banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 23:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 59 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Jul 2008, 12:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Malo sam se zajeba' :D
Otisao dole, kad ono patka, trka tek sutra
Jbga, bar sam snimio video, al nije za public.

btw
koliko je upad?

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2008, 18:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
i u koliko sati

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2008, 22:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Piše vam sve na plakatu na prethodnoj stranici :wink:

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2008, 18:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Organizacija 0 . 3 sata kasnjenja po onom suncu...otisao sam nakon sto sam vidio audija na testnoj trci i 2. prijatelja...(negde oko pola 2)+ sto sam ja dosao oko 11, a trebao u 9, prespavanje zakon...A cijenu vode od 2km onu malu flasicu ili tocenog piva isto 2km u maloj plasticnoj casi...ne treba komentarisati.

Eto ako je neko ostao citavu trku, neka javi kako je prosao crni seat, plavi momak vozi i stara alfa 155, iz BL oba.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2008, 19:41 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2007, 17:13
Dobro da je i odrzana trka mogla je da i nebude jer nisu dobili dozvolu na vreme da je odrze na auto putu pa su neto moljakali ,zato je doslo do kasnjenja.Ja sam bas prokomentarisao da je bolje da je bilo na aerodromu bas zato sto ima zelenila a i mogo si vode nasut u blizini onih kuca al eto!Audi strava ide a i ona mala plava korsa iz slavonskog broda!Odgledo sam samo 17 klasu otisao kuci!

Udruzenje linux korisnika Republike Srpske

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2008, 20:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

a dobili ili ne, trebali su na to ranije misliti, zato se zovu organizatori..

Ajd nek neko javi kako su prosli momci iz bl.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2008, 20:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:10
organizacija odlicna, kako je moglo biti

nije bilo do nas

seat je po meni extra vozio
alfa nije nesto jaka
ali seat je stvarno dobro gurao

PIK Radnja

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2008, 20:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

mjesto, koga uzeo/izgubio seat?

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2008, 21:00 
Veteran
Veteran

Frenki je napisao:
a dobili ili ne, trebali su na to ranije misliti, zato se zovu organizatori..

Ajd nek neko javi kako su prosli momci iz bl.

Zato mi je glupo onda ovdje reklamiraj vec mjesec dana na auto putu 402 street race ludilo a do zadnjeg momenta nisu znali da li ce je moci odrzat eto toliko o organizaciji!

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2008, 21:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

pare rade svasta :))

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2008, 21:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:10
seat je vozio 16sec klasu
tu je dobio 2-3 auta
i onda je probio klasu
i vozio je 15sec klasu
tu dobio jedno auto a od sledeceg ispao

barem sam ja tako upratio

treba sacekati do sutra za zvanicnne rezultate

PIK Radnja

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2008, 21:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2004, 17:04
Frenki tebi svaka cast,ali o tome koliki si ti ljubitelj i poznavalac StreetRace-a govori i to da si pogledao samo 17+ klasu?!
to da je organizacija k...c je glupost,volio bih videti tebe u situaciji da ti pored svih mogucih papira dodje covek u subotu u 17.00h i kaze da od toga nema nista jer oni kao izvodjac radova ne daju da se na njihovoj deonici gradilista odrzava bilo sta takvo,pored svih mogucih mera osiguranja (osiguranje materijalnih sredstava,takmica,osoblja,publike...),a dobijena je saglasnost i pre toga od strane svih mogucih ljudi koji bi mogli da ospore takvo desavanje,takodje i od istog tog Integrala,istina usmena,ali kad vec kazu da nece praviti probleme nije niko ni trazio pismeno,a plus to sve i oni koji placaju tog istog izvodjaca radova su takodje dali saglasnost,verovali smo da niko nece ''A'' reci,ali opet se ispostavilo pogresno.
Na kraju je na jedvite jade sve sredjeno,ne,dzaba se nadate i pricate gluposti,nije placeno ni marke toj istoj firmi,a o samom problemu je i u subotu na nedelju obavesten i sam premijer.

Ko to moze da prica o nelegalnosti skupa kada je sama opstina Laktasi (na cijoj se teritoriji pista i nalazi) bila jedan od (jacih) sponzora.Mi smo prvo pomislili na sabotazu jer smo se okupljali unazad mesec dana na istoj toj deonici auto puta i niko nije niti dosao,a kamoli ''A'' rekao,vec je dosao sa namerom da zabrani isti taj skup u 17.00h kada su vec krenuli,pa cak i poceli stizati na stazu ljudi iz d,srb,cg,hr,slo...

