banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 13:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 240 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2003, 13:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
ventilator je napisao:
Ljudska seksualnost se krece od iskljucivo heteroseksualne - do iskljucivo homoseksualne,a cijeli spektar predstavlja prirodnu dimenziju ljudske seksualnosti!!!

Čime ovo potkrepljuješ?

ventilator je napisao:
Svrha je mozda ravnoteza i sprjecavanje pretjeranog razmnozavanja,a mozda i nesto pedeseto...

A možda svrha i ne postoji?

ventilator je napisao:
Licemjerje je to sto ti tvrdis :"Svrha seksa jeste razmnožavanje i to je jedina uloga seksa." a onda bi se petljao sa ovcom,sto ti ne moze pomoci razmnozavanju...

Nisi me shvatila. Nemam ja želju da se spetljam sa ovcom, ali smatram licemjernim što u nekim zemljema zakon čovjeku dopušta da vodi ljubav sa osobom istog pola, a ne dopušta sodomiju. Jer, objektivno, mislim da nema razlike. Životinje ne pristaju ni da ih ubijemo i pojedemo, pa zašto bismo ih pitali za pristanak što se tiče seksa. Životinje nemaju pravo glasa. Valjda ćeš se složiti.

ventilator je napisao:
Licemjerje je i to sto nisi citirao moje misljenje o pedofiliji i nekrofiliji vec se poigravas rijecima...

Ja samo želim da uvidiš da tvoje mišljenje o nekrofiliji i sodomiji nije mišljenje, već utisak. I meni se to dvoje gadi, ali to nije objektivan razlog da nešto zabranimo. Slažeš se?

ventilator je napisao:
Ne branim ja tebi da budes zaljubljen u svoju ovcu,samo naprijed,voli je...
Ja samo rekoh da je moje misljenje da se homoseksualnost ne moze porediti sa nekrofilijom,silovanjem,zlostavljanjem maloljetnika,zoofilijom iz vec navedenih razloga,ali ako treba ponoviti nema problema...
Dakle,razlika je u pristajanju (svjesnom) na seksualni cin.
Sve nabrojano je sex bez svjesnog pristanka partnera na seksualni odnos u realnom vremenu odvijanja samog cina,sem homoseksualnih odnosa!
Sto se tice zivotinja moze se reci da se tu niko ne buni,tj. odbija sex.
Ali niko ni ne pristaje!Jedino ako neko od zoofila ne zna 'zivotinjski jezik' iliti nemusti. :roll:
A uz to za shvatanje dobrovoljnog kao takvog,potrebno je da strana koja pristaje na taj cin bude u stanju pune svijesti.
Znaci ako ti spavas sa osobom od 25 godina koja je recimo mentalno retardirana,njeni te roditelji hladno mogu strpati iza resetaka.Jer ona nije znala sta radi,ti jesi znao i sta radis,kao i da ona to ne zna i zloupotrijebio si njeno neznanje.

Ali ja razdvajam silovanje i pedofiliju od sodomije i nekrofilije (uz pristanak).

----------------------------------------------

Hajde da se za trenutak udaljimo od ovih gadnijih perverzija...
Kakav je tvoj stav što se tiče seksa između istopolnih rođaka, npr. oca i punoljetnog sina ili dva rođena brata? Želim tvoj objektivan odgovor. Da napomenem: postoji objektivan razlog za zabranu seksa između rođaka različitog pola, ali ne postoji objektivan razlog za zabranu seksa između istopolnih rođaka. Osim ako ti ne znaš neki?

Poslednji put menjao Not now, John! dana 13 Jan 2003, 13:29, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2003, 13:28 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 11 Sep 2002, 10:32
Hahaha, ljubi bliznjeg svog, ha? Pa nije ti ta losa burazeru. Ko ce kome ako nece svoj svome? Hahahahahaha. Joj jeste ba postali perverznjaci, sta vam je? A ja mislio ovdje samo fina omladina, eh.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2003, 13:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 02 Jul 2002, 21:11
Ne, Flightatt... Palim se na heterosexualne muskarce...
Ali, volim da se zezam i pomalo provociram...
Ne zamjeras, nadam se...
Eh da, kad us homosexualci u pitanju, volim da procitam pricie o njima...
Ali, volim da citam i sve ostale pricice i sl... :)
Hvala za dogodovstine sa nasim "zvijezdama"... :lol:
Ovo za Brenu, nije me nimalo iznenadilo... Igrom slucaja, od nekadasnje dadilje, cula sam par stvari o njoj, koje se upravo slazu s onim sto si i ti naveo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2003, 13:32 
Pripravnik
Pripravnik

