banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Maj 2025, 00:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 45 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Jul 2008, 19:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
http://www.nezavisne.com/vijesti.php?vijest=25837&meni=2

Da li je ovo jos samo jedno tresla se gora rodio se mis, ili ce se napokon nesto uraditi u vezi sa izrazenim antisrpstvom ove medijske kuce?

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 22:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
....na vlasti je, nek menja zakon o rtv taksi...uostalom, ja to ne placam i zbog bht-a, a i rtrs-a...isti su...neka me tuze...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 22:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Pa sigurno ćeš biti utužen , jer plaćanje TV koja pljuje na vlasiti narod je naša zakonska obaveza.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 11:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
U clanku je jedna od glavnih zamjerki BHT-u sto "propagira unitarizm BiH" i kao omalovazava entitete. Gledam povremeno BHT i jedino sto smatram da je tacno je to da se favorizuje drzava BiH, sto je i logicno jer je to drzavna televizija, a unitarizam zaista nisam primjetio i smatram taj koncept promasenim ko god ga promovisao. Svjesni su realnosti entiteta, ali u njihovom programu BiH je na prvom mjestu i to je ono sto smeta mnogima. Zato imamo i entitetske televizije (o njihovom "kvalitetu" kasnije) koje su zaduzene za "odbranu" entitetskih interesa.
Ista je situacija je na RTRS-u gdje se favoriziraju entiteti na ustrb drzave i niko ih ne proziva da podrivaju drzavu. Najbolji primjer mi pada na pamet kod prognoze vremena. Sreca da imamo samo 2 entiteta a ne 5,6 inace bi ona jadnica po minute nabrajala kakvo je vrijeme u entitetima a ne ukratko u BiH.
A jedva cekam raspravu o kvalitetama programa da malo uporedimo :D

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 13:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Meni isključivo smeta favorizovanje jednog naroda i to bošnjačkog, a poznato je da je lošija naplata u većem bh. entitetu , nego u razvijenom entitetu RS.

Može se zaključiti da čitav onaj srebrenički show 11. jula Srbi plate, kao i pomen srpskim žrtvama u Kravicama koji bude sutradan, ali izvještavanje je dijametralno suprotno.

Što su to bošnjačke žrtve iz srebrenice, veće od srpskih pa imaju veću minutažu?

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 14:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Goci sigurno si porkao pojmove.
RTRS je entitetska televizija. Televizija entiteta koji se zove Republika Srpska.
FTV je takođe entitetska televizija. Federacije BiH.
Znači imaju svoje teritorije za izvještavanje. One nisu komercijalnog tipa poput PinkBH, OBN, BNTV...
Oni su javni servis u svojim entitetima.

BHT je javni servis čitave BiH. Kako muslimanskog naroda (koji je gle čuda sa više 80% zaposlenih u toj TV kući) tako i srpskog i hrvatskog. Smješno je reći kako je stradanje muslimaskog naroda na području Srebrenice velika šteta, dok stradanje srpskog naroda gledati kao ''sramota je izvještavati o tom''.

Ne znam da li si gledaoo ova dva izvještaja.

Izvještaj iz Srebrenice: Onako kako i priliči tom događaju. Sa tugom, sa sjetom...
Izvještaj iz Bratunca: ''Četnička ikonografija....zločinici...'' ovako onako.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 15:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
DELLBOY je napisao:
Goci sigurno si porkao pojmove.
RTRS je entitetska televizija. Televizija entiteta koji se zove Republika Srpska.
FTV je takođe entitetska televizija. Federacije BiH.
Znači imaju svoje teritorije za izvještavanje.

Hm, elaboriras ocigledne stvari. Ne znam sta sam pobrkao posto sam upravo to i rekao. A sto se tice ovog boldiranog, sta si tacno mislio? Mislim da vijest ipak ne prestaje sa entitetskom linijom.
dellboy je napisao:
Smješno je reći kako je stradanje muslimaskog naroda na području Srebrenice velika šteta, dok stradanje srpskog naroda gledati kao ''sramota je izvještavati o tom''.

Boze sacuvaj. Ne znam da li si komentarisao moj prethodni post ili rad BHT-a, (mislim ipak ovo drugo) svako politikanstvo oko zrtava smatram cistim bezobrazlukom i krajnjim izrazom nepostovanja prema mrtvima i svaku upitnu reportazu pa tako i ovu, ko smatra da nije u redu treba podnijeti prijavu Upravnom odboru ili odgovarajucoj instituciji da ispita da li je odradjeno u skladu sa strukom. Znaci institucionalno, a ne kako je to ovdje uobicajeno vaninstitucionalno gdje se svi prvo optuzuju od strane izvrsne vlasti i medija, a tek na kraju od strane tuzioca.

Gledao sam izvjestaj iz Bratunca, gdje je receno izmedju ostalog da je ove godine bilo puno manje cetnicke ikonografije nego prethodnih godina. Ako je bilo tako, meni je puno drago jer ce napokon i ovo obiljezavanje postati ono sto stvarno treba da bude, obiljezavanje stradanja Srba a ne da uvijek bude zasjenjeno potezima marginalnih drustvenih grupa koje su tamo iz nekih svojih interesa i daju materijala drugima za napade.

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 16:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

filozof sa vrbasa je napisao:
Pa sigurno ćeš biti utužen , jer plaćanje TV koja pljuje na vlasiti narod je naša zakonska obaveza.