Bilo kako bilo trka je odrzana,a saglasnost je napokon dobijena u jutarnjim casovima.Frenki ti mozes da kazes sta hoces,to kasnjenje je proizaslo upravo zbog dobre organizacije,jer smo kontaktirali sve vozace koji su u tom trenutku bili na putu i zamolili ih da sacekaju,da se strpe tu gde su se zatekli jer ni mi sami nismo znali sta nam nosi sutra.A ne bi mogli podneti,niti oprostiti tom nekom da smo morali vratiti kuci ljude koji su dosli iz Nemacke,hrvatske,crne gore,srbije,slovenije te svih mogucih delova bih.

E to je stvar koja uvek boli,kada dodje neko ko nema apsolutno veze sa bilo cim i pocne pricati ovo-ono,a u zivotu je otisao na svega dva-tri StretRace-a i to su sve bili erhovi kolacic kupovi.

Ozbiljnost naseg race-a se ogleda i u broju takmicara (98),sto je i razlog nesto vecem vremenskom intervalu u kojem je trajao sam StreetRace.Ali da si ostao do kraja,mogao si videti neverovatna ubrzanja i borbe,uz zalazak sunca sto daje dodatnu draz,na 402SR od ljudi koji su od svojih automobila napravili ono sto ni jedna fabrika trenutno ne nudi u svojoj serijskoj proizvodnji!!!

toliko.
Slike cu uploadati sutra,jer sam na pisti od juce u 10.00h do danas u 21.00h i od cega sam spavao svega 1h!!!

Prijatelji kluba:
-A3M BANJA LUKA-
-zatamni-auto zatamnjivanje automobila-

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2008, 23:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nisam mislio nastavljati daljnju raspravu, ali kada sam vec prozvan.

Ovako, ovi svi komentari su iz perspektive jednog gledaoca, poznavalac street race organizacije ili ne je manje relevantna stvar jer je rijec o GLEDAOCU....

Kao prvo, nisam pogledao 17+ klasu. pogledao sam samo kvalifikacije nakon cega sam dobio cuncanicu i dehidrirao pa se morao pakovati....da sam neki ljubitelj street race-a ne, ali tih 10km sto sam dao i jos 4km za vodu sam ocekivao daleko vise...a vjerujem da bi se mnogi slozili samnom ili bar ona 5. sto su bili samnom, a i cesto se moglo cuti ono uuuuuu od rulje... Dosao sam u 11 s razlogom, odnosno da preskocim kvalifikacije jer je jebeno vruce...
Da je cisti kurac organizacija, to nisam rekao...momci su se potrudili, cak sam se iznenadio kako ste dobili dozvolu da se tu odrzava....kad ono.... Ali da je organizacija odlicna ? E ne bih ni to rekao

Kako god okrenes, ako nesto ne funkcionise kako treba osim ako se ne radi o vistoj sili, KRIVA JE ORGANIZACIJA, tako je uvijek i bilo, tako ce uvijek i biti. Ne uzeti pismenu saglasnost od vlasnika zemljista(integral dok se ne zavrse radovi valjda) je ludost.. Trebali ste ranije misliti o tome i uzeti napismeno potpise pa neka se onda jebe....druga stvar mogli ste po obicaju orgnizovati kod mahovljana gdje i uvijek bude,a i barem malo hladovine...

Citiraj:
E to je stvar koja uvek boli,kada dodje neko ko nema apsolutno veze sa bilo cim i pocne pricati ovo-ono,a u zivotu je otisao na svega dva-tri StretRace-a i to su sve bili erhovi kolacic kupovi.

Bio na svim organizacijama oko Banja Luke/Gradiske(sem par sto se pojavi plakat 3 dana pred takmicenje) i jedan u Varazdinu, ako su to kolacic kupovi, onda je do organizatora, ne do mene...

Vidim da si jedan od organizatora pa evo par pitanja, zasto nije bilo promotivnih cijene pica ili bar realne...voda skuplja nego u kruni..CARWASH (ovo sam prvi put vidio u HR i ispostavilo se bolje od samog race-a, bar za nas :) ), hostese? Njih nisam vidio...sem neke 3 djevojcice ali kontam da su dosli sa nekim od ucesnika, sator i klupe u dovoljnim kolicinama, policija, kola hitne, njih isto nisam vidio itd..?

Recimo da mi je bolje bilo na jednoj organizaciji koju je sjebala kisa par puta pa se moralo cekati da se cesta osusi, milim da je bilo negde gore prema Laktasima, nije aerodrom

No kako god okrenes, vama je vaznije da je ucesnicima bilo dobro i da ce ponovo doci...nadam se da hoce

Ispiti idu a vrucine pa sam poprilicno nervozan, mozda i to malo utice tako da necu vise odgovarati, neka vam je sa srecom drugi put a ja dolazim kad mi jave da je pocelo...

