banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 12:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 48 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: C C C...
PostPoslato: 28 Dec 2002, 12:50 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
momci probali pa sad na jadnu djevojcicu napadaju....da nesmije da proba...ako je rekla da zna da joj se nece dopasti...pa vjerovatno zato sto zna "hemiju" zna da joj se nece dopasti..a da je stetno i jeste....sex moze biti dobar bez ikakvih dodataka...alkoholnih ili duvackih instrumenata.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Dec 2002, 16:41 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Avg 2002, 18:24
Priznajem da i lignjice sa pomfriem i pastrmkom (tzvduet) salatica znate ono šminikca restorančić dobra usluga buteljica je odličan uvod.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Dec 2002, 16:49 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
Tako je Rosy , drzh se ti "njega" a ne trave , na kraju krajeva "ono za ono" je i tema, a opet , s druge strane , svi se vode kao mushkarchine , a treba im pola sijena sa Manjache da bi imao cool sex ... ma daaaj ... bljak ... :fist:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Dec 2002, 16:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2002, 01:00
Coyote_Ugly je napisao:
Tako je Rosy , drzh se ti "njega" a ne trave , na kraju krajeva "ono za ono" je i tema, a opet , s druge strane , svi se vode kao mushkarchine , a treba im pola sijena sa Manjache da bi imao cool sex ... ma daaaj ... bljak ... :fist:

Ova ti bi prava :lol: :wink: :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Dec 2002, 20:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
ovako..chinjenica je da alkohol povecava sexualnu zelju [u manjoj kolichini...u suprotnom{ [u velikoj kolichini] smanjuje vid a time povecava izbor partnera] [nadam se da cete se sloziti sa ovim :)}ali samim tim smanjuje polnu moc!!! pa to izgleda ovako :oops: :)).....

a to sex na drogama hmm....... stvar izbora [najbolje straight]... ali je ubijedljivo najbolji na kokainu !!! ko smije nek proba prichace dugo o tome :))) a najbolji efekat je kada se nanosi direktno na polni organ ..mushki ili zenski ..

P.S.
znachi ko smije da proba 1 chisto da proba to je ok

P.P.S.
higly addictive

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Dec 2002, 01:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Neka hvala

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Dec 2002, 10:13 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
joj bakin , shta seresh kakav cocain , znash da je najbolji afrodizijak bakin domaci kolach sa bademima , od toga 2 dana stoji prav :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jan 2003, 17:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
eto onda dosta o alkoholu i drogama..... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jan 2003, 10:40 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 11 Sep 2002, 10:32
Hahaha, ima ovdje smijesnih likova, mame mi... Prvo i prvo, Ultra je "djecak" koji je Travu probao prije nekih 14 godina, tacnije 1998. godine. Dakle, ta ti ne stoji brate, nikako. Drugo, sva ta prica o travi kao drogi, sva ta preseravanja na televiziji o travi kao "prvoj stepenici" ka teskim drogama, sve je to sranje. Dovedu tako oni djecu iz predskolskog i iz osnovne skole i onda oni pricaju o svojim " antidrogama", ma smijesno, majke mi... Pa sta ta jebena balavurdija zna o travi? Zasto nikada u emisijama nisu pozvali prave strucnjake koji bi javno rekli da je trava manje stetna od duhana? Zasto nikada nisu doveli nekoga ko stvarno DUVA jebenu TRAVU, pa da taj neko javno kaze jeli mu kada od trave bilo lose, jel zavrsio u bolnici ili u ludari? Ma sve je to samo lupetanje po praznom. Ljudi, Ultra duva travu 14 godina i NIKADA, ali bas NIKADA nije pozelio da uzme nesto drugo, "bolje", more cool, bilo kakvu hemiju i slicna sranja. Dakle, i ta prica o travi kao o prelaznoj fazi ka jacim drogama je glupost. U pitanju je samo nasa snaga volje i nacin razmisljanja. Dalje, vecina omladine pusi travu za druge a ne za sebe. Oni se napuse u drustvu da bi bili vidjeni napuseni i da bi bili cool. Budalastina! Ko zaista uziva u travi zapalit ce je sa svojim dobrim prijateljima u nekoj domacoj atmosferi, zapalit ce je kod kuce navecer kada legne u krevet, pustit ce sebi muziku koja mu pase i prepustiti se razmisljanju i drugim lijepim stvarima u kojima uziva i koje ga cine sretnim. Dakle, ljudi koji u travi znaju da uzivaju, da se opuste i da budu pozitivni u svojim razmisljanjima i u "vozenju" svoga filma nisu isti kao oni koji se rokaju speed-om, extazijem, kokainom... Oni nisu destruktivni i ne prave pizdarije po gradu. To rade neizivljena djeca.