...necu moci da spavam...bas si me prepao...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 20:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Јао како истрошена тема, још једна празна прича у низу!

Па најлакше је премијеру рећи "ја нећу плаћати ртв таксу" шта сада и ми требамо за њим ха бу па да заобиђемо ту претплату?!

Господо дајте закон којим се укида плаћање РТВ таксе, за БХТ!
А што им се тиче програма, боже сачувај, на страну то што су пристрасни, што промовишу унитаризам и сл. већ они живе у оном старом комунистиучком систему како нам је прије све било љепо и красно, мадајјјјј као да је народ овде пао са крушке и као да није био током 4 године рата, него тамо неки други су мало пуцали једни по другима, смјешно, смјешно...

Срећа па имају тог нешто спортског програма који држе у монополу, иначе их неби гледало ни ових 5 посто садашњих гледалаца.

Уосталом, ко уопште плаћа ту претплату?!

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 20:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Уосталом, ко уопште плаћа ту претплату?!

...penzosi...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 21:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
evo ja npr. ne plaćam tu RTV taksu.
Jednostavno sam isključio fiksni tel. koristim samo mobilni tako da ne plaćam tu taksu.

BTW jel znate da od tih 6KM, 4 KM ide BHT a 2KM ide RTRSu

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 22:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

...jebiga, mene tetka zove samo na fiksni...al svejedno ne placam...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 23:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Боли те брига ти имаш тетку :lol:

Јасно је да изгледа само пензионери плаћају, штаћеш њима је то програмирано, да се жале и плаћају рачуне :fadein:

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2008, 13:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://www.glassrpske.com/vijest/2/novosti/9114/cir/Srbi-iz-Podrinja-nece-placati-RTV-pretplatu.html

Evo ima još toga za reći.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2008, 20:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2007, 22:15
BHT-1 propalafinansijski UKINUTI
FTV propala finansijski UKINUTI
F BiH propala finansijski UKINUTI, rasturiti u paramparcad, Srpske teritorije preuzeti i pripojiti Srpskoj, ostalo pokloniti Hrvatskoj :D

A to se vama vise ne dogadja
ni kad svadbujete ni kad, vam se radja!

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2008, 17:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 21:59
JMBG je napisao:
BHT-1 propalafinansijski UKINUTI
FTV propala finansijski UKINUTI
F BiH propala finansijski UKINUTI, rasturiti u paramparcad, Srpske teritorije preuzeti i pripojiti Srpskoj, ostalo pokloniti Hrvatskoj :D

Sta ti trazis i zahtjevas sa strane ljudi iz ostatka BiH,ako ti je ovo tvoje misljenje i zelja.Trazis respekt????..Primjetio sam da u svojim postovima nekad pises bivsa SRBIH a nekad bez bivsa...Znaci li to da te jos nisu naucili do konacne,da li je bivsa ili nije...A zastava joj se jos uvjek vijori po cijelom svijetu....A za TV pretplatu,kao sto Zaoka rece -Ne placaj!!!

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2008, 21:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

...ove televizije ne gledam i prisiljavanje na placanje mi lici kao kad bi mi konobar u kafani hteo da naplati pivo koje nisam popio...ili da me tera da pijem pivo da bi mi napltio...zato, ko ij *ebe...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2008, 21:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2007, 22:15
kaco je napisao:
Primjetio sam da u svojim postovima nekad pises bivsa SRBIH a nekad bez bivsa...Znaci li to da te jos nisu naucili do konacne,da li je bivsa ili nije...A zastava joj se jos uvjek vijori po cijelom svijetu....!

Прво ти немаш појма шта је СР БиХ и никада нисам писао бивша, јер самим натписом СР се подразумева да је бивша, и тој се никада није виорила застава по свету, осим у њој самој. То је територијална јединица СФРЈ, и као таква имала је заставу за унутрашњу употребу и ништа више. Баш као сада Република Српска ;)

A to se vama vise ne dogadja
ni kad svadbujete ni kad, vam se radja!

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2008, 21:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 21:59
JMBG je napisao:
kaco je napisao:
Primjetio sam da u svojim postovima nekad pises bivsa SRBIH a nekad bez bivsa...Znaci li to da te jos nisu naucili do konacne,da li je bivsa ili nije...A zastava joj se jos uvjek vijori po cijelom svijetu....!

Прво ти немаш појма шта је СР БиХ и никада нисам писао бивша, јер самим натписом СР се подразумева да је бивша, и тој се никада није виорила застава по свету, осим у њој самој. То је територијална јединица СФРЈ, и као таква имала је заставу за унутрашњу употребу и ништа више. Баш као сада Република Српска ;)

Ko je ovo napisao:Крајње безобразно, цинично, тражити историјски час на месту где је и почела трагедија свих подрињских грађана бивше СР БиХ.
Ali mi vise smeta da jos uvjek neke Milosevic-Tudzman planove prosipas......
####F BiH propala finansijski UKINUTI, rasturiti u paramparcad, Srpske teritorije preuzeti i pripojiti Srpskoj, ostalo pokloniti Hrvatskoj ......I ovo je tvoje ili?????

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2008, 13:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Идемо даље, ништа није случајно, сад би баш волио да чујем коментаре ових "пробосанских" читалаца...

Да, да, Срби су опет криви...

http://www.glassrpske.com/vijest/13/spo ... ksima.html

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 45 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]