banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 17:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Avg 2008, 15:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Док се у Хрватској ово обележава као празник победе Срби из Крајине дочекују још једну годину у избеглиштву, по колективним центрима, итд.
У Бг-у је нека тзв. влада РСК правила неке протесте и позивала на план З-4 али јасноје и највећем лаику да је то данас будалаштина.С друге стране Хрвати јавно исмевају српске жртве а Срби и Србија ћуте. Зашто Србија није покренула процес пред Међународним Судом Правде у Стразбуру по тужби за геноцид (а може по истој основи и за 2. светски рат)?Шта је Србија урадила да помогне тим људима,да их збрине?Зар је Србија једина која жути зарад неких добросуседскох односа?Боље да ћутимо него да се Стјепан наљути...
Стварно смо пали ниско.

Вечна слава страдалима у Олуји и Бљеску.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2008, 18:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2006, 09:59
гледам јуче сенадера како се смије на питање да ли ће се извинути за Српске жртве у прогону становника РСК, ладно се човијек смије и говори да у тим акцијама ни један србин није убијен од стране хрватске војске..... па не могу да вјерујем... а онај идиот тадић се извињава свима..... о мајко мила докад ће нас више кретени као што је тадић срамотити и понижавати.....

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2008, 21:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
najsramotnije je to sto nije isti tretman izmedju krajine i srebrenice, oboje su bile zasticene?! un zone, pa za jedne zrtve svijet vrishti a za druge "gledaju u pod" a zrtve su zrtve, zar ne? tacno je da srbija i mi sami mozemo poduzeti nebrojeno koraka da istina ispliva, ali je tacno i to da licemjernija politicka elita planetom nije hodala, na celu sa amerikom i nashim "istorijskim" saveznicima brit. i fra.(fasisticku njemacku razumijem...)

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2008, 22:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Dobili su propagandni rat+sto su imali u svetu jaci lobi od nas,ali neka,sve ce se to jednoga dana vratiti

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2008, 22:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 21:59
Neka je laka zemlja svim onima koji su izgubili zivot u "oluji.".Da sam u BL,licno bih upalio svjecu za nevine ljude.....Na zalost poraz za jedne slavi se kao pobjeda drugih.Ali nemojte mjesati sad Srebrenicu s Krajinom......

Poslednji put menjao kaco dana 05 Avg 2008, 22:41, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2008, 22:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
kaco je napisao:
Neka je laka zemlja svim onima koji su izgubili zivot u "oluji."..Na zalost poraz za jedne slavi se kao pobjeda drugih....

Na zalost Komsic cestita Hrvatima "pobjedu" nad Srbima...nemo's vjerovati kakav idiotluk od drzave...

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2008, 22:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
kaco je napisao:
Neka je laka zemlja svim onima koji su izgubili zivot u "oluji."..Na zalost poraz za jedne slavi se kao pobjeda drugih....

Na zalost Komsic cestita Hrvatima "pobjedu" nad Srbima...nemo's vjerovati kakav idiotluk od drzave...

Da bas sam to veceras slusao,KATASTROFA

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2008, 22:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

kaco je napisao:

to ti je reformiran komunista-sdp.mile naspram njih izgleda kao mirotvorac.da taj komshic ima imalo mozga, nikad nebi nesto slicno izjavio.fala forumskoj slobodi i demokratiji pa mogu slobodno napisati da je predsjednik predsjednishtva bih najobichniji retardirani majmun koji je mogao iz postovanja prema mrtvoj djeci na grmechkoj cesti i lesevima na traktorskim prikolicama zachepiti svoju usranu gubicu,jebem mu mamu komunistichku u usta :angry4: izvinjavam se na neprimjerenom rijecniku, taj sam period bas tesko "prezivio"

Poslednji put menjao manitu uci da svira dana 05 Avg 2008, 22:56, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2008, 22:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 21:59
kaco je napisao:

Komsic je jedini politicar na nasim prostorima kojeg sam smatrao normalnim i nemogu shvatiti tu danasnju izjavu...Ostao mi onaj reziser Tanovic i njegova partija ako i on ne zajebe sta...Postovanje..

