banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 08:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 1223  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ATP/WTA Tour
PostPoslato: 10 Jun 2008, 12:31 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2008, 18:10
MuskoBre je napisao:
Nadal nema tehniku? :D

Nadal je vjestacki dobijen teniser, u laboratoriji, i kao takav nece dugo trajati, jer nema ni tehniku, ni pamet, vec igra ko masina i po strogim propisima.

Treba jos jednom da ponovim? 8)

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2008, 12:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Hvala, ne treba. I ovo mi je dosta :D

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2008, 12:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
I meni isto :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Iz najtežih situacija se izvlači na najnevjerovatnije načine! Dobra neka laboratorija, nek naprave još kojeg ovakvog :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2008, 12:44 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Nadal nikad nista nije osvojio na brzim podlogama, a i Djokovic je imao ogroman napredak od tadasnjeg Wibledona, najuspjesniji je teniser u ovoj godini, osvojio je jedan masters na sljaci, i bolji je u svim segmentima od Nadala, izuzev na sljaci, a ovaj je samo za sljaku i programiran i cijeli svoj zivot je tempirao za Roland Gaross, vidjecemo sad kad dodje Wimbledone kako ce proci! Federer je u krizi i katastrofalno igra ove godine, nista nije osvojio i Wimbledone mu je jedina prilika da se vadi... a ne zaboravi da tu ima jos mnogo tenisera koji scu cijelapi Nadala na travi poput Nalbandiana, Rodika, Davidenka...

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2008, 15:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
aseemic je napisao:
Nadal nikad nista nije osvojio na brzim podlogama, a i Djokovic je imao ogroman napredak od tadasnjeg Wibledona, najuspjesniji je teniser u ovoj godini, osvojio je jedan masters na sljaci, i bolji je u svim segmentima od Nadala, izuzev na sljaci, a ovaj je samo za sljaku i programiran i cijeli svoj zivot je tempirao za Roland Gaross, vidjecemo sad kad dodje Wimbledone kako ce proci! Federer je u krizi i katastrofalno igra ove godine, nista nije osvojio i Wimbledone mu je jedina prilika da se vadi... a ne zaboravi da tu ima jos mnogo tenisera koji scu cijelapi Nadala na travi poput Nalbandiana, Rodika, Davidenka...

Davidenko je na travi cjepao samo onaj aparat za izbacivanje loptica na treningu..

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2008, 15:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
a i Djokovic je imao ogroman napredak od tadasnjeg Wibledona, najuspjesniji je teniser u ovoj godini, osvojio je jedan masters na sljaci, i bolji je u svim segmentima od Nadala,

Osim u međusobnim duelima, mjestu na ATP listi, osvojenim turnirima i grend slem uspjesima. :D

Mislim da ljudi već pomalo pretjeruju sa tim veličanjem Đokovića, koji je već proglašen za jednog od najboljih svih vremena, a iza sebe ima tek jednu grend slem titulu. Ne kažem da Đoković neće to i postati (naš je pobogu), ali pomalo je već postalo neukusno to stalno osporavanje Nadala. Te čisti je šljakaš, te nikad ništa nije osvojio na brzim podlogama, te ovo te ono. Nije ni Sampras nikad bilježio uspjehe na šljaci, pa niko ne osporava da je najveći svih vremena (još uvijek). Stvar je ukusa, ko više preferira koju podlogu. Moj bivši šef je recimo ima običaj reći da se baš na sporim podlogama pokazuje, koliki je ko teniski majstor, jer na brzim podlogama, svaki retard koji zna da ispali topovski servis, može da da bilježi uspjehe. Lično, ne smatram sebe nekim poznavaocem tenisa, ali nek' mi neko objasni, kako neko može da osporava čovjeka koji jedan grend slem turnir (koji se igra na tri dobijena seta, da ne zaboravimo), osvoji bez izgubljenog seta, a pritom u finalu ponizi, po mnogima "najboljeg igrača svih vremena"?

Povrh svega, uveseljavaju me komentari tipa "sad će on doći na brzu podlogu pa će vidjeti svog Boga". Svi teniski velemajstori brzih podloga, dali bi 70 odsto svojih titula, na tim brzim podlogama, za jedan trijumf na Rolan Garosu, a Nadal ih ima četiri za redom. U svakom slučaju čovjek zaslužuje makar malo poštovanja, pogotovo što po meni spada u red i najkorektnijih igrača, bar što se odnosa prema protivniku tiče.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2008, 15:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
De ljudi, šta vam je?! Prestanite se prepirati ko je kakav igrač... Sva trojica su jako dobri ali činjenica je da je Novak(barem još ovu godinu)malkice slabiji od Federera i Nadala, treba mu još iskustva i treba mu ono što ova dvojica imaju, hladnokrvnost! On čovijek igra srcem a ovoj dvojici je to bukvalno posao, pogotovo Federeru...
Niko ne osporava ni da je Nadal jako dobar a ni Federer, naprotiv... I Novak im je za petama i ako bude sreće i ako Bog da, iduće godine bi mogao da ih ladno pogazi... A ove Boga mi teško, jer sve što se desi desi se jer je ovoj dvojici loš dan...
To je realno, i ne mogu ja reći sad e Novak je bolji samo zato što je naš, kad vidim da nije, bar još... :D

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2008, 16:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

aseemic je napisao:
a ovaj je samo za sljaku i programiran i cijeli svoj zivot je tempirao za Roland Gaross,

A kao sto svi znamo, sljaka je majka tenisa...

