banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 21:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 79 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Maj 2008, 11:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
flash, gadjacu te kad te sretnem :P :lol:

ne znam otkud sad cifra od 7 miliona?

U svakom slucaju, tragicno je da je sinoc bilo samo 24 coveka. I to nesto govori.

E da i Danijelin film je bio ok, mada bih ja Brenu izmucio sa pitanjima, ali ok ....

veceras gole g**ice :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2008, 13:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
taksi je napisao:
Pohvala za reklamni spot za BLIFF koji ide prije pocetka filma, sa onim maslackom koji putuje u BL. Sjajno.

Spot je odličan!! Kaže Ipanema, bartonovska muzika. :D Pravo jeste. Super je..

Jedino, sjećam se da je maslačak bio i priča Exit Festivala jedne godine. :-?

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2008, 14:13 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Feb 2004, 23:11
A kosa onog klinca :D

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2008, 17:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Ajde mi se javite sljedeci put kad budete ovdje, prije projekcije..

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2008, 20:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
Rumun je mučan.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2008, 22:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Kao kod kuce, simpatican film, na trenutke zamoran, mada je to vjerovatno uzrokovano nepodnosljivom vrucinom koja je vladala nekih dobrih sat vremena u sali. Iako sam skinuo i jaknu i majicu, u kratkim rukavima sam se znojao, kada je postalo nepodnosljivo, izadjem da potrazim osobu zaduzenu za klima uredjaje, na zamolbu da se nesto ucini, dobijem nonsalantno odgovor "ma sad ce kraj filma", iako je ostalo nesto preko pola sata... Nakon par minuta ista osoba ulazi i gasi i ono crkavice od 2-3 klime koje su kao nesto radile... Sta da kazem... Da sam u normalnim a ne u tropskim uvjetima pogledao film, mogao bih se i skoncentrisati, ovako sam bio osamucen i uzasno mi se spavalo. Cini mi se ok film, ali nisam siguran, jer nije bilo vazduha i bilo je jako vruce (iako je bilo malo posjetilaca) i nisam jedini kojem je bilo prevruce...

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2008, 00:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
Veceras sam pogledala Posao snova i film mi se svidio. :thumbup:

Ako uspijem izorganizovati da jos nesto pogledam - sigurno hocu. :D

Frieda je napisao:
Upravo sam pogledala Posao snova. Film je dobar i prikazan je sa autorskom distancom, što je pohvalno.
Preporučujem da odete sutra i pogledate ga ako niste stigli danas.
Tu je bila i Danijela, autor filma, i odgovarala je na pitanja publike.. bilo je zanimljivo.

:thumbup:

Kad sam vidjela kucicu u kojoj zivi ona djevojka...
Onu kuhinju - gole sive 'cigle' (ili kakav je to vec gradjevinski materijal), onda na mjestu gdje se 'susrecu' zid i krov rupe kroz koje se vidi napolje...pa ta kucica uopste nije dovrsena, a ocito je i gradjena po sistemu 'sam svoj majstor'...kako li je to zimi zagrijati...pravi 'hotel Promaja'...i sve to u nekoj nedodjiji... :(

Ali bilo je i smijesnih scena...za jednu pjevaljku sam pomislila da je neki trandza, kad valjda nije (ono 'cudo u pink...' - rekla bih odjeci, ali to se ni uz svu pjesnicku slobodu odjecom nazvati ne bi moglo)...

FLASH je napisao:
Posao snova - superiska! Pridruzujem se Fridinoj preporuci.
Film je vezan za nase prostore, konkretno, prica o trazenju posla.
Ja cu pokusati nabaviti kopiju filma, pa ako nekom kasnije zatreba...

Ako nabavis meni treba...radi uzivanja...nadam se da je to dovoljan razlog... :angel4:

Rakun_Slavko je napisao:
Evo odmah strashan amaterizam, djevojka koja je sinoc prevodila razgovor publike sa glumcem iz filma Posjeta orkestra zaista lose zna engleski jezik. Prevod je vrsen na relaciji sprski-engleski, engleski-srpski, i ja sam se naprosto zgrazao nad onim sto je ona njemu prevodila od publike, i publici od glumca. Mozda nije bilo budzeta da se uzme neki prevodilac, ili je po principu rod/jaran, hajde je ubaci?

Da li se radi o kratko osisanoj smedjkastoj djevojci?