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2008, 23:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

kaco je napisao:
Neka je laka zemlja svim onima koji su izgubili zivot u "oluji.".Da sam u BL,licno bih upalio svjecu za nevine ljude.....Na zalost poraz za jedne slavi se kao pobjeda drugih.Ali nemojte mjesati sad Srebrenicu s Krajinom......

zbog chega? ima li ikakve razlike sem u broju nastradalih?hoces da ti pisem o danima i mjesecima iza oluje, kad su zive starce i nemocne spaljivali u kucama, odsjecali ekstremitete i izivljavali se na zarobljenima, odsjecali prste,ushi sa mrtvih a od potonjih pravili privjeske.istina je svima bolna, pa ako ja priznam tvoju, zasto ti mislis da moja nije tacna?

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2008, 11:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Uvjek će tako biti.
Sva srpska stradanja su majorizovana dok se muslimanska i hrvatska na sva usta pominju.

I uvjek ''ne možeš to dvoje porediti''
ccc

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2008, 14:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

kaco je napisao:
kaco je napisao:

Komsic je jedini politicar na nasim prostorima kojeg sam smatrao normalnim i nemogu shvatiti tu danasnju izjavu...Ostao mi onaj reziser Tanovic i njegova partija ako i on ne zajebe sta...Postovanje..

Комшић је био и остао неопевани мајмун.На крају крајева па њему ни припадници његовог народа не верују јер је за време рата био у Армији БиХ, тако да муслимани сад имају два представника у председништву.
Иначе на годишњицу Сребренице се у страним медијима писало и причало нашироко о томе,о Олуји нико ни слова...

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2008, 19:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...komso se malko popeo previsoko...al kad padne...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2008, 00:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

..i da, totalno nezapazeno proshao je demant vjesti koja je prije dva dana bila na dnevniku i na naslovnim stranama"tiska": nije srbin " divljacki" oskrnavio spomenik na ovcari ( tzv.domovinske zahvalnosti) ispisavshi "cirilicna" cetri es i "ovo je srbija", nego "razvojaceni branitelj hrvatske nacionalnosti",katolik i vjernik (kakav? triput zdravo marijo pa kolji srbe,eto kakav..) koji je zelio da skrene paznju na svoju "toboze" tesku situaciju.
..da ovo vec nisam vidjeo i da nece biti i iducih godina, rekao bih da za hrvatsku ima shansi..ovako, jao onome ko ih ne zna...

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2008, 16:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Војвода Мишић је још давно знао да нема већих подлаца од Хрвата.Само је осталима било потребно дуго да прогледају а неки још увек нису.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2008, 14:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2004, 10:48
manitu uci da svira je napisao:
..i da, totalno nezapazeno proshao je demant vjesti koja je prije dva dana bila na dnevniku i na naslovnim stranama"tiska": nije srbin " divljacki" oskrnavio spomenik na ovcari ( tzv.domovinske zahvalnosti) ispisavshi "cirilicna" cetri es i "ovo je srbija", nego "razvojaceni branitelj hrvatske nacionalnosti",katolik i vjernik (kakav? triput zdravo marijo pa kolji srbe,eto kakav..) koji je zelio da skrene paznju na svoju "toboze" tesku situaciju.
..da ovo vec nisam vidjeo i da nece biti i iducih godina, rekao bih da za hrvatsku ima shansi..ovako, jao onome ko ih ne zna...

Manitu, bila sam tih dana na moru u Hrvatskoj i vjeruj mi da su gotovo sve dnevne novine pisale o tom dogadjaju. Cakstavise su prikazali sliku doticnog bolesnika.

Mislim da je u BiH najveci problem globalizacija. Svi se zgrazavaju na torove, a sami druge tjeraju u iste.
U Istri mi covjek prica (rodjeni Puljanin) kako je u Dalmaciji na*ebao samo zato sto je imao registraciju Pule na autu. Frajer mu prisao i otkinuo retrovizor deruci se na njega da je stara komunjara. U centru Pule na zidu grafitima napisao neko "Ubij Purgera".. Da bolesnika ima, ima i to svugdje.
Ne mozes pricati da su svi Hrvati isti, kao ni Srbi ili Bosnjaci, jer to jednostavno nije tako.

Srela sam i mladi bracni par iz Beograda koji su mi pricali kako ne podnose da im se bosanski Srbi mijesaju u zivote sa svojom bolesnom radikalnoscu. Citiram: "ljudi su siti ratnih heroja koji to nisu, treba nam zivot u zdravoj atmosferi i bez razmisljanja smijem li preci granicu da me neko ne ostampa cetnikom, jer to nikad nisam bio, a Bog zna da to nikad necu ni biti - sve sto me interesuje je moja porodica." Ispljuvao se po radikalima, nema dalje i sam kaze da kroz Beograd puse skroz drugi vjetar kako su izbjeglice (pretpostavljam da misli na bosance) dosle.

