MuskoBre je napisao:
Razlikuje se u tome sto Tadic kaze :"Ljudi, Njemacka, Austrija, Amerika su priznale Kosovo, i mu tu ama bas nista ne mozemo. Ono sto mozemo je da probamo da popravimo ekonomiju, da Kosovo ne bude clan UN-a, da ga ne prizna sve i jedna clanica EU,itd.."
Grobar i Mutavi to nazivaju Judinim ponasanjem.
Ako on imaju nacina da poniste gorepomenuta priznanja, neka kazu narodu kako? Neka kazu narodu kako ce oni da promjene trenutne stavove drzava u odnosu na Kosovo. A ne da lelemudaju, i da im se retorika svodi na komentare Tadicevih poteza, i nekog teoretisanja.
Ako ce ponistenje SSP-a u Skupstini dovesti do ponistenja priznanja Kosova, ja sam prvi za. Ali zasto imam osjecaj da od tog
filma nema nista?
Па проблем је и што Тадић не раид ништа осим коментарисања туђих потеза.
Он је председник Србије и
свих њених грађана,што значи да мора да заступа све грађане а не да се ставља на страну своје странке.То није ни морално ни етички.Иако сам био на његовој страни када је бирано између њега и Николића,својим понашањем у последња три месеца је изгубио свој легитимитет.
У Америци су тренутно избори,тј изборна кампања али ја ни у једном тренутку нисам чуо Буша да је подржао кандидата републиканаца.Такође та пракса је обичај и у осталим западним земљама.Председник се не меша у изборну кампању и не даје оцене и изјаве јер је логично да као предњедник не дели грађане на опције и струје.
Тадић својим понашањем управо то ради и тиме је показао колико је уствари незрео као политичар и као председник.
Жалосна је Србија са таквим човеком на челу.