Poslednji put menjao MuskoBre dana 10 Jun 2008, 18:01, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2008, 17:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Oni koji nikad nisu uzeli reket u ruke nemaju pojma o čemu pričaš :wink:

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2008, 18:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Sondri je napisao:
Oni koji nikad nisu uzeli reket u ruke nemaju pojma o čemu pričaš :wink:

potpisujem... 8)

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2008, 18:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
aseemic je napisao:

Ovaj bas lupa gluposti :) Pa barem nije tesko pogledati listu za ovu godinu i vidjeti ko je najuspjesniji teniser
1st Nadal, R. 710
2nd Djokovic, N. 611
3rd Federer, R. 500

A sta ces vidjeti kad dodje Wimbledon? Pa pogledaj sad ko je bio u finalu zadnje dvije godine, a veoma malo mu je nedostajalo da pobjedi prosle godine ..

I kazes nije nikad nista osvojio na brzim podlogama? Pa osvojio je 3 mastersa na betonu i jos bio u 2 finala, i na to dodaj 2 finala Wimbledona, to je vise nego sto 99% tenisera uradi u citavom zivotu .. a npr Sampras je osvojio samo 1 masters na sljaci, i to u Rimu gdje je sljaka veoma brza, i mnogi ga smatraju najboljim igracem ikad .. (i ja isto :)

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2008, 19:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

aseemic je napisao:
Nisam se bavio tenisom, ali sam siguran da bi vas par slijepaca zatvorenih ociju poderao na bilo kojoj podlozi, uz malo prakse, jer tenis nije teorija matematicari moji, vec praksa!

Stavi koji dinar, imas od mene set, 5:0, i 40:0.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2008, 19:42 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

MuskoBre je napisao:
aseemic je napisao:
Nisam se bavio tenisom, ali sam siguran da bi vas par slijepaca zatvorenih ociju poderao na bilo kojoj podlozi, uz malo prakse, jer tenis nije teorija matematicari moji, vec praksa!

Stavi koji dinar, imas od mene set, 5:0, i 40:0.

OT - Dajem ti jos servis... i opet ces izgubiti! :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2008, 19:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Najvise volim takve, koji su udarili lopticu 4 puta od zid, a reket drze ko lopatu, pa krenu da palamude o tenisu. Vidim i spansku reprezentaciju blatish da su levati :D :D

Dugo nismo imali takvog poznavaoca sporta ovde. Pocastvovani smo.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2008, 19:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ulozicu i ja koju paru na MuskoBre :) A posto vidim da toliko poznajes tenis, ne kontam sto ne napises koju knjigu o tenisu, cisto da zajebes Buda Collinsa ;)

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2008, 20:10 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

MuskoBre je napisao:
Najvise volim takve, koji su udarili lopticu 4 puta od zid, a reket drze ko lopatu, pa krenu da palamude o tenisu. Vidim i spansku reprezentaciju blatish da su levati :D :D

Dugo nismo imali takvog poznavaoca sporta ovde. Pocastvovani smo.

Pogledajte video intervju s rafom na stranicama rolan garosa...

Pitaše ga: ju dont fil lajk nambr uan? pogađate što je rafo odgovorio:

aj fil lajk nambr tu!

zvuči poznato? :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2008, 20:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Da nisi lisen moci citanja i zdravog rasudjivanja, mogao si uociti da mi ovde pricamo da je Nadal bolji igrac od Djokovica, a ne da je Nadal najbolji na svijetu. Da, Nadal je broj 2, Djokovic broj 3. Jednostavnije od toga ne moze.

To sto si se ti odlucio na ovoj temi pisati, ko Maxim po diviziji, treci je padez.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2008, 23:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
25 postova za manje od dana.
Ljudi ovo se vratio splendid... Mada, ovaj mi djeluje pismeno za razliku od prethodnika. Doduše splendid ima hiljadu lica i moguće je da je ovo jedan od njegovih alter-ega...

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2008, 08:26 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:13
Ovo mi je najdraza tema zadnjih dana :lol: :lol:..Jarane hvala ti sto postojis..

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2008, 12:34 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Nidje veze... Nisam ja klon vas poznatih faca :roll:

Ionako, tema otisla daleko... 'aj sacekamo sledeci turnir, pa vidimo!

p.s. Hvala administratorima/moderatorima, mada svako ima pravo na svoje misljenje...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 1223  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]