sufle je napisao:
Tiki the Boyler je napisao:
Da... previše je dobro počelo da bi bilo stvarno!
Jako mi je žao što ovo moram reći, ali večeras su usrali sve što su do sada uradili.
Cijelo se vrijeme priča o muzici, o muzičarima, o muzici... i na kraju se sve svede na jebenu politiku, nacionalni ključ i ostala sranja! Ko krava koja da deset litara mlijeka i onda se posere u kofu!!
Nisam metal fan, pogotovo ne vrištećih i distorziranih vokala, ali ako je i jedan bend od ovih dvadesetak koji su nastupili pokazao kako se svira - bio je to Beware! Sasvim slučajno provedoh cijeli dan na bini i sve vidjeh i čuh iz prvih redova. Ljudi su definitivno održali lekciju svima. Ponašanje na sceni, komunikacija sa tehnikom, ton, tehnika, svirka... čista desetka! Ako je cilj DemoFest-a bilo postavljanje novih (viših) standarda na muzičkoj sceni regiona, bojim se da već večeras možemo reći da cilj nisu ispunili! Zar stvarno neko misli da smo mi svi debili pa da ne vidimo da se bend iz Sombora nije mogao sastaviti sa mozgom! Pa ne znam koga oni ovde prave ludim!
Stvarno mi je bilo totalno sranje gledati gomilu ljudi koji su potpuno popizdjeli! Koliko su svi bili oduševljeni u prethodna tri dana, toliko je večeras bilo negativne energije i razočaranja!
Ne znam... odo' spavati!
Ponekad je tesko udovoljiti ljudima. Zaista. Jednostavno je nemoguce da svi budu zadovoljni! Bilo bi lijepo da obratite paznju na trud koji je ulozen u projekat. I na energiju festivala. Ako zelite. Mislim da u svakom slucaju ima puno vise pozitivne energije. Iskreno se nadam da 'e i ostali, do kraja festivala, biti zadovoljni ucinjenim!
Nije teško ljudima udovoljiti ponekad! Ljudima je
uvijek teško udovoljiti! I mislim da to nije ništa novo. Kada ulaziš u taj posao ulaziš sa tim na umu! Ali to si već znala, zar ne?
Drugo, kako god lijepo prihvatate pozitivne kritike, tako prihvatite i negativne! Štaviše, ja na negativne obično obraćam puno više pažnje, jer uglavnom reakcija na njih nosi napredak. S druge strane, spavanje na lovorikama obično vodi u propast.
Na kraju krajeva, niko nije rekao da je kraj svijeta... Ovde ljudi samo iznose svoje mišljenje. A vi ga uvažite. Ili nemojte.
I da... potpuno je suvišno da meni objašnjavaš koliko energije je uloženo u projekat... već sam pohvalio sve učinjeno od strane organizatora. A sasvim slučajno od početka DemoFesta spavam dva do tri sata dnevno - zbog DemoFesta.
I ne zaboravi da bi vaših nekoliko mjeseci priprema palo u vodu da nema ljudi koji su danas bili do mokri do gole kože radeći na Kastelu da bi sutra sve bilo spremno za nastavak priče. I ne sikiraj se... biće sve spremno!
A ja odo' da sušim gaće!