Jooooj, ko bi pomislio da je Brena Sado-Mazo, hahahahahah? Sramota brate... Sramota....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2003, 13:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ma, nije BDSM, vec obicna mahalusa...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2003, 13:58 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Jan 2003, 11:53
Not now, John - pa lako je izdvojiti segmente koji tebi odgovaraju. Pitam se zasto nisi argumentovao cijeli koncept mog izlaganja ?! Mislim da replika s moje strane nije potrebna, posto je u izlaganju iz kog si izvadio samo segment vec dovoljno receno.
Na tvoje pitanje; Svako je normalan ? DA - svako je normalan u okvirima svojih licnih normi i shvatanja normalnosti. Za tebe je homoseksualnost nenormalna, za mene pak nije - dakle DEGUSTIBUS NON EST DISPUTANDUM !!! Ili ces mi sad poceti s citiranjem etickih normi ponasanja ?
Dali je sodomija tvoje pravo ? Pa sve zavisi od tebe samog, ukoliko je ona za tebe normalna, neophodna da bi zadovoljio svoje potrebe ... Pitao si me i ovo :
Zar ne misliš da homoseksualci ne čine nasilje nad savješću protivnika homoseksualizma? Slabi su ti ovi argumenti...
Ma objasni mi molim te, kako ja to cinim nasilje nad tvojom savjescu ?

:evil:

flightatt

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2003, 14:01 
Pripravnik
Pripravnik

Ma jebes ga u tintaru, covjece... Hahahahahaha

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2003, 14:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Jan 2002, 01:00
Uopste mi nije jasno sta zelite ovde da postignete ubjecujuci jedne druge, praveci neku filozosko-sociolosku expertizu :lol: :wink: :lol:

Samo cu da dam neke konstatacije iz svog ugla...

Potpuno je jasno da je homosexualizam nesto sto nije prirodno, jer da je tako zivot na zemlji, ne bi nastao u obliku muzijaka/zenke, tj. muskarca/zene, postojao bi jedan pol.
Priroda, ljudski organizam je doveden do savrsenstva, sve kockice se savrseno uklapaju, znaci prirodno je samo jedno muski pol/zenski pol!
Sve ostalo je devijacija!

Porediti zivotinje kao argument i pravdati homosexualizam sa time,je po meni malo bljutavo, zivotinje to rade nagonski,a covjek je ipak na stepenici vise, zahvaljujuci toj asocijativnoj zoni kore mozga, koja je svojstvena samo covjeku!
Covjek zna sta zeli, kad,zbog cega, skim, koliko, a zivotinja ima samo nagon itd...
Prema tome, degutantno je traziti argumente u zivotinjama. :o

Ono sto je zabranjeno, neobicno,to neke privlaci...
Onaj ko uziva u homosexualnim odnosima ,neka uziva,ali neka ne paradira pred drugim normalnim ljudima, jer mene grozi scena da vidim po ulici dvojicu muskaraca/zena u snaznom ljubavnom zagrljaju, poljupcu ili necemu drugom. To su losi primjeri za djecu u kriticnim periodima odrasanja.Takodje, miilim da se homosexualnim parovima ne bi trebalo dozvoliti usvajanje djece,jer to nije zdrava sredina za rast, razvoj i vaspitanje.

Onaj ko smatra da je svrha sexa samo razmnozavanje, mislim da jos mnoge stvari nije shvatio!! :o

Pojam perveznog je takodje individualan. Meni su perverzni: homosexualci,bisexualci,transexualci,sado-mazo i slicni .
A mozda je njima bas nesto perverzno sto meni nije....
Pravila, zabrane i slobode u ponasanju u krevetu ne mogu da postoje od nekog drugog, mogu da postoje samo od tih koji su u krevetu! :wink: :wink:

Ja sam rekla da je homosexualnost ne moguce iskorijeniti,zato loziti se na to da ce se svi pederi, lezbejke i slicni poubijati nekim "hiltovkama", spaliti na lomaci,otrovati i slicno. Ti koji tako misile su po meni zaostaci srednjevjekovnog vremena.

