mala.garava je napisao:
Nisam citala sve postove jerBo sam lijena

Elem, mladji kao i neobrazovani muskarci mi se gade. Muskarci koji su na VI sa manirima takodje.
Neophodno je da bude bar 10-al godina stariji ako je odlucio da se zeni. Moze i drugacije (da su istih godina ili da je mladji) ali tako garantuje buducoj zeni patnju u braku i prebacivanja dijela svojih odgovornosti zeni na ''grbacu''.
E sad onaj dio koji najvise boli neuspjesne i nesnalazljive muskarce, iz cijih je frustriranih bica i istrcao termin ''sponzorusa''. Ogromna vecina zena, ukljucujuci i mene, voli sposobne i snalazljive muskarce koji su u stanju da zarade dovoljno za pristojan zivot (ili vise

) kao i da mogu da se izbore sa problemima koje zivot donese bez guranja glave u pijesak.
Ima i onih likova koji misle da zenidbom dobijaju kuvaricu, pralju, svelju,..., kao i zenu koja ce zaradjivati za njih. Kome treba takav muz? Zena koja moze sama sve to ne treba muza. Djetesce moze da napravi i neki odabran lik (inteligentan i zdrav) koji ce buducem djetetu da podari dobru genetsku osnovu.
A sad bi Bora Corba rekao: '' Teoretski ljubav lijepo zvuci, malcice je drukcije u praksi".
sve se slažem, samo još da dodam da muškarac ne mora da bude mlađi da bi odlučio da sve natovari ženi na grbaču. Ja sam to dočekivala i od likova starijih od mene, po 6 godina. Ustvari, ja nikad nisam imala muškarca koji je išta za mene radio, ako izuzmemo mog tatu koji me izdržavao dok nisam počela sama raditi, i ako izuzmemo trpanje, možda su ovi moji momci to podrazumijevali pod sintagmom " oni nešto rade za mene"?

Pa dobro, doduše, vjerovatno to nisam dobijala od njih, jer sam sve sama mogla sticati. Dakle, od njih mi je bila i ostala potrebna samo - kita. Ah, ta kita!