Drugo: Ultra nikoga NE NAGOVARA da proba travu ili bilo sta drugo. Ultra samo brani svoje teze o nestetnosti trave po ljudski organizam u toj mjeri kako je to nama svima servirano od kojekakvih "strucnjaka". Ultra ima sina od dvije i pol godine, koji ce jednoga dana, a to je sasvim izvjesno, sudeci po civilizacijskim trendovima i tokovima, doci jedan dan iz skole napusen ko majka i pokusavati Ultru da ubjedi da nije duvao i da je sve OK. Eh, mislim da necu biti sretan kada se to desi, odnosno, zelio bih da se to desi sto je kasnije moguce. Zato sto zelim da taj moj sin bude svijestan svojih odluka i postupaka u svakom trenutku, pa i kada je napusen. Ne znam kako cu tada da reagujem, ali ako budem sa ovom pameti od danas, mislim da cu ga savjetovati da ako zeli da duva, onda neka to cini u svojoj sobi i sa svojim drustvom, radije nego negdje u gradu i na javnom mjestu. Braniti mu necu, jer znate vec da je sve sto je zabranjeno je utoliko i sladje. Neka proba pa onda ako mu se bas toliko svidi, nemam nista protiv, sve dok se to ne odrazava na njegovu skolu, ponasanje i odgoj. Srecom, znam jos mnogo ljudi koji su "duvaci" ali su napravili odlicne karijere, strucnjaci su u svome poslu i sretni su ljudi. Trava takve mogucnosti ne uskracuje. Ko kaze suprotno vjerujte mi da LAZE!

Vas Ultra!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jan 2003, 11:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

...

Poslednji put menjao pilot babo dana 21 Nov 2010, 10:02, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jan 2003, 11:52 
Pripravnik
Pripravnik

Pa normalno ba da dijelimo misljenje kada smo razumni i normalni ljudi. Mrzim kada stocari i traktordzije pricaju o stvarima koje su vidjeli samo na TV-u. Pa samo se zapitajte vi "cedni" i "uzorni" omladinci i omladinke u koji postotak spadate! Gdje se nalazite? Koliko djece (sto se iskreno, meni ne svidja) i koliko omladine i zrelih ljudi (sto mi se svidja) uziva u Travi? Hahahaha, svuda smo oko vas!!!!!!!!!! Buahahahahahaha, sad cemo vas POJESTI, hahahahaha.....

Pozdrav DUVACIMA!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jan 2003, 13:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

...

Poslednji put menjao pilot babo dana 21 Nov 2010, 10:02, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jan 2003, 13:59 
Pripravnik
Pripravnik