Mislim da nasa sredina jos nije dorasla da legalizuje homosexualizam i ja se nadam da nece, jer bi to znacilo omoguciti im da sklapaju brak, usvajaju djecu, a protiv toga sam.
Slozicu se ovdje sa Not now, John! kad kaze da sve ono sto se povecava, sto je ucestalo u nasem drustvu ne treba legalizovati! Nazalost danas rastu stope u drustvu samo negativnih stavri: droga, alkoholizam, nasilje,prostitucija,pa i homosexualizam. Taman posla kada bi sve legalizovano...zamislite tada nasu planetu, po meni bi bilo bolje tada da smo samo jos jedna mracna rupa u svemiru onda... :o :o :o

I na kraju, porucujem da je ljubav osnova svega, bar za mene! :angel:

flightatt voli decke, neka voli kad mu se svidja, promjeniti ga niko ne moze, niti ubijediti da odustane od toga.
Ko ce skim da spava i da ima sex, to moze samo taj doticni da odredi. Ali isto tako ubijedjena sam da fligtatt nece sa deckom u putnickom dijelu aviona sjesti u stolicu i imati odnos pred svim putnicima. :D :D

Dakle, ja sam za tolerantan odnos, a isto tako homosexualci ne treba da ostale(normalnog sex. opredjeljenja) operecuju, paradiraju i namecu svoje sexualne stavovima i opredjeljenja.

toliko
p.s. ovo bi neplanirano predug post! :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2003, 14:23 
Početnik
Početnik

Ma Brena je haos, iako je na osnovu imena sa ID kartice mogla zakljuciti da sam prostora ex Yu, nije ni zucnula srpski, strogo engleski. Sta ces kad riba leti eksplicitno First Class (all inclusive), a nece djetetu da kupi Nintendo koji je za nju finansijski gledano kao za mene jedna zvaka, al neda, mali poceo da se prenemaze, cmizdri... a ona ce na to malom; Prekini razbicu te od batina! Valjda je dijete pod traumama, pa kad je tek onda razvukao da place, odvede ga u WC, sve onako ljubazno se smjeskajuci, kao da nisam razumio ni rijec - fol odvede malog da piski... Olesila ga je! Mali je jecao pola leta, sokiran jadnik valjda ... Gazdarice upravu si kad kazes , PRAVA MAHALUSHA, sa sve Cartier satom i nakitom (ko jelka), a neda malom Nintendo !!!
hehehe

flightatt

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2003, 14:23 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
flight....volis seksualnu slobodu i traziti srecu...e pa neka ti je srecno...samo ne znam dokle...Bog je stvorio covjeka i dao mu zenu....i to cu da tvrdim uvjek...a sve ostalo sto nije po njegovoj volji....zna se....Bog je dao covjeku slobodu da radi sta oce sa njom....pa kome je volja nek je volja....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2003, 14:32 
Početnik
Početnik

spavac ZIVIO TI MENI 1000 godina. Bas tako, radim sta hocu, dokle hocu, skim hocu, kako hocu ... Samo na Bogu je da presudi, a osudjivanja, vrijedjanja i niskosti koje sam procitao na ovom forumu mi ne znace mnogo, svrstavam ih u misljenja sunarodnika iz domovine . Ne zelim nametati svoje misljenje, ne zelim nagovarati nikoga na homoseksualnost ... zelim prvenstveno da razmijenim iskustva s istomisljenicima i cujem sta civilizovani savremenjaci misle o tome. NISTA VISE !
Hvala na misljenju, primio sam k` znanju, ali me ono nece promijeniti jer ne pripada konceptu mog nacina zivota.

