banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 09:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 269  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: m:tel vijesti
PostPoslato: 24 Jun 2008, 09:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
bice i to uskoro bar tako najavljuju iz cra i nece to biti dobra volja ni jednog operatera vec njihova obaveza jedva cekam tek tad se moze govoriti o konkurenciji

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2008, 12:33 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Nije mi jasna jedna stvar u vezi te sekretarice... Meni stigne SMS da nazovem taj i taj broj i preslusam poruku, dok mojoj prijateljici stigne MMS u kome sama moze preslusati poruku.

Btw, ako se preslusavanje naplacuje (kao sto vi kazete), kako to da u poruci kazu da je preslusavanje besplatno? :confused4:

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2008, 13:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Kako može to sranje da se ugasi???

Ili smo svi osuđeni na tu propast

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2008, 14:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2006, 20:17
samo pozoves 065 5999 i kazes da ti ugase u slugu...

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2008, 14:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Dec 2005, 18:04
može se i poslati poruka sadržaja:
SLUSAM TE NE
na broj 0651194, i riješiš se belaja :D

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2008, 16:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ljudi preslusavanje bi trebalo da je za dz jedino ostavljanje poruke nije ili bar bi tako trebalo. Ako ti stize sms onda nemas aktiviran mms ili nemas fon koji podrzava tu uslugu zato tebi dolazi sms

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2008, 17:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
Vidiš, meni nekad dođe SMS a nekad MMS... Očigledno još jedna rupa u trulom m:tel sistemu!
Komunikacija sa ovim sistemom je očigledno ne naplaćuje DODATNO - samo kao običan poziv prema m:tel mreži!!!
Nebuloza totalna i bezobrazluk neviđeni!

Kako bi ih tamo negdje na Zapadu odrali zbog ovakvih manipulacija!

Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2008, 19:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

hmm pa receno je da ce biti dzabe za ljude koji nemaju mms telefone da mogu preslusati bez dodatnih troskova. Jesu se stisli kako bi tek uveli onaj besplatni info broj 0800

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2008, 11:22 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2008, 12:02
Ljudi dragi bezveze dramite, imate jos dvije mreze pa kome se ne svidja m:tel fino lijepo kupis drugi start paket i to je to.

Sto se samog servisa tice, i to se da iskljucit (doduse naplate i onaj SMS za aktivaciju/deaktivaciju), al' sta je tu je.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2008, 15:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

[quote="escobaR_"]Ljudi dragi bezveze dramite, imate jos dvije mreze pa kome se ne svidja m:tel fino lijepo kupis drugi start paket i to je to.
quote]
hmm to sam vec davno ucinio

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2008, 17:00 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

BL Boy je napisao:
escobaR_ je napisao:
Ljudi dragi bezveze dramite, imate jos dvije mreze pa kome se ne svidja m:tel fino lijepo kupis drugi start paket i to je to.

hmm to sam vec davno ucinio

Pametno.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2008, 17:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ne znam ja ne gledam koji je ciji operater vec ko ima bolju ponudu i nize cijene, bh telecom ima ponudu koja meni najvise odgovara koju trenutno nemaju druga dva, takodje ima i recimo uslugu mobilni mail koja te sms-om obavjesti o prispjecu novog maila sa naslovom i predmetom i sve to dzaba-ta usluga je recimo meni bitna,mada nekom moze biti bezveze.Takvu uslugu nemaju ni neki pono veci operateri vani, takodje imaju najjeftiniju pertplatu od 15KM koja ukljucuje gprs, roaming, sve znaci popuno flexy, zatim svaki mjesec uvedu neku novu uslugu ili snize cijenu postojecim uslugama.To je po meni ok ponuda po fer cijeni, no ne zelim da na bilo koji nacin uticem na neciju odluku i izbor, svako zna sta mu je najbolje pa neka bira.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2008, 20:28 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Dec 2007, 18:25
DELLBOY je napisao:
Kako može to sranje da se ugasi???

Ili smo svi osuđeni na tu propast

Ja mislim da moze i rucno,u podesavanjima poziva vidio sam kod mene da su automatski preusmjereni pozivi na koje nema odg.vise od 30 sec. i pozivi kada je telefon nedostupan na neki ,,lijevi,, broj,tako da bi trebalo samo ponistiti ta preusmjerenja

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2008, 20:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

BL Boy je napisao:
ne znam ja ne gledam koji je ciji operater vec ko ima bolju ponudu i nize cijene, bh telecom ima ponudu koja meni najvise odgovara koju trenutno nemaju druga dva, takodje ima i recimo uslugu mobilni mail koja te sms-om obavjesti o prispjecu novog maila sa naslovom i predmetom i sve to dzaba-ta usluga je recimo meni bitna,mada nekom moze biti bezveze.Takvu uslugu nemaju ni neki pono veci operateri vani, takodje imaju najjeftiniju pertplatu od 15KM koja ukljucuje gprs, roaming, sve znaci popuno flexy, zatim svaki mjesec uvedu neku novu uslugu ili snize cijenu postojecim uslugama.To je po meni ok ponuda po fer cijeni, no ne zelim da na bilo koji nacin uticem na neciju odluku i izbor, svako zna sta mu je najbolje pa neka bira.

Problem je u tome sto oni znaju da raja razmislja na taj nacin, a to operateri znaju, pa su tako zapisali svoje teritorije i njima dobro.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2008, 22:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

escobaR_ je napisao:
BL Boy je napisao:

Problem je u tome sto oni znaju da raja razmislja na taj nacin, a to operateri znaju, pa su tako zapisali svoje teritorije i njima dobro.

Slazem se u potpunosti, mada tome kumuje i to sto jos nema ove usluge prenosa broja, to bi onda ipak izgledalo malo drugacije. Inace kako drugacije objasniti ovo ortacko-monopolisticko udruzivanje mtel i bht jer evo recimo i to da BH telecom vec skoro godinu dana ima zakupljen poslovni prostor u strogom centru BL kojeg nikako da otvore navodno zbog administrativnih procedura, u Sarajevu ista stvar s mtelom. Cim se njima isplati placati vjerovatno dobro skup poslovni prostor tolike mjesece ne otvarati jasno je da je korist od monopolskog djelovanja puno veca i premasuje trosak poslovnog prostora ili po kojeg korisnika u BL ili SA. I inace da li se iko zapitao zasto BHT i mtel nemaju svoja predstavnistva u 2 najveca grada, malo paradoksalno ali vjesto koriste tu nacional-monopolsku poziciju oba, eronet kao nesto pokusava ali je sitna riba da bi se upustio u ravnopravnu konkurenciju sto je pokusao prosle god.sa nizom dobrih akcija ali je ubrzo uvidjeo da mu se to ne isplati i slegao se i pomirio sa svojim djelom profita.
No, kad se to privatizuje bice to bolja konkurencija mts Srbijanski ide na prodaju kao i BHT i Eronet tako da bi jake multinacionalne kompanije mogle zamjeniti ove drzavne operatere mada postoji opet opasnost od sklapanja ovih neformalnih monopolskih saveza

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2008, 05:51 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

A s druge strane, sto bi se covjek ponadao da ce makar CRA odraditi nesto po tom pitanju (monopolizacije trzista), nesto se i ne nadam toliko, obzirom na to kakva je ova drzava.

Uglavnom, pljacka je na sve strane, neki malo manje, neki malo vise, al' mi se po starom dobrom obicaju prepucavamo po Forumima, a oni zadovoljno trljaju ruke. Kako ono ide ona: "Dok ima ovaca bit' ce i vune."

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2008, 10:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Opcija je valjda svima iskljucena, kako sam ja cuo, bila je samo testna faza i naravno skontali su da je sra*e :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2008, 10:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

evo slusam radio i reklamiraju tu uslugu aktivna je jos uvijek usluga,ali ista situacija odzvoni dvaput i javi se Slusam te automat.
Nisu ni svijesni koju su glupost nacinili sa ovom uslugom odavno vece nezadovoljstvo 065 mrezom nije bilo, ljudi se masovno zale da kad zovu nekog tog ne mogu dobiti od ove usluge, nemoguce da su svi nedostupni :roll:

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2008, 12:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
dobra stvar:

“M:tel” dopuna od sutra i u Crnoj Gori

BANJALUKA, Pripejd korisnici “M:tel-a” od sutra će svoje račune moći dopuniti elektronskim putem i u Crnoj Gori, i to iznosima od 1 do 25 evra, saopštio je danas mobilni operater Telekoma Srpske.

Iz “M:tel-a” podsjećaju da su, uz nove povoljnije tarife rominga, dolazni pozivi i za postpejd i za prepejd korisnike dok borave u Crnoj Gori i Srbiji besplatni u mrežama “M:tel” Crna Gora i “Mt:s” Srbija.

Cijene odlaznih poziva formirane su po najnižim cijenama rominga u BiH, pa tako iz mreža “Mt:s” i crnogorskog “M:tel-a” poziv prema mobilnim i fiksnim mrežama u Srbiji i Crnoj Gori, ali i prema mobilnoj i fiksnoj mreži Telekoma Srpske, košta 0,24 KM za postpejd, odnosno 0,38 KM za pripejd korisnike.

Cijena SMS-a u ovim mrežama je 0,17 KM za postpejd, a 0,18 KM za pripejd korisnike.

Ostale cijene poziva formirane su prema zonama u kojima se korisnik nalazi.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2008, 13:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Gdje to iskopa nema na mtel.ba Pa normalno je da snizavaju cijene u maticnoj mrezi, tu cak mogu ici i sa cijenama kao u domacoj mrezi.
jbg tako je na jednoj strani dobijes na drugoj gubis,zato su nesto skuplji od ostalih operatera u roamingu sa Hrvatskom u koju dosta raje ide na more.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 269  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]