banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Maj 2025, 00:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Mar 2008, 00:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Citiraj:
24SI - Predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik rekao je da nije dobio zvaničnu potvrdu o uskraćivanju dalje podrške ovoj stranci kroz programe Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), ali da mu je rečeno da će određene američke organizacije koje su pomagale u koncipiranju kampanje ili nekim istraživanjima obustaviti svoju saradnju sa ovom strankom.

"Ukoliko ova odluka znači pritisak ili traženje poslušnosti, to ovdje neće naći", poručio je Dodik.

"Sjećam se da su tako nešto radili Mladenu Ivaniću, pa je nakon šest mjeseci bio kod Condolize Rice. Članovima Srpske demokratske stranke (SDS) zabranili su ulazak u SAD, pa je Dragan Čavić bio tamo itd. Zato mislim da odluka ima dnevno-politički karakter", rekao je Dodik.

On je istakao da je postojala uspješna saradnja sa ljudima iz određenih američkih organizacija od kojih su mnogo naučili i da mu je žao zbog ovakve odluke State Departmenta.

"Mi smo trebali da ispitamo kako se neko pitanje odražava u javnosti, a onda su oni nama poslali ekipu ljudi koju su nam pomogli. Koliko su bili plaćeni ti ljudi, ne znam. Meni niko nije davao novac, niti SNSD-u", rekao je Dodik.

State Department obavijestilo je prošle sedmice potpredsjednika SNSD-a Igora Radojičića o uskraćivanju dalje podrške ovoj stranci kroz programe USAID-a, Nacionalnog demokratskog instituta (NDI) i drugih američkih organizacija.

(rtvmo.ba)

http://www.24sata.info/10515

04. 03. 2008. • 15:43

Gle čuda baš oni najveći zlikovci i neprijatelji Srba su doveli aktuelnog premijera na vlast a sada se ograđuju od njega. Da li to znači da će ga ti isti i maketi sa vlasti? Zna se ko je glavna politička figura u Bih i ko vuče glavne poteze.
Kako uopšte objasniti da ti najveći neprijatelji Srba koji otimaju teritorije Srbije su stajali iza apsolutno vladajuće partije u RS? Kako se u to uklapa priča o "frustriranim pojedincima" koji se tamo negdje iza leđa sastaju sa Gregorijanom i rade protiv RS? Od SNSDa lansirana priča i medijski linč o državnim neprijateljima i stranim špijunima? Gdje su tu najveći srpski neprijatelji kao Soroš koji finansira sve što radi protiv? Kako onda i navjveće patriote finansiraju neki slični?

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 01:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Začaran krug!
Pa oduvijek se pričalo da SNSD finansira zapad, sad je to neko odlučio i da javno kaže!
Međutim dodo je od prodaje Telekoma baš sad postao nezavisan!

Ma nek se sad izvlače kako znaju i umiju boli me briga za njih!

Dobar policjac i loš policajac!

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 01:55 
Veteran
Veteran

Treba to gledati kao i na uzvraćanje udarca, kao odgovor na onu priču o Gregorijanu. Kad je počelo da smeta američko neslaganje sa politikom SNSDa i njihovi pritisci, urađen je onaj sramotni medijski linč Gregorijana i tih ljudi sa kojim se sastao. Amerikanci sada vraćaju udarac na vrlo mudar način, da pokažu ko je stajao iza SNSDa i ko ih je doveo na vlast ovdje jer ima dosta njih koji to ne znaju. Pitanje je ko je mudriji u toj igri i ko će pobjediti.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 02:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ma da!
Ali ne bi Dodo tek tako okretao leđa amerima da neko još jači ne stoji iza njega!
Samo da mi je znati ko?

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 04:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
filozof sa vrbasa je napisao:
Ma da!
Ali ne bi Dodo tek tako okretao leđa amerima da neko još jači ne stoji iza njega!
Samo da mi je znati ko?

Žan Klod Van Dam!

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 09:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Čak Noris ljudi...

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 09:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Mile Kitic.

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 11:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Ma i meni se cini da je Chuk. :D
A jos vise ga je zaboliko sto je vijest procurila u njegovoj omiljenoj emisiji 60 minuta, a ne u sta ja znam Presingu!!! :D :D Zato je i osuo paljbu na njih na press konferenciji. :D

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 13:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Kako god,sad je mnogo jak,vise mu ne trebaju.....

