Ja volim pse....imam tri psa...drzim ih na vikendici, a ja zivim u stanu,nevjerujem da bi u stanu ikada držao psa, to mi je nekako prljavo bezobira na sve.
Kod mene u zgradi bas dosta komsija ima psa (voda i struja se ne placaju, ali vazno da je pas tu)....sve fini psici, ugavnom rasni, iscesljani, cisti....
Svi ih izvode na dve livade koje okruziju zgradu, da napomenem izvode ih svaki dan po dva puta....
Svaki od tih pasa zapiša klupu (banderu,žbun...) i posere se na livadu, vlasnici da to kupe ni ne pomisljaju....
Sad sracunajte koliko se toga nakupi iz dana u dan i kroz koliko govana, pisalina, bakterija ja treba da prodjem prelazeci livadu na svom putu do automobila???
Inace, volim životinje ali ipak trebalo bi to malo regulisati, gdje se psi izvode, gdje se pustaju sa lanca, gdje se vode sa brnjicom, a gdje bez i sl....
Glupo je da se u parku pustaju psi....pa ajde kad nema djece i nekako, ali psa pustiti medju djecu-prvo je opasno, a onda sve ostalo...
Do sada sam imao nekoliko pasa, različitih rasa, sve umiljate životinje, ali da razsjasnimo nesto: životinja je životinja!!!
A ljudi koji pisaju po haustorima, drveću, parkovima zaslužuju posebnu temu.
Citiraj:
I meni! Sjednem na klupu a ispod mojih nogu citava hrpica cikova- smrad je nepodnosljiv. U kaficima svi puse, a tamo negdje iz tog dima izbija mama sa malom bebom! A, to ne smeta? To je zdravo? Jao, jao....
Slažem se!
Citiraj:
Ako je dete malo pored njega je roditelj da ga preusmeri. Ako je dete vece pa ide bez pratnje roditelja, onda je valjda bila duznost roditelja da ga na vreme nauce sta se se trpa u usta.
Pa ne mora djete staviti pseće govno u usta da bi dobilo neku bakteriju ili zarazu....Dlake, pišalina, pljuvacka, razne bubetine koje se ljepe po psima....a o tome da pas prilikom trcanja pokupi djete ili ga ne daj bože ugrize ne treba ni govoriti....