Summar summarum - normalnom covjeku ne treba nista do normalnog/lagodnog zivota.. je*o puske, ordene, heroje koji to nisu.. daj da zivim i da to isto osjetim.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2008, 15:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mamma:) je napisao:
manitu uci da svira je napisao:

Manitu, bila sam tih dana na moru u Hrvatskoj i vjeruj mi da su gotovo sve dnevne novine pisale o tom dogadjaju. Cakstavise su prikazali sliku doticnog bolesnika.

Mislim da je u BiH najveci problem globalizacija. Svi se zgrazavaju na torove, a sami druge tjeraju u iste.
U Istri mi covjek prica (rodjeni Puljanin) kako je u Dalmaciji na*ebao samo zato sto je imao registraciju Pule na autu. Frajer mu prisao i otkinuo retrovizor deruci se na njega da je stara komunjara. U centru Pule na zidu grafitima napisao neko "Ubij Purgera".. Da bolesnika ima, ima i to svugdje.
Ne mozes pricati da su svi Hrvati isti, kao ni Srbi ili Bosnjaci, jer to jednostavno nije tako.

Srela sam i mladi bracni par iz Beograda koji su mi pricali kako ne podnose da im se bosanski Srbi mijesaju u zivote sa svojom bolesnom radikalnoscu. Citiram: "ljudi su siti ratnih heroja koji to nisu, treba nam zivot u zdravoj atmosferi i bez razmisljanja smijem li preci granicu da me neko ne ostampa cetnikom, jer to nikad nisam bio, a Bog zna da to nikad necu ni biti - sve sto me interesuje je moja porodica." Ispljuvao se po radikalima, nema dalje i sam kaze da kroz Beograd puse skroz drugi vjetar kako su izbjeglice (pretpostavljam da misli na bosance) dosle.

Summar summarum - normalnom covjeku ne treba nista do normalnog/lagodnog zivota.. je*o puske, ordene, heroje koji to nisu.. daj da zivim i da to isto osjetim.

pricha ti pije vode ukoliko pacifizam ima ekvivalent na svim stranama, a da li je tako? i ja se srecem sa raznim mladim i ne-mladim parovima i nije problem u pojednostavljivanju i globalizaciji. mozemo na ovu temu do sutra, ja nisam shovinista i lako se nosim sa "umjetnim" tretmanima, vidim, nisi ni ti. nemoj me pogresno shvatiti, pishi na ovj nacin na sa-x ili nekom cro forumu pa ce ti se javiti 300 gori' manitua.igrom slucaja srecem se sa mnogo,mnogo svijeta i ako hoces ocjenu na skali od 1 do 10 najpozitivnije o suzivotu razmisljaju srbi-8,muslimani 6-7,hrvati 4-5. to je tako i vec dugo se odnos ne mijenja.sad bi srpski nacionalisti rekli da to nije dobro a i ja bi ih podrzao u tom smislu jer zasto da ruku pruzaju osmorica sestorici ili manje? samo ekvivalent pa makar sve otishlo u 3 pm...
i ja mogu biti ovakav, a onaj koji je po tebi "gori" od mene ,neka ostane takav-ja ga poshtujem jer razlog postoji.definitivno.

da se vratim na razlog tvog javljanja: tacno je da je to objavljeno ali evo kako: vjest o skrnavljenju u dnevniku i na naslovnim stranama, a vjest da je to uradio hrvat na 4-vrtoj strani Jutarnjeg lista u pasosu 5cmx3cm sa slikom velicine onoj na l.k.kada je vec propagandni efekat uradio svoje i kad su se komsije koje pokusavaju naci suzivot ponovo zamislile...
jel' ti mene shvatash?
ja tu propagandnu mashinu veoma dobro poznajem i zato nisam nishta slucajno ili bez osnova napisao.jebesh takvu pravdu..

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2008, 15:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:

И шта још каже млади пар ЛДП-оваца на турнеји по вољеној им Хрватској? :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2008, 15:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2006, 09:59
urbana_extravaganca je napisao:
Citiraj:

И шта још каже млади пар ЛДП-оваца на турнеји по вољеној им Хрватској? :lol:

:lol: :lol: :lol: царе....
и некако ме боде ово босански срби..... ма 100% су чедини....

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2008, 21:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...postoje li jos koji srbi osim bosanskih...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]