Meni je ta bila jako simpaticna. :D
Mozda se zbog treme nije bas najbolje snasla, ali je tako sarmantna da bih ja (da sam stranac) voljela nju slusati kako mi prevodi. Cak se potpomaze i rukama, tacnije rukama prezentuje ono sto prica... :D

Veceras je i Danijela uskakala da joj pomogne pri prevodu...
Ali cura je tako ljupko jedno stvorenje...vjerovatno joj treba malo vremena da se opusti...
Ne vjerujem da je glavni razlog takvog njenog prevodjenja bio taj sto ne zna dobro engleski, mislim da je prije u pitanju trema i mozda neiskustvo u prevodilackom poslu (ne mislim na prevodjenje tekstova, vec mislim na prevodjenje kad neko brsla kao navijen pola sata, a onda ocekuje od prevodioca da sve to fino prevede 'jednog dana' kad odluci malo stati da bi onaj ko prevodi odradio svoje)...jer ipak oni pricaju po 5 minuta i ne osvrcu se na to da sve receno neko treba i prevesti, a da bi to 'taj neko' preveo treba se prvo sjetiti sta je sve receno... :toothy10:
I onda je razumljivo da se neko mlad i neiskusan (a tako sarmantan i predivan) malo spetlja...
Sledece godine ce biti mnogo bolja... :D

taksi je napisao:
Na projekciji je bio i glumac. Ali djevojka koja prevodi je posebna prica. Ok curo nije kraj tebe Dzoni Dep ( pa i da jeste saberi se malo ) da kazes da od uzbudjenja ne znas sta da kazes. Ipak ti vodis taj program. Prestani se cesati dok prevodis, ne prevrci ocima, ispostuj i gosta i publiku. Znam da ti je privi festival ali nemas 13 godina i nije kraj tebe Vlado Georgiev.

Nadam se da se ne radi o djevojci od veceras. :-?

sportski magazin

Bestija NeOpravljiva!!!

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2008, 05:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sinoc pogledao danski film. blago receno - los film. film nigde ne ide. necu detaljnije.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2008, 07:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2005, 19:12
Ipanema_ je napisao:
Rumun je mučan.

Mucan, ali dobar.;)

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2008, 09:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
meni osim No country for old men ne zvuci nista poznato, pa necu ni da rizikujem

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2008, 09:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kao kod kuće - Ne daj mi bože da se ikad više toliko smorim gledajući film!
Nisam izdržala, morala sam izaći malo pred kraj filma, kritičan je..

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2008, 10:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2007, 07:50
Jbt pa jel ima bar jedan dobar film? Kakva je ovo katastrofa...Svi odlaze prije završetka filma

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2008, 17:00 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2008, 20:06
"4 mjeseca, 3 sedmice, 2 dana" je odličan. za moj ukus malo pretežak, ali film je stvarno dobar. glumci posebno dobri.
"armin" je sasvim ok. malo je ravan, ali nije dosadan. emir hadžihafizbegović - iz filma u film sve bolji.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2008, 18:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
odlucila sam da cu ici na :

12
nema zemlje za starce
pozuda, oprez
i svijet rekorda shutke (?)

nema se vremena u zivotu za vise, al svejedno sumnjam da bih jos koji htjela pogledati (sudeci po rezimeima makar :-? )

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2008, 19:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
"Sluzio sam engleskog kralja"

Odavno nisam pogledao bolji film...ostao bez teksta :wink:
Ko nije gledao mislim da ima u DVD klubovima.

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2008, 05:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Gledao sinoc 12. Ukratko - los film.

Huh danas dva. ajoj

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2008, 13:54 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Jun 2007, 01:15
Sluzio sam engleskog kralja je genijalan film, u prvom redu zbog rezije i jedne neobicne atmosfere.
Juce je takodje bio sjajan dokumentarni bugarski film ''o komarcima''. Da pohvalim reziju i ovaj put. S druge strane, Muzicki partizani nije nesto vjesto uradjen film, ali pogadja sustinu.

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2008, 15:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
12 - O D L I C A N !

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2008, 23:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
Block out je napisao:
"Sluzio sam engleskog kralja"

Odavno nisam pogledao bolji film...ostao bez teksta :wink:
Ko nije gledao mislim da ima u DVD klubovima.

i mene je odusevio iz vise razloga,pretpostavljamda je i tebi jezik bio presudan hehe mada sam bila skepticna jer sam vec knjigu nekoliko puta procitala,jedino me je razocaralo sto nije u film ubacen ni jedan recept osim onih kreacija od hrane,koji su bili simpaticni
dalje,just like home ... bas me je smorio film,bez ikakve radnje i uvrnut
rusija...obzirom da sam otisla direktno s posla,smorena,na film od 3 h,s prekidom projekcije koja srecom nije dugo trajala..em sam se smrzla,em sam bila gladna,em oni ratni detalji...ne znam sta bih rekla,ali definitivno bolji od prethodno opisanog
ostaje jos nekoliko na popisu koje cu nadam se uspjeti pogledati,malo me termini zezaju
ako nista bar cu se naslusati kojekakvih jezika i sresti gomilu ljudi koju nemam vremena svakodnevno sretati hahah
pozitivno da se bilo sta novo desava u bl,a valjda ce i organizacija biti malo bolje naredne god
i da,spot bliff-a je simpa,ali onaj djecak mi je presmijesan ,ako ga neko sretne,usvojicu ga :)

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2008, 08:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Izgubljeni odmor - odličan!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 79 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]