Hahaha... Borca nesto bas ne simpatisem, obzirom da sam navijac SARAJEVA! No, jos vise MRZIM ZELJU, tako da su moje emocije prema drugim premijer-ligasima koliko toliko umjerene. Ali, povodeci se za tvojim sloganom ispade sada da treba da jebem i mater i oca, a to prije svega nije pristojno, sa etikom se nije ni srelo, a Boga mi, i perverzno je... Mislim da ces se sa tim sloziti, hahahaha. Na kraju krajeva, i zakonom je zabranjeno i zove se INCEST, hahahaha.
MA dobro, zezam se...
Za taj fazon sa vodom si me vec pitao i moram ti reci da tih folova i fazona ima mnogo... Ja sam licno pusio travu na nargile, na flasu sa vodom, na flasu bez vode i naravno, smotanu u joint. Dakle, postoji vise nacina sa vodom pa budi malo odredjeniji. Ono sto bih ja istakao je pusenje trave na PIPE, odnosno lulu. Ponosan sam vlasnik jedne lule od slonove kosti sa rucno ugraviranom glavom Indijanskog poglavice a donijela mi je seka iz USA. Kupila kada je isla u posjetu u neki od onih rezervata... Dakle, za pusenje trave na flasu sa vodom treba da imas prvo flasu od plastike kroz koju treba da pri vrhu napravis par otvora za crijeva (mogu od infuzije). Pravis onoliko rupica za broj crijeva koliko ce da bude pusaca. Moras da napravis na cepu od flase takodjer rupu kroz koju ces da odozgo nabijes "rostiljnicu" ili neko metalno udubljenje u kojem ce trava da sagorjeva. To moze da izgleda kao mali metalni lijevak u koji se moze nalemiti mala metalna mrezica (kao ona iz cesme), da bi sprijecila da trava sa duhanom upada u flasu. Jako je bitno da tanji dio lijevka koji ide kroz cep u flasu dobro pase u nacinjenu rupu i da nema lufta. Broj usisnih crijeva uvijek za 1 mora biti veci od broja pusaca, jer jedno crijevo se ostavlja za dovod vazduha u flasu. Postupak je sljedeci:
Kada si sastavio flasu, crijeva i "rostiljnicu" napravi smjesu trave i duhana po svome izboru. Zatim naspi u flasu do pola vodu ali vodi racuna da su ti crijeva iznad te povrsine da nebi "presaugao vode

... Onda pripremljenu smjesu stavi u "rostiljnicu", zauzmite lijepe i ugodne polozaje i vucite svi vazduh iz crijeva dok upaljacem pripaljujes "rostiljnicu". Crijevo za vazduh drzi u ruci palcem zacepljeno i samo s vremena na vrijeme pustaj po malo svijezeg vazduha unutra. Kada se smjesa fino razgori, onda mozes da dodajes vise zraka unutra, jer ne udara samo trava vec dobro odabrana kombinacija dima i vazduha... Odmah da ti savjetujem da ako zelis ovo da probas pocni sa manjom kolicinom trave a vise duhana, jer je ovo prava ludara, a nebih htio da ti, nedaj Boze bude lose, pa da kazes Ultra ti dao recept. Sa ovim moras biti oprezan dok se malo ne neviknes. I ja sam presaugao kada sam dobio svoju lulu. Mila majko, mrezama me hvatali po stanu, hahahaha. Samo oprezno, pazljivo i polako...
Sretno!