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2008, 08:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pa ni na jednom ovakvom race-u neces imati neke promotivne cene pica po bagatelnim cenama.U R npr. su duple cene nego kod nas,i nisi mogao platiti 10KM kada je karta 5KM po osobi.e trke na koje si isao,bile su u radisci,tacnije u opoli pre dve/tri god. Vatrogasci i itna su bili iz Laktasa i stajali su na kraju staze,kada bi ih video kako izgleda zabezeknuo bi se,znam to jer ja jesam,vatrogasci su imali neki dzip,Shevrolet ili Ford,uglavnom americki,sa nekim bljeskalicama koje kad blicnu oslepis,a i hitna je bolje opremljena 10x nego u BL.
Slazem se i ja da carwash nije bio nesto narocito poseban,u odnosu na hr,ili jos bolje na Srbiju,koja je tu bez premca,ali od necega se mora poceti,i devojkama je to bio prvi put da rade nesto tako.

Jos nesto da napomenem,vlasnik zemljista nije Integral vec je samo izvodjac radova,vlasnik zemljista je Vlada RS odnosno opstina Laktasi (koji su nam dali zeleno svetlo).

Ne znam jesi li se penjao na nadvoznjak i sa njega gledao race,pogled sa njega je bio jedinstven,prelep,i meni licno bolji 10 puta od Mahovljana,jer je delovalo svetski,auto put,kolone parkiranih auta,publike,auta se trkaju u jednoj traci,ma milina za videti.E sad,jedini je problem sto je staza malo uzbrdo,da nije doslo bi sigurno do obaranja rekorda,ponovo u BL.

Prijatelji kluba:
-A3M BANJA LUKA-

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2008, 08:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Oke svaka cast, vjerovatno nisam sve vidio.

Ajde postavi koju sliku...

I jedno pitanje ne vezano za ovo. Ili se meni cini ili je nas autoput malo ukrivo ?

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2008, 12:55 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Jul 2002, 19:50
Galerija slika

http://www.amkgradiska.com

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2008, 15:52 
Veteran
Veteran

Covjek je rekao da od toga nema nista jer su oni obebedjivali gradiliste sta da se nekom nesto desilo oni krivi covjek se samo htjeo ogradit zato je trazio dozvolu!
Vidio si kad je maloj korsi plavoj otpao branik sta da je preletio preko zastitne ograde i da se neko naso tamo...........
Zeka ja sam odgledao samo 17 klasu jer nisam mogao vise izdrzat na onoj vrucini kupio 5 flasa vode i ode 10 km sto jest jest pretjerano.Vatrogasci su jos imali i T5. Ovo nemoj svatat kao prozivke nego mali osvrt tako da u buduce nepravite takve greske!

Poslednji put menjao AlexM dana 07 Jul 2008, 15:56, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2008, 15:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ma u redu je,i meni se cine skupe te cene,ali sta je tu je.

A sto se osiguranja tice,ponavljam jos jednom,u osiguravajucoj kuci je izvadjeno osiguranje takmicara/gledalaca i imovine,znaci samim tim su se apsolutno ogradili svi iz te gradjevinske firme koji su pravili probleme.

Prijatelji kluba:
-A3M BANJA LUKA-

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2008, 17:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Sasvim ste sigurno uradili ogroman posao, tim veci zato sto je bukvalno u pitanju privatna incijativa bez organizacionog pokroviteljstva neke insititucije.

Ali zex, izvini, Frenki ima pravo. A i evo zasto, SR je veoma opasan sport, kako i po gledaoce tako i po ucesnike. I ne mora organizacija zakazati da bi doslo do nezgode. I bas zbog toga je neophodno imati sve moguce i nemoguce dokumente i odobrenja jer u slucaju nesrece neko moze zaglaviti zatvora, a prvi na udaru su organizatori.

I to bez obzira na osiguravajuce polise koje btw. osiguravaju materijalnu isplatu, a Zakon opet ima neki svoj put...

Hocu reci, kod ovakvih organizacija, bezbjednost je na PRVOM mjestu, a odmah zatim pokrice za sve u pisanoj formi. Najmanje je vazan broj ucesnika, gledalaca, cijene pica itd.

Shvatite ove greske kao sanse za napredovanje i mnogostruko poboljsanje pa ce vec sledeca trka sasvim sigurno biti daleko bolja.

Odlican ste tim i nastavite tako.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 59 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]