flightatt

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2003, 14:49 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
ma i ja ocu da budem civilizovan...ali sad si lupio.....nemas ovdje istomisljenika......to treba da pogledas ne nekom drugom sajtu....gdje se nalaze topla braca.....ovdje si sve cuo...i sam vidis...i ti opet pricas..mene neinteresuje niko drugi, nego moji istomisljenici....nema tu nikakve logike...ako si dosao da palis ljude sa svojim stavom....a sve mi se cini da je to tako....onda ispadas...bas civilizovan.....

uzmi tu svoju slobodu...kad vidis na putu...onaj znak opasnosti..ili malo jaca krivina..pa i tu potrazi svoju srecu..ili slobodu... :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2003, 15:03 
Pripravnik
Pripravnik

Rosy, prvo se cudis razno raznim EXPERTIZAMA a onda filozofiras pola sata... Ne skaci sama sebi u usta...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2003, 15:33 
Početnik
Početnik

spavac, bez puno kenjanja, zamolio bih ... ako ti se svidja, ostani i diskutuj, a ako ne, onda pali i trazi sebi sudiskutante ili temu o kojoj ces lezerno caskati s istomisljenicima. Sta ti uopste hoces ?
Da ovde ima mojih istomisljenika, ima !!! To mogu potvrditi privatne poruke ljudi koji ne zele da iznesu svoja misljenja na forumu. Prema tome, ako zelis diskutuj, a ako ne onda buraz PALI !!! Ti si svoje vec rekao, nemogu potvrditi da je bilo konstruktivno, ali u svakom slucaju hvala sto si bio gost ovog foruma.

flightatt

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2003, 15:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Jan 2002, 01:00
flightatt: Ovo za Hanku Paldum i njene zubice:)
Ako kanis da objavljujes knjigu :)) pazi se, ovo sto si napisao da Hanku spada u domen odavanja ljekarske i profesionalne tajne pacijenta!
Za takve stvari pokuca tuzba na vrata,u savremenim zemljama tek da znas :))

pozdrav :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2003, 15:47 
Pripravnik
Pripravnik

Rosy duso... Momak nije GINEKOLOG pa da prica kakvu Hanka ima pickicu. U tome slucaju bih se slozio sa tobom. :) Ovako, covjek nam ispricao jedan detalj iz Hankinog zivota, onog svakodnevnog. Osim toga, zasto te cudi sto neki nasi pjevaci i pjevaljke drze zubalo u casi navecer kada krenu spavati. Pa to im je mnogo jeftinija varijanta nego npr. fiksni most, porcelanske navlake ili druge skupe i komplikovane nadogradnje. Kokuzluk je sestro zavladao pa i kod estradnjaka...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2003, 16:29 
Početnik
Početnik

Ma da, sigurno cu objaviti u knjizi kako Hanka nema svoje vec socijalne zube- zaboli me ona stvar za njom. Zgadila mi se iz jednog jedinog razloga : Da nije bilo mene, ko zna mozda bi i pandrknula, na kraju krajeva bar nebi vise mogla da nas truje sundom folkkica...ali da mi na kraju kad su u Düsseldorfu po samom slijetanju po nju dosla hitna kola, nije rekla ni hvala, a bila je pri punoj svijesti, to nemogu da shvatim, a ja kreten jos idem za njom i dajem joj plasticnu casu sa socijalnim vilicama, KRELAC! Mogao sam da dam oglas par dana kasnije, prodajem Hankine obe vilice, ali cisto sumnjam da bi ikom odgovarale jer kao sto ULTRA rece, u Hanke usta ko Brandenburska Kapija...
Sto se tice diskrecije tu si u pravu, ugovorom smo obavezni da cutimo bez obzira sta se desilo. Posto nisam jedini stjuard s nasih prostora u BA, a sve dogotovstine pricam incognito, onda mi je bas svejedno sto ce javnost saznati pikanterije iz privatnog zivota megazvijezda Ex YU estrade.

flightatt

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2003, 18:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ehehe, najdraze su mi takve kao Brena... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2003, 09:05 
Pripravnik
Pripravnik

Zasto? Zar i ti volis da maltretiras i zlostavljas djecu? :o

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2003, 09:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ehh, opet ti izvlacis pogresan zakljucak... :roll:
Mislim na pokondirene tikve... Eto, u tome je stvar... :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 240 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]