Nisam mislio nastavljati daljnju raspravu, ali kada sam vec prozvan.
Ovako, ovi svi komentari su
iz perspektive jednog gledaoca, poznavalac street race organizacije ili ne je manje relevantna stvar jer je rijec o GLEDAOCU....
Kao prvo, nisam pogledao 17+ klasu. pogledao sam samo kvalifikacije nakon cega sam dobio cuncanicu i dehidrirao pa se morao pakovati....da sam neki ljubitelj street race-a ne, ali tih 10km sto sam dao i jos 4km za vodu sam ocekivao daleko vise...a vjerujem da bi se mnogi slozili samnom ili bar ona 5. sto su bili samnom, a i cesto se moglo cuti ono uuuuuu od rulje... Dosao sam u 11 s razlogom, odnosno da preskocim kvalifikacije jer je jebeno vruce...
Da je cisti kurac organizacija, to nisam rekao...momci su se potrudili, cak sam se iznenadio kako ste dobili dozvolu da se tu odrzava....kad ono.... Ali da je organizacija odlicna ? E ne bih ni to rekao
Kako god okrenes, ako nesto ne funkcionise kako treba osim ako se ne radi o vistoj sili, KRIVA JE ORGANIZACIJA, tako je uvijek i bilo, tako ce uvijek i biti. Ne uzeti pismenu saglasnost od vlasnika zemljista(integral dok se ne zavrse radovi valjda) je ludost.. Trebali ste ranije misliti o tome i uzeti napismeno potpise pa neka se onda jebe....druga stvar mogli ste po obicaju orgnizovati kod mahovljana gdje i uvijek bude,a i barem malo hladovine...
Citiraj:
E to je stvar koja uvek boli,kada dodje neko ko nema apsolutno veze sa bilo cim i pocne pricati ovo-ono,a u zivotu je otisao na svega dva-tri StretRace-a i to su sve bili erhovi kolacic kupovi.
Bio na svim organizacijama oko Banja Luke/Gradiske(sem par sto se pojavi plakat 3 dana pred takmicenje) i jedan u Varazdinu, ako su to kolacic kupovi, onda je do organizatora, ne do mene...
Vidim da si jedan od organizatora pa evo par pitanja, zasto nije bilo promotivnih cijene pica ili bar realne...voda skuplja nego u kruni..CARWASH (ovo sam prvi put vidio u HR i ispostavilo se bolje od samog race-a, bar za nas :) ), hostese? Njih nisam vidio...sem neke 3 djevojcice ali kontam da su dosli sa nekim od ucesnika, sator i klupe u dovoljnim kolicinama, policija, kola hitne, njih isto nisam vidio itd..?
Recimo da mi je bolje bilo na jednoj organizaciji koju je sjebala kisa par puta pa se moralo cekati da se cesta osusi, milim da je bilo negde gore prema Laktasima, nije aerodrom
No kako god okrenes, vama je vaznije da je ucesnicima bilo dobro i da ce ponovo doci...nadam se da hoce
Ispiti idu a vrucine pa sam poprilicno nervozan, mozda i to malo utice tako da necu vise odgovarati, neka vam je sa srecom drugi put a ja dolazim kad mi jave da je pocelo...