medi je napisao:
Старац ја ти се са тим зајебавам већ пола мјесеца. Отишао сам након 3-4 дана да видим да ли могу да ми очитају трансакцију и код. За разлику од свих претходних случајева услужила ме цура која познаје ствар, одмах је сконтала о чему се ради, рекла да трансакција није обрађена, да навратим опет за који дан, и да ће ми без проблема очитати код. Послије неколико дана оде пријатељ који је у исто вријеме кад и ја извршио регистрацију на paypal. Није имао среће са службеницом, стандардно, услужила га нека која нема појма о послу којим се бави, рекла му да оде до обезбјеђења по акредитацију како би могао да оде на 4. спрат (?!) да му се очита трансакција. Као по Марфијевом закону, обезбјеђења нигдје кад треба, он се исфура и оде. Дођем ја, тражим ону исту цуру, међутим нема је нигдје више, ни рачунара ни столице за њеним столом, да би ми нека друга рекла да морам да чекам извод ... Тако да сам се исфурао и чекам *ебени извод половином маја. Напомена да сам само због куповине на нету извадио картицу, предао сам захтјев за картицу половином фебруара и ето колико се зајебавам због непрофесионалности банке, још нисам у ситуацији да купујем.
Aleksandra,jedina iole normalna cura koja nesto zna gore vezano za kartice,ali ne znam gdje sad radi i ja sam vidjela da je prazan njen sto a sad neka barbika koja naravno nema pojma
elem,jako su nesposobni za rad,prilicno drski ,usporeni...ja sam skoro 2mj!!!cekala njihovu visa karticu a preko njih primam platu...Zato treba biti agresivan i insistirati na svemu da vam odrade odmah!!!
kad ste vec spomenuli paypal i kupovinu preko neta,funkcionise li to kod nas,tj stize li i za koji period roba koju ste narucili npr iz amerike?