Hahaha... Borca nesto bas ne simpatisem, obzirom da sam navijac SARAJEVA! No, jos vise MRZIM ZELJU, tako da su moje emocije prema drugim premijer-ligasima koliko toliko umjerene. Ali, povodeci se za tvojim sloganom ispade sada da treba da jebem i mater i oca, a to prije svega nije pristojno, sa etikom se nije ni srelo, a Boga mi, i perverzno je... Mislim da ces se sa tim sloziti, hahahaha. Na kraju krajeva, i zakonom je zabranjeno i zove se INCEST, hahahaha.
MA dobro, zezam se...
Za taj fazon sa vodom si me vec pitao i moram ti reci da tih folova i fazona ima mnogo... Ja sam licno pusio travu na nargile, na flasu sa vodom, na flasu bez vode i naravno, smotanu u joint. Dakle, postoji vise nacina sa vodom pa budi malo odredjeniji. Ono sto bih ja istakao je pusenje trave na PIPE, odnosno lulu. Ponosan sam vlasnik jedne lule od slonove kosti sa rucno ugraviranom glavom Indijanskog poglavice a donijela mi je seka iz USA. Kupila kada je isla u posjetu u neki od onih rezervata... Dakle, za pusenje trave na flasu sa vodom treba da imas prvo flasu od plastike kroz koju treba da pri vrhu napravis par otvora za crijeva (mogu od infuzije). Pravis onoliko rupica za broj crijeva koliko ce da bude pusaca. Moras da napravis na cepu od flase takodjer rupu kroz koju ces da odozgo nabijes "rostiljnicu" ili neko metalno udubljenje u kojem ce trava da sagorjeva. To moze da izgleda kao mali metalni lijevak u koji se moze nalemiti mala metalna mrezica (kao ona iz cesme), da bi sprijecila da trava sa duhanom upada u flasu. Jako je bitno da tanji dio lijevka koji ide kroz cep u flasu dobro pase u nacinjenu rupu i da nema lufta. Broj usisnih crijeva uvijek za 1 mora biti veci od broja pusaca, jer jedno crijevo se ostavlja za dovod vazduha u flasu. Postupak je sljedeci:

Kada si sastavio flasu, crijeva i "rostiljnicu" napravi smjesu trave i duhana po svome izboru. Zatim naspi u flasu do pola vodu ali vodi racuna da su ti crijeva iznad te povrsine da nebi "presaugao vode :) ... Onda pripremljenu smjesu stavi u "rostiljnicu", zauzmite lijepe i ugodne polozaje i vucite svi vazduh iz crijeva dok upaljacem pripaljujes "rostiljnicu". Crijevo za vazduh drzi u ruci palcem zacepljeno i samo s vremena na vrijeme pustaj po malo svijezeg vazduha unutra. Kada se smjesa fino razgori, onda mozes da dodajes vise zraka unutra, jer ne udara samo trava vec dobro odabrana kombinacija dima i vazduha... Odmah da ti savjetujem da ako zelis ovo da probas pocni sa manjom kolicinom trave a vise duhana, jer je ovo prava ludara, a nebih htio da ti, nedaj Boze bude lose, pa da kazes Ultra ti dao recept. Sa ovim moras biti oprezan dok se malo ne neviknes. I ja sam presaugao kada sam dobio svoju lulu. Mila majko, mrezama me hvatali po stanu, hahahaha. Samo oprezno, pazljivo i polako...

Sretno!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jan 2003, 19:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Zar ovo nije moglo preko priv. poruka?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jan 2003, 21:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

...

Poslednji put menjao pilot babo dana 21 Nov 2010, 10:03, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jan 2003, 09:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 02 Jul 2002, 21:11
Eh, sickness, moze se to i jednostavnije napraviti, tj. improvizovati, ali hajde da i ja sad ne gnjavim ljude s pricom o plasticnim flasama...
Ako primijenis Ultrin recept, javi kako je bilo... Ako budes u stanju... :wink: :P :fadein:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jan 2003, 16:19 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Eto .. nakon sveobuhvatnog Tutorial-a by ULTRA & Bottle-Water Technique
Mogli bi se malo vratiti i temi ... ostavicu tutorial iako mu nije mjesto ovdje definitino ali kad svi mogu pricati offtopic na par stranica ovih par postova nece biti problem - nadam se :))

....
Da ne bi bilo samo popovanje cisto da pruzim primjer u kojem smjeru ova tema treba 'nastaviti' :

Licno mi seks pod uticajem alkohola i droge nije smek pa ga i ne preferiram ...

Toliko od mene ... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jan 2003, 16:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

...

Poslednji put menjao pilot babo dana 21 Nov 2010, 10:03, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jan 2003, 11:22 
Pripravnik
Pripravnik

Polako burazeru i pamet u glavuuuuuuuuuuuuuu! Mirno i stalozenoooooo :) Nemoj da vas kasnije mrezama vade iz Vrbasa, hahaha. Ma zezam se! Uzivajte ljudi kad ja ne mogu, hahahahaha

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2003, 12:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 02 Jul 2002, 21:11
Uh, bolje je da to urade negdje u zatvorenom prostoru, sa dobro zamandaljenim prozorima... Za svaki slucaj... :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 48 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]