујући таквима попут вас наша деца данас на телевизији могу да виде овакве сподобе:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/e ... zis101.jpgИначе мораћу да те разочарам. Моја породица је једна сасвим нормална и обична српска породица. На твоју велику жалост пијани отац не бије мајку јер му је вечера била хладна. Извини што сам изневерио твоја очекивања па би тако ову моју "назадност" могла да припишеш тешком детињству.
Још бих да те подсетим да ми одговориш на питање
да ли је педофилија болест?Даље мало бих посветио пажње дискусији овде, чисто да разјаснимо неке ствари.
Овде
нико није рекао ништа против самих хомосексалаца али јесте против параде. Такође су сви мање више то и образложили а да притом никог од ових који су дали подршку паради нису увредили. Ови који бране параду су европски људи модерних схватања (ја сам дете са села, сељак човек (крив сам, судите ми)) а приликом дискусије су ничим изазвани другу страну назвали фашистима, нацистима, сељацима (опет против села и сељака а када треба мало јаја, кајмака и сланине ваља отићи код родбине на село,а?), свињогојцима а славкан би да ме пријави полицији (краљу мој

). Ја бих да питам вас модерне Европљане да ли је то модерни европски језик који користе ервопски људи моредних схватања и хоћемо ли и ми свињогојци имати право да га користима?