Uopste mi nije jasno sta zelite ovde da postignete ubjecujuci jedne druge, praveci neku filozosko-sociolosku expertizu
Samo cu da dam neke konstatacije iz svog ugla...
Potpuno je jasno da je homosexualizam nesto sto nije prirodno, jer da je tako zivot na zemlji, ne bi nastao u obliku muzijaka/zenke, tj. muskarca/zene, postojao bi jedan pol.
Priroda, ljudski organizam je doveden do savrsenstva, sve kockice se savrseno uklapaju, znaci prirodno je samo jedno muski pol/zenski pol!
Sve ostalo je devijacija!
Porediti zivotinje kao argument i pravdati homosexualizam sa time,je po meni malo bljutavo, zivotinje to rade nagonski,a covjek je ipak na stepenici vise, zahvaljujuci toj asocijativnoj zoni kore mozga, koja je svojstvena samo covjeku!
Covjek zna sta zeli, kad,zbog cega, skim, koliko, a zivotinja ima samo nagon itd...
Prema tome, degutantno je traziti argumente u zivotinjama.
Ono sto je zabranjeno, neobicno,to neke privlaci...
Onaj ko uziva u homosexualnim odnosima ,neka uziva,ali neka ne paradira pred drugim normalnim ljudima, jer mene grozi scena da vidim po ulici dvojicu muskaraca/zena u snaznom ljubavnom zagrljaju, poljupcu ili necemu drugom. To su losi primjeri za djecu u kriticnim periodima odrasanja.Takodje, miilim da se homosexualnim parovima ne bi trebalo dozvoliti usvajanje djece,jer to nije zdrava sredina za rast, razvoj i vaspitanje.
Onaj ko smatra da je svrha sexa samo razmnozavanje, mislim da jos mnoge stvari nije shvatio!!
Pojam perveznog je takodje individualan. Meni su perverzni: homosexualci,bisexualci,transexualci,sado-mazo i slicni .
A mozda je njima bas nesto perverzno sto meni nije....
Pravila, zabrane i slobode u ponasanju u krevetu ne mogu da postoje od nekog drugog, mogu da postoje samo od tih koji su u krevetu!
Ja sam rekla da je homosexualnost ne moguce iskorijeniti,zato loziti se na to da ce se svi pederi, lezbejke i slicni poubijati nekim "hiltovkama", spaliti na lomaci,otrovati i slicno. Ti koji tako misile su po meni zaostaci srednjevjekovnog vremena.
Mislim da nasa sredina jos nije dorasla da legalizuje homosexualizam i ja se nadam da nece, jer bi to znacilo omoguciti im da sklapaju brak, usvajaju djecu, a protiv toga sam.
Slozicu se ovdje sa Not now, John! kad kaze da sve ono sto se povecava, sto je ucestalo u nasem drustvu ne treba legalizovati! Nazalost danas rastu stope u drustvu samo negativnih stavri: droga, alkoholizam, nasilje,prostitucija,pa i homosexualizam. Taman posla kada bi sve legalizovano...zamislite tada nasu planetu, po meni bi bilo bolje tada da smo samo jos jedna mracna rupa u svemiru onda...
I na kraju, porucujem da je ljubav osnova svega, bar za mene!
flightatt voli decke, neka voli kad mu se svidja, promjeniti ga niko ne moze, niti ubijediti da odustane od toga.
Ko ce skim da spava i da ima sex, to moze samo taj doticni da odredi. Ali isto tako ubijedjena sam da fligtatt nece sa deckom u putnickom dijelu aviona sjesti u stolicu i imati odnos pred svim putnicima.
Dakle, ja sam za tolerantan odnos, a isto tako homosexualci ne treba da ostale(normalnog sex. opredjeljenja) operecuju, paradiraju i namecu svoje sexualne stavovima i opredjeljenja.
toliko
p.s. ovo bi neplanirano predug post!