Nemam ja nista protiv mtel, cak sam jedno vrijeme radeci za jednu firmu bio poslovno cest gost u mtelu,da ne govorim dalja iskustva
Nemam nista protiv ljudi, rade svoj posao, sad nisu oni krivi sto su u takvoj poziciji,tj.u poziciji svojevrsnog monopoliste (vise naginju monopolu nego oligopolu)sto bi po definiciji trebalo da jeste, ali eto nije a zna se i zasto sad da ne idem off topic.Sad ce neko reci kako monopol kada imaju druga 2

koja nisu u istoj poziciji,ali po okoncanoj privatizaciji tj. kada ovdje ulete jos 2 velika globalna igraca bice slika drugacija sto ce doprinjeti jacoj konkurenciji, jer nac.prefixi bht i ht svakako da odbijaju ovdasnje korisnike.
Kako bih ja organizovao nagradnu igru,pa ja bih to po sistemu koverata (nekako ta klasika je uvijek najsigurnija) i unajmio jednog nindzu s crnim povezom preko ociju pa neka nastima ako ima toliko dobar vid

ili ako je takmicenje neko javno glasanje moze i na netu.Ma bitne su postene namjere onog ko organizuje i ako ljudi imaju povjerenja u kompaniju koje se temelji na iskustvu iz proslih nag.igara onda je i manje spekulacija o tome da li ili nije namjesteno.(ja cijenim one nagr.igre koje npr.kad te ljudi izvuku ako nisi bio u toku da si uopste dobio i nakon isteka onog roka za preuzmanje ljudi te pozovu da dodjes po nagradu iako su istu mogli medju sobom podjeliti,desavalo mi se to doduse sitnije nagrade su bile)
Svuda u svijetu ugled se vremenom stice i strpljivo gradi, a namjestanje igara je podvala kupcima i ako se tim neko preduzece koristi onda se kocka sa ugledom,ako je neko monopolist onda on sebi taj luksuz moze prisutiti.Opet ponavljam ne tvrdim da je mtel sreca je sve blize namjestena samo sumnjam i koliko vidim nisam jedini.