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 14:19 
Veteran
Veteran

Nije uopšte tačno da mu ne trebaju, ako je ovo početak krajnjeg razlaza sa Amerima, to je početak kraja Dodika. Mada sumnjam da će konačno pući ljubav, prevelik je to ljigavac da bi se usudio tako nešto napraviti. U toj borbi pobjednik je izvjesan, ostaje samo da odlučiš kako ćeš izgubiti.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 16:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...bruce putin...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 17:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Boro Spuzic Kvaka

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 19:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 21:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2007, 23:02
fantomacan je napisao:
Nije uopšte tačno da mu ne trebaju, ako je ovo početak krajnjeg razlaza sa Amerima, to je početak kraja Dodika. Mada sumnjam da će konačno pući ljubav, prevelik je to ljigavac da bi se usudio tako nešto napraviti. U toj borbi pobjednik je izvjesan, ostaje samo da odlučiš kako ćeš izgubiti.

Bas isto mislimo.....

RESISTANCE IS FUTILE!

http://www.youtube.com/watch?v=4n25pdHl ... re=related

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2008, 20:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
fantomacan je napisao:
Citiraj:
24SI - Predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik rekao je da nije dobio zvaničnu potvrdu o uskraćivanju dalje podrške ovoj stranci kroz programe Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), ali da mu je rečeno da će određene američke organizacije koje su pomagale u koncipiranju kampanje ili nekim istraživanjima obustaviti svoju saradnju sa ovom strankom.

"Ukoliko ova odluka znači pritisak ili traženje poslušnosti, to ovdje neće naći", poručio je Dodik.

"Sjećam se da su tako nešto radili Mladenu Ivaniću, pa je nakon šest mjeseci bio kod Condolize Rice. Članovima Srpske demokratske stranke (SDS) zabranili su ulazak u SAD, pa je Dragan Čavić bio tamo itd. Zato mislim da odluka ima dnevno-politički karakter", rekao je Dodik.

On je istakao da je postojala uspješna saradnja sa ljudima iz određenih američkih organizacija od kojih su mnogo naučili i da mu je žao zbog ovakve odluke State Departmenta.

"Mi smo trebali da ispitamo kako se neko pitanje odražava u javnosti, a onda su oni nama poslali ekipu ljudi koju su nam pomogli. Koliko su bili plaćeni ti ljudi, ne znam. Meni niko nije davao novac, niti SNSD-u", rekao je Dodik.

State Department obavijestilo je prošle sedmice potpredsjednika SNSD-a Igora Radojičića o uskraćivanju dalje podrške ovoj stranci kroz programe USAID-a, Nacionalnog demokratskog instituta (NDI) i drugih američkih organizacija.

(rtvmo.ba)

http://www.24sata.info/10515

04. 03. 2008. • 15:43

Gle čuda baš oni najveći zlikovci i neprijatelji Srba su doveli aktuelnog premijera na vlast a sada se ograđuju od njega. Da li to znači da će ga ti isti i maketi sa vlasti? Zna se ko je glavna politička figura u Bih i ko vuče glavne poteze.
Kako uopšte objasniti da ti najveći neprijatelji Srba koji otimaju teritorije Srbije su stajali iza apsolutno vladajuće partije u RS? Kako se u to uklapa priča o "frustriranim pojedincima" koji se tamo negdje iza leđa sastaju sa Gregorijanom i rade protiv RS? Od SNSDa lansirana priča i medijski linč o državnim neprijateljima i stranim špijunima? Gdje su tu najveći srpski neprijatelji kao Soroš koji finansira sve što radi protiv? Kako onda i navjveće patriote finansiraju neki slični?

blah javna tajna, mada se sve moglo shvatiti kroz Dodijevo obraćanja na protestima u Srbiji, gde nije smio pisnuti, pa su ga popljuvali. Mozda cak, ukoliko Amerika gleda na dugorocna ulaganja, ovo sve je bilo zbog Kosova, sad im vise ne treba.

A mozda se i ponavlja americka istorija, grunu para, dovedu ga na vlast, nakon toga on im okrene ledja (Sadam).

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2008, 20:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

...sad su ga sutnuli...samo da nas ne zaboli dupe...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2008, 20:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
mah Amerika ne zna šta hoće... Eno podržavaju Tačija, a oni su ga prvi u svijetu krunisali "teroristom"... Samo mi žao americkog naroda, mozda i Obama uradi nesto povodom toga.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2008, 20:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

...mozda malko promeni metode jer je iage americi drasticno opao u svetu...ali cilj je isti...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]