banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 19:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Apr 2008, 16:12 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2008, 17:32
hahaha pa sad piletina taj bi znaci morao imati manje god od mene
onda sve sto je ispod 26 :D
mada ako ima i koji stariji dobar komad moze i to ;)

ovaj ja mislim da ce mene izbacit za spam
izvinjavam se ekipi banja luckog foruma
nadam se da ce mi oprostiti, i cim nadjem zrtvu pozvani ste na tortu :D

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2008, 16:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Mala*Maza je napisao:
hahaha pa sad piletina taj bi znaci morao imati manje god od mene
onda sve sto je ispod 26 :D
mada ako ima i koji stariji dobar komad moze i to ;)

ovaj ja mislim da ce mene izbacit za spam
izvinjavam se ekipi banja luckog foruma
nadam se da ce mi oprostiti, i cim nadjem zrtvu pozvani ste na tortu :D

ok, mada sam mislio da ce ta granica biti visa kako si se razgalamila oko piletine
ide ti u prilog sto kuvas - to se cijeni
e pa forumasi - chaaargeee! :P

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2008, 16:21 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2008, 17:32
pa sve od 26 na dole
al dotle da ne idem u zatvor
posto strafte crne bele mi ne stoje uz oci bas :D

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2008, 00:32 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Jun 2008, 00:19
Starije dame vole mlade decke.Pogledajte fotografije, ne izgleda tako velika razlika bar za sada.A kasnije, ma kasnije nije ni vazno, starije dame ce biti jos starije, a nekada mladi decki ce naci ono sto im odgovara.
http://www.vecernji.hr/home/showbiz/311 ... toSerie.do

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2008, 00:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Mar 2008, 02:36
Nisam citala sve postove jerBo sam lijena :)
Elem, mladji kao i neobrazovani muskarci mi se gade. Muskarci koji su na VI sa manirima takodje.

Neophodno je da bude bar 10-al godina stariji ako je odlucio da se zeni. Moze i drugacije (da su istih godina ili da je mladji) ali tako garantuje buducoj zeni patnju u braku i prebacivanja dijela svojih odgovornosti zeni na ''grbacu''.

E sad onaj dio koji najvise boli neuspjesne i nesnalazljive muskarce, iz cijih je frustriranih bica i istrcao termin ''sponzorusa''. Ogromna vecina zena, ukljucujuci i mene, voli sposobne i snalazljive muskarce koji su u stanju da zarade dovoljno za pristojan zivot (ili vise :) ) kao i da mogu da se izbore sa problemima koje zivot donese bez guranja glave u pijesak.

Ima i onih likova koji misle da zenidbom dobijaju kuvaricu, pralju, svelju,..., kao i zenu koja ce zaradjivati za njih. Kome treba takav muz? Zena koja moze sama sve to ne treba muza. Djetesce moze da napravi i neki odabran lik (inteligentan i zdrav) koji ce buducem djetetu da podari dobru genetsku osnovu.
A sad bi Bora Corba rekao: '' Teoretski ljubav lijepo zvuci, malcice je drukcije u praksi".

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2008, 12:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
mala.garava je napisao:
Elem, mladji kao i neobrazovani muskarci mi se gade. Muskarci koji su na VI sa manirima takodje.

Neophodno je da bude bar 10-al godina stariji ako je odlucio da se zeni. Moze i drugacije (da su istih godina ili da je mladji) ali tako garantuje buducoj zeni patnju u braku i prebacivanja dijela svojih odgovornosti zeni na ''grbacu''.

E sad onaj dio koji najvise boli neuspjesne i nesnalazljive muskarce, iz cijih je frustriranih bica i istrcao termin ''sponzorusa''. Ogromna vecina zena, ukljucujuci i mene, voli sposobne i snalazljive muskarce koji su u stanju da zarade dovoljno za pristojan zivot (ili vise :) ) kao i da mogu da se izbore sa problemima koje zivot donese bez guranja glave u pijesak.

Ima i onih likova koji misle da zenidbom dobijaju kuvaricu, pralju, svelju,..., kao i zenu koja ce zaradjivati za njih. Kome treba takav muz? Zena koja moze sama sve to ne treba muza. Djetesce moze da napravi i neki odabran lik (inteligentan i zdrav) koji ce buducem djetetu da podari dobru genetsku osnovu.
A sad bi Bora Corba rekao: '' Teoretski ljubav lijepo zvuci, malcice je drukcije u praksi".

Eh ti mi trebas..... ;) hehe

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2008, 13:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
mala.garava je napisao:

sve se slažem, samo još da dodam da muškarac ne mora da bude mlađi da bi odlučio da sve natovari ženi na grbaču. Ja sam to dočekivala i od likova starijih od mene, po 6 godina. Ustvari, ja nikad nisam imala muškarca koji je išta za mene radio, ako izuzmemo mog tatu koji me izdržavao dok nisam počela sama raditi, i ako izuzmemo trpanje, možda su ovi moji momci to podrazumijevali pod sintagmom " oni nešto rade za mene"? :lol: Pa dobro, doduše, vjerovatno to nisam dobijala od njih, jer sam sve sama mogla sticati. Dakle, od njih mi je bila i ostala potrebna samo - kita. Ah, ta kita! 8) :D

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2008, 13:45 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 13:42
A sta kazete na ovu razliku?:) Ja imam 23 a upoznao sam neku curu koja ima 30 godina:P A dala mi broj i sve,izgleda da voli mladje?:P

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2008, 15:57 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2008, 10:13
kolika razlika u godinama?

onolika kolika se desi!
najvažnije je da se ljudi kapiraju
ko te pita za razliku

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2008, 16:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
vjetar je napisao:

onolika kolika se desi!

Jeste, ima toga ali licno poznajem bracni par medju kojima je razlika 33 i na pocetku je bilo sve ok, ali kako vreme odmice.... Boga mi.... Cupavo... Jer ipak on je vec deda a ona jako mlada, za njega... Imaju klinku od 3.5 god. I sve vise izlazi na povrsinu starosna razlika...
(nije u pitanju bio novac, zaista je bio brak iz ljubavi, meni neshvatljivo ali je tako)

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2008, 19:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Mar 2008, 02:36
acmilan je napisao:
A sta kazete na ovu razliku?:) Ja imam 23 a upoznao sam neku curu koja ima 30 godina:P A dala mi broj i sve,izgleda da voli mladje?:P

Bice da zeli da se uda za tebe :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2008, 14:11 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 13:42
mala.garava je napisao:
acmilan je napisao:

Dabogda:)hehe

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2008, 09:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Sta je ovo? Napad trandzi klonova?

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2008, 11:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
mala.garava je napisao:
acmilan je napisao:

to je sad u trendu :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2008, 12:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
vjetar je napisao:
kolika razlika u godinama?

onolika kolika se desi!
ko te pita za razliku

Tako je ... :)

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2008, 12:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
azdajica-ny je napisao:
mala.garava je napisao:
acmilan je napisao:

to je sad u trendu :lol:

:lol: :lol: :lol:

Ko sve ima vjencanicu u gepeku neka digne dva prsta :lol: :lol:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2008, 13:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
to je sad u trendu :lol:[/quote]

:lol: :lol: :lol:

Ko sve ima vjencanicu u gepeku neka digne dva prsta :lol: :lol:[/quote]
i ne samo vjencanicu nego svasta nesto,pa i knjigu pravopisa :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2008, 14:05 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Avg 2008, 09:16
Da li može uvaženi gospon. "administrator" da odjasni zašto briše moje poruke?

Izgleda da mi je jedini grijeh što sam stao u odbranu jednog člana ovog foruma. Hvala lepo.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2008, 14:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Offtopic i isprazni postovi.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2008, 12:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
Za ljude u braku ili nekoj drugoj vrsti zajednice, ne mora biti brak, ako su se iskreno dogovorili o stvarima koje su bitne, razlika u godinama ne mora igrati nikakvog značaja pod uslovom da niko od njih nije premlad i da su po ranijem načinu života ličili jedno drugom.
Veća razlika u godinama (10+) jeste problem u vezama, naročito ako je jedno vrlo mlada osoba. Upravo zbog različitih interesa, iskustva, poimanja svega, proživljenih stvari i slično. Takođe je neizbježan jak uticaj, skoro dominacija starije osobe nad mlađom, htjeli oni to ili ne. Mlađi će gledati stvari onako kako stariji želi i imaće kompleks da će izgledati 'nezrelo' ili 'djetinjasto' ako ne slijedi što stariji nameće. Mislim da su različiti interesi najveći problem u takvim vezama, uostalom i za očekivati je da su različiti. Npr. jedan partner ima oko 35 god, po njegovom je proživio što mu se sviđalo i sad bi brak, a drugi partner ima 20 godina, slijedi što mu se nameće, može biti i jako zaljubljen, vezan, i iz školske klupe treba u brak s kojim istina idu i dobre i loše stvari a pitanje je može li se s time nositi. Ili obrnut slučaj, ovaj stariji je imao dužih veza, možda čak i brak i sad mu to više ne pada na pamet, a mlađi onako dječije zaljubljen se toliko veže za njega i očekuje jednog dana brak itd, razmišlja kako će urediti svoj život, a do toga neće doći s partnerom s kojim je to očekivao. Takve veze nisu dobre jer ljudi nisu dovoljno slični.

I wish to